Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 12
lysbeth spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 supeeeeeeeer intalnirea; abia astept sa vad cum alaptam toate pe unde apucam prin pensiune; saracii barbati... oare ce or sa faca ei cand noi stam mufate... ca la cate suntem... o sa fie non stop un kinder la tzitzi !!!! sper ca nu aveti soti prea rusinosi, nu???? ca o sa-i lasam marcati pe viatza!!! chiar ma gandem, dupa ce culcam bebeii, probabil o sa stam pe hol pe jos la discutii, sa auzim urletele la nevoie; eu oricum vin cu interfonul prins de gat, ca poate-l mai las si pe el sa faca nanica singurel...; asta inseamna sa nu va dea prin cap sa cereti culcare seara devreme... ca nu se voteaza!! lysbeth cum il cheama pe sotul tau??? am asa o impresie ca-l cunosc... poate e doar poza????? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Trimis mesaj privat
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
dyana27 spune:
fetele, ce facem, mergem de vineri deci??? tare mi-e frica ca nu ajung vineri seara, ca e dezastru drumul!!!
novus, oricum avansul il platim, ca sambata dimineatza in cel mai rau caz suntem acolo
fetele din bucurestri, voi puteti sa plecati vineri mai devreme??? ca la noi, cel mai devreme 4 jumate e plecarea (daca scapa cristi mai devreme de la servici); oricum ocolesc brasovul, o iau pe ruta ocolitoare care da direct in bran (stanga exact inainte de predeal, dupa podul mare); si daca ne hotaram sa ajungem vineri, sigur nu mai oprim la mama la campina, ca drum intins e cel mai bun. ai vostrii stau asa cumintei in masina??? cum faceti pauzele la drum mai lung?? la 2 ore???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
novus spune:
citat din mesajul lui dyana27 fetele, ce facem, mergem de vineri deci??? tare mi-e frica ca nu ajung vineri seara, ca e dezastru drumul!!! novus, oricum avansul il platim, ca sambata dimineatza in cel mai rau caz suntem acolo fetele din bucurestri, voi puteti sa plecati vineri mai devreme??? ca la noi, cel mai devreme 4 jumate e plecarea (daca scapa cristi mai devreme de la servici); oricum ocolesc brasovul, o iau pe ruta ocolitoare care da direct in bran (stanga exact inainte de predeal, dupa podul mare); si daca ne hotaram sa ajungem vineri, sigur nu mai oprim la mama la campina, ca drum intins e cel mai bun. ai vostrii stau asa cumintei in masina??? cum faceti pauzele la drum mai lung?? la 2 ore??? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Dyanna, incercati sa ajungeti de vineri ca sambata sa va treziti in tril de pasarele sau ... chiote de bebelusi!!!
Si noi facem vreo 4 ore o sa plecam pe la amiaza sper
Cat despre drum, noi sincer nu prea oprim , cand se trezeste domnisoara si vrea tziti o conectez din mers apoi o intind pe bancheta si imi intind si eu picioarele si ne distram asa !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
saby spune:
Novus, ti-am trimis mail, si am trimis si bani, cred ca maine o sa intre.
Si noi o sa putem pleca cel devreme la 5 dupa amiaza, deci o sa ajungem seara si facem acelas traseu ca Diana.
Fetele eu iar nu pot ajunge maine in parc , eu nu conduc, iar Adi ajunge acasa abia la 9 seara, dar poate intr-o alta zi saptamana asta.
Pupici, ma duc la culcare ca tare ma doare burtica de la rusii astia nenorociti .
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui novus Hellou fetele !! Reamintesc inca o data datele Marii Intalneri: Perioada: 11-13.09.09 Locatia: Moeciu de Sus Cazarea: http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# contra sumei de 70 ron/camera/noapte Lista de participante: Confirmate 1 Novus 2 Lysbeth 3 Leeloo 4 prietena Leeloo 5 Olishka 6 Anca Nicolae 7 Saby 8 Maria_k 9 Cativ 10 Joanna 11 Dyanna 12 Denisamada 13 Nasa Dyanna 14 Ela 78 15 Simina In asteptare Gaza InaPreda Pisik Daca nu va regasiti pe lista si ati vrea da-ti un semn !!! Am trimis pe mail-ul comun datele pt plata avansului Maine as vrea sa dau raspunsul final cu numarul de camere si sa virez banii asa ca astept confirmare de la fetele in asteptare si eventualele modificari de la fetele confirmate. Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Io fug de la nunta...si vin la voi...
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
chatonel spune:
pisigri, frumoasa si pufoasa e ilincuta ta!
distractie placuta la munte, odihna cit se poate de multa si sa revii cu forte noi, sa vedem si cum maninca domnisoara morcov
fetele, io ies din statutul de mamica exclusiv, de miine merg la servici abia astept sa ies din casa si sa trintesc usa vreo 8 ore, dar am emotii cu pogonici, sper sa nu ma dea la mami renegate
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gaza22 spune:
Gata am reusit sa pun si eu poze de la botez, asa o mica selectie, ia priviti aici cum ne-am distrat ! http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Gaza?locked=true#5370654399771323938
PS. Sorry ca nu am pus mai multe poze dar nu am mai avut loc
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite
rivali spune:
citat din mesajul lui cativ13 In legatura cu plecatul de vineri...noi plecam pe la pranz, din Targoviste. O sa-l intreb pe sot daca nu e o alternativa mai libera pe Tgv decat pe Brasov. mami de Silvia Ioana |
Pe Campu Lung este mai liber, drumul destul de bun si frumusel. Am mers noi anul trecut de la Tgv la Moeciu.
Poze
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Chatonel servici usor Dar sper ca iti faci timp si pt noi!!!
Gaza foarte frumoasa petrecere ati avut. Voi 3 sunteti foarte frumosi impreuna
Rivali felicitari pt cele 5 lunite implinite Multe inainte si muuuuuulti ani inainte
La multi ani si restul ghioceilor care isi serbeaza astazi ziua!!!!
Olga, mamica lui David iepurasul