Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Ce zici de Dragos?Dar de Emil?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Sunte faine... vad ca nu te gandesti la nume pereche, imi place asta . Apropos, sunt identici? Intreb si eu ca o varza ce sunt, ca habar nu am cum devine cu FIV-ul...

La faza cu landoul si scoicile, iti fac eu un brief daca vrei ca deja le-am innebunit pe fete cu asta, dar tot am ajuns la niste concluzii. Acuma daca ajung sa le si cumpar, va fi o mare realizare

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu, sunt diferiti, sunt in saci diferiti. De fapt sunt foarte diferiti ca temperament (la toate ecografiile se misca altfel, unul e mai timid, suge degetelul si celalalt este foarte agitat, la prima eco in care i-am vazut in miscare, cel care cred ca-mi seamana temperamental a facut o tumba ). Si la tratasuri sunt diferiti, unul are obrajii rotunzi ca mine si celalalt are tamplele si profilul lui taica-su... am pozele fetisoarelor lor pe picassa pe contul comun...

Stai asa ca ma documentez eu si la capitolul carucioare si landouri, nu ma grabesc oricum pentru ca pana nu am facut un studiu complex de piata, raport calitate-pret, etc nici nu cumpar nimic

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna dimineata

Raportez schimbare de saptamani.Doamne ajuta sa fim toate bine.
Avalon acum ma uit la poze cu bebeii tai. Sunt superbi!!!!!!!!

25+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

si care era porecla? ce nume "negociati"?

Avalon 25+

Mergi la inceput

ce fain ca nu-s la fel (am si eu marotele mele).
Cu cumparaturile si eu zic la fel... ce tare-si spune cuvantul experienta de la serviciu... pana nu am eu un excel cu preturi, modele, branduri... desi uneori asa mi se ia si-mi vine sa cumpar primul produs, numai ca sa scap si sa am timp si de altele.. . Dar incerc sa ma abtin

EDIT: nume nu negociem f tare ca nici unul nu-si doreste ceva deosebit. In schimb acuma cateva luni am facut o lista de ras cu nume extrem de fistichii (de genul Zorba, Balint, Bonifaciu, Benignus, Diehard - Die Hard al treilea evetual - fetele poate isi amintesc cat ne-am hlizit). Ei si cel mai tare a ras gasca noastra la numele de Santiago, care merge de rasuna cu numele de familie... asa ca acuma, cum nu avem numele real, ma mai intreaba din cand in cand: si Santiago? ce mai face? . La cum ii stiu, cred ca ne vor mistocari o vreme cu asta...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Buna dimineata

Raportez schimbare de saptamani.Doamne ajuta sa fim toate bine.
Avalon acum ma uit la poze cu bebeii tai. Sunt superbi!!!!!!!!

25+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Merci frumos Si eu ti-am admirat pozele, ai fost o mireasa superba!
Noi doua avem acelasi DPN! Dar tu nu te-ai ingrasat si nici burtica nu e asa mare ca a mea...
Chiar, eu nu prea am poze gravida (am luat 10 kg pana acum si tot ezit sa ma pozez ca Nikita-balena esuata)... o sa creada copiii mei ca au fost adoptati...

Avalon 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

EDIT: nume nu negociem f tare ca nici unul nu-si doreste ceva deosebit. In schimb acuma cateva luni am facut o lista de ras cu nume extrem de fistichii (de genul Zorba, Balint, Bonifaciu, Benignus, Diehard - Die Hard al treilea evetual - fetele poate isi amintesc cat ne-am hlizit). Ei si cel mai tare a ras gasca noastra la numele de Santiago, care merge de rasuna cu numele de familie... asa ca acuma, cum nu avem numele real, ma mai intreaba din cand in cand: si Santiago? ce mai face? . La cum ii stiu, cred ca ne vor mistocari o vreme cu asta...

monis 28
acum si cu poze

vezi cum ma provoci, acum? mie imi plac numele cu rezonanta latino, Santiago chiar imi place! ma ucide sotul!

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

[/quote]

Merci frumos Si eu ti-am admirat pozele, ai fost o mireasa superba!
Noi doua avem acelasi DPN! Dar tu nu te-ai ingrasat si nici burtica nu e asa mare ca a mea...
Chiar, eu nu prea am poze gravida (am luat 10 kg pana acum si tot ezit sa ma pozez ca Nikita-balena esuata)... o sa creada copiii mei ca au fost adoptati...

Avalon 25+

Multumesc frumos. Da, avem acelasi DPN.
Pana acum m-am ingrasat 3 kg dar mai am timp si in plus nu iti fa griji ca tu ai doua minuni in burtica nu una asa ca e normal.
Hai fa si tu poze si pune-le sa le vedem si noi.
[/quote]

25+ Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Citat:

vezi cum ma provoci, acum? mie imi plac numele cu rezonanta latino, Santiago chiar imi place! ma ucide sotul!

Avalon 25+

vorbitorii de limbi de astea spun ca "o" in coada, se citeste "u". Asa ca ai de grija la ce Santiagu te gandesti

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Ce zici de Dragos?Dar de Emil?

Avalon 25+

... vad ca nu te gandesti la nume pereche, monis 28
acum si cu poze

nicio clipa nu m-am gandit la nume pereche, dar acum ma faci sa ma gandesc... CASTOR si POLUX cum iti suna? E?

Avalon 25+

Mergi la inceput