Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(48)*
Raspunsuri - Pagina 11
dyana27 spune:
supeeeeeeeer intalnirea; abia astept sa vad cum alaptam toate pe unde apucam prin pensiune; saracii barbati... oare ce or sa faca ei cand noi stam mufate... ca la cate suntem... o sa fie non stop un kinder la tzitzi !!!! sper ca nu aveti soti prea rusinosi, nu???? ca o sa-i lasam marcati pe viatza!!!
chiar ma gandem, dupa ce culcam bebeii, probabil o sa stam pe hol pe jos la discutii, sa auzim urletele la nevoie; eu oricum vin cu interfonul prins de gat, ca poate-l mai las si pe el sa faca nanica singurel...; asta inseamna sa nu va dea prin cap sa cereti culcare seara devreme... ca nu se voteaza!!
lysbeth cum il cheama pe sotul tau??? am asa o impresie ca-l cunosc... poate e doar poza?????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
mihaelacg spune:
salutare fetelor.
am intrat si eu in fuga (ca astept musafiri) stiind ca o sa puneti poze din parc. super frumoase. ghioceii sunt minunati, care mai de care mai frumos si mai rotofei.
ce mai....mamici frumoase , copii la fel.
va multumim tuturor pt urarile de sf marie. noi sarbatorim pe 8 sept insa nu am lipsit ieri de la impartasit.
la galati este festivalul folclorului de marti si nu am ratat nici o seara. are maria capul calendar. ii bubuie muzica in cap seara de seara cam 3 ore. in seara asta e gata. noi asteptam o diploma de fidelitate.
va pup au venit musafirii
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noi cu fata lu` tati
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF?start=36
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Novus, abia acum am citit mesajul tau cu avansul, ne-am intalnit azi in parc insa avans ioc. Trimite-ne contul bancar pe pm si luni sa incepem sa iti trimitem avansul. Si apropo, azi in parc ai fost iar si iar laudata pt organizare eficienta! Si nu de noi, mamicile, ci de domni ;) Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
no gata cu laudele !!!
sa vedeti ce va propun la anu' !! singurul incovenient e ca sunteti majoritatea din Buc
Mami lui Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Salutare!!!
Noi astazi ne-am rasfatat. Ne-a dus sotul la un complex f fain (50 km de Buc) cu piscina, teren de tenis, pescuit, ponei, caluti, fazani si alte distractii A fost asa de bine Si lui David i-a placut.
Sa vedeti faza: dupa ce am inotat, am observat ca nu mai am lapte in sani O fi de la efort? Cred ca s-a scurs tot in piscina. O sa pun si poze cu David in sezlong
Ma bucur ca v-au placut pozele din parc. Ce de-a comentaaaaariiiii
Maine iar avem intalnire in parc. ma vad cu Leeloo, dar asteptam si restul mamicilor. Tot asa pe la un 5. Aris e ok pt tine, caci am vazut ca si tu vrei sa vii in Herastrau.
Olga, mamica lui David iepurasul
pisigri spune:
Salut gagici.
Noi plecam miine la munte dar vom avea laptopul si internet - pe telefon, e drept. Nu am pregatit nimic practic, si nici nu cred ca ma mai agit in seara asta ca-s prea obosita. As fi vrut sa plecam mai pe racoare, insa la 9 tre sa platim o rata la banca...ma rog, asta e.
Am intrat ca sa va spun ca am mai pus niste poze aici http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/Ilinca/
As fi vrut sa pun si niste poze cu halul in care papa morcov, dar nu mai am putere in seara asta, asa ca ramine pe altadata.
Va pupacesc
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui pisigri Salut gagici. Noi plecam miine la munte dar vom avea laptopul si internet - pe telefon, e drept. Nu am pregatit nimic practic, si nici nu cred ca ma mai agit in seara asta ca-s prea obosita. As fi vrut sa plecam mai pe racoare, insa la 9 tre sa platim o rata la banca...ma rog, asta e. Am intrat ca sa va spun ca am mai pus niste poze aici http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/Ilinca/ As fi vrut sa pun si niste poze cu halul in care papa morcov, dar nu mai am putere in seara asta, asa ca ramine pe altadata. Va pupacesc If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
ce frumusete de fata tineti ascunsa !!! sa pui poze mai des !!
Distractie placuta la munte si sa mai dai cate un semn !!
novus spune:
Hellou fetele !!
Reamintesc inca o data datele Marii Intalneri:
Perioada: 11-13.09.09
Locatia: Moeciu de Sus
Cazarea: http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#
contra sumei de 70 ron/camera/noapte
Lista de participante:
Confirmate
1 Novus
2 Lysbeth
3 Leeloo
4 prietena Leeloo
5 Olishka
6 Anca Nicolae
7 Saby
8 Maria_k
9 Cativ
10 Joanna
11 Dyanna
12 Denisamada
13 Nasa Dyanna
14 Ela 78
15 Simina
In asteptare
Gaza
InaPreda
Pisik
Daca nu va regasiti pe lista si ati vrea da-ti un semn !!!
Am trimis pe mail-ul comun datele pt plata avansului
Maine as vrea sa dau raspunsul final cu numarul de camere si sa virez banii asa ca astept confirmare de la fetele in asteptare si eventualele modificari de la fetele confirmate.
Gaza22 spune:
Am vazut si eu pozele din parc, ff frumoase. Multumim de aprecieri fetelor.
Ilinca imi pare tare rau ca nu vila munte tare mi-ar fi placut sa ii smotocesc pe Sophiphi si pe Manole. Si mulumim de aprecieri da sa sti ca, gaza mica nu prea seamana cu mine are ceva de taticul ei combinat cu cele doua bunici, pe mine m-au cam scos din schema.
Novus eu maine o sa stiu sigur sigur daca venim la munte, in principiu acum sansele sunt de 90% asa ca rezerva-ne si noua o camera. Maine daca reusesc sa ma vad cu Oli in parc ii dau ei avansul, totusi te rog trimite-mi si mie un PM cu datele contului asa ca sa fie mai sigur.
Pup fetele si incerc sa descarc pozele de la botez sa ma mai laud un pic.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem trei lunite
olishka spune:
isigri este tare frumoasa Ilinca Eu o vad tare vesela Are jucarie ca a noastra (elefantelul albastru)
olishka spune:
citat din mesajul lui olishka isigri este tare frumoasa Ilinca Eu o vad tare vesela Are jucarie ca a noastra (elefantelul albastru) Olga, mamica lui David iepurasul |
Am uitat sa va urez distractie faina si relaxare totala