Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Avalon Ce zici de Dragos?Dar de Emil? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 25+ ![]() ![]() |
Sunte faine... vad ca nu te gandesti la nume pereche, imi place asta
La faza cu landoul si scoicile, iti fac eu un brief daca vrei
monis
28acum si cu poze
Avalon spune:
Nu, sunt diferiti, sunt in saci diferiti. De fapt sunt foarte diferiti
ca temperament (la toate ecografiile se misca altfel, unul e mai timid, suge degetelul si celalalt este foarte agitat, la prima eco in care i-am vazut in miscare, cel care cred ca-mi seamana temperamental a facut o tumba
). Si la tratasuri sunt diferiti, unul are obrajii rotunzi ca mine si celalalt are tamplele si profilul lui taica-su... am pozele fetisoarelor lor pe picassa pe contul comun...
Stai asa ca ma documentez eu si la capitolul carucioare si landouri, nu ma grabesc oricum pentru ca pana nu am facut un studiu complex de piata, raport calitate-pret, etc nici nu cumpar nimic ![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

roxyaly spune:
Buna dimineata
Raportez schimbare de saptamani.Doamne ajuta sa fim toate bine.
Avalon acum ma uit la poze cu bebeii tai. Sunt superbi!!!!!!!!
25+
Matei Constantin
roxyaly-poze
Avalon spune:
si care era porecla?
ce nume "negociati"?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

monis5 spune:

ce fain ca nu-s la fel (am si eu marotele mele![]()
).
Cu cumparaturile si eu zic la fel... ce tare-si spune cuvantul experienta de la serviciu... pana nu am eu un excel cu preturi, modele, branduri... desi uneori asa mi se ia si-mi vine sa cumpar primul produs, numai ca sa scap si sa am timp si de altele..
. Dar incerc sa ma abtin
EDIT: nume nu negociem f tare ca nici unul nu-si doreste ceva deosebit. In schimb acuma cateva luni am facut o lista de ras cu nume extrem de fistichii (de genul Zorba, Balint, Bonifaciu, Benignus, Diehard -
Die Hard al treilea evetual
- fetele poate isi amintesc cat ne-am hlizit). Ei si cel mai tare a ras gasca noastra la numele de Santiago, care merge de rasuna cu numele de familie... asa ca acuma, cum nu avem numele real, ma mai intreaba din cand in cand: si Santiago? ce mai face? ![]()
. La cum ii stiu, cred ca ne vor mistocari o vreme cu asta...
monis
28
acum si cu poze
Avalon spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Buna dimineata Raportez schimbare de saptamani.Doamne ajuta sa fim toate bine. Avalon acum ma uit la poze cu bebeii tai. Sunt superbi!!!!!!!! ![]() 25+ Matei Constantinroxyaly-poze |
Merci frumos
Si eu ti-am admirat pozele, ai fost o mireasa superba!Noi doua avem acelasi DPN! Dar tu nu te-ai ingrasat si nici burtica nu e asa mare ca a mea...
Chiar, eu nu prea am poze gravida (am luat 10 kg pana acum si tot ezit sa ma pozez ca Nikita-balena esuata)... o sa creada copiii mei ca au fost adoptati...
Avalon
25+ 
Avalon spune:
| citat din mesajul lui monis5 EDIT: nume nu negociem f tare ca nici unul nu-si doreste ceva deosebit. In schimb acuma cateva luni am facut o lista de ras cu nume extrem de fistichii (de genul Zorba, Balint, Bonifaciu, Benignus, Diehard - - fetele poate isi amintesc cat ne-am hlizit). Ei si cel mai tare a ras gasca noastra la numele de Santiago, care merge de rasuna cu numele de familie... asa ca acuma, cum nu avem numele real, ma mai intreaba din cand in cand: si Santiago? ce mai face? monis 28acum si cu poze |

vezi cum ma provoci, acum?
Avalon
25+ 
roxyaly spune:
[/quote]
Merci frumos
Si eu ti-am admirat pozele, ai fost o mireasa superba!
Noi doua avem acelasi DPN! Dar tu nu te-ai ingrasat si nici burtica nu e asa mare ca a mea...
Chiar, eu nu prea am poze gravida (am luat 10 kg pana acum si tot ezit sa ma pozez ca Nikita-balena esuata)... o sa creada copiii mei ca au fost adoptati...
Avalon
25+ 

Multumesc frumos. Da, avem acelasi DPN.
Pana acum m-am ingrasat 3 kg dar mai am timp si in plus nu iti fa griji ca tu ai doua minuni in burtica nu una asa ca e normal.
Hai fa si tu poze si pune-le sa le vedem si noi.
[/quote]

25+
Matei Constantin
roxyaly-poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui Avalon![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vezi cum ma provoci, acum? ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 25+ ![]() ![]() |
monis
28acum si cu poze
Avalon spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
... vad ca nu te gandesti la nume pereche, monis 28acum si cu poze |

Avalon
25+