Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani, Mario!

Lumi 27+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Betty, sa-ti traiasca feciorul frumos fericit si sanatos. Lumi, multumesc eu am asa un dor de duca! si iote, nu se poate. La anu' sa fiu daca stau un singur week end in casa. Landou, bebelina si cale batuta.Monis, ai cumparat ceva? 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Betty, sa-ti traiasca feciorul frumos fericit si sanatos.

Monis, ai cumparat ceva?

24 + Chiara Ada

Daca cumva ma intrebi daca am cumparat landou , nu, nu am luat .
Am luat material ca sa-mi coasa croitoru' lenjerie pentru patut - am un patut de lemn care este intr-o marime nestandard... si am aruncat un ochi mic in Obor la parter la carucioare, doar ca erau de neprivit. Dintr-un plastic... si un fisss... inutile... In rest nu m-am mai uitat ca mie mi se face cam rau in magazine de la multimea de produse si de oameni... iar Oborul este un loc unde ti se face rau si daca nu esti ca mine

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Clar la landou ma gandeam. Azi dimineata m-am gandit la tine ca am vazut o tanara pereche care pe la 7 aseza landou plus bagaje in masina. Si-mi spuneam "ia cum o sa care Moni un carucior intreg de nehotarata ce ii". 24 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

La Multi Ani, Mario!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Clar la landou ma gandeam. Azi dimineata m-am gandit la tine ca am vazut o tanara pereche care pe la 7 aseza landou plus bagaje in masina. Si-mi spuneam "ia cum o sa care Moni un carucior intreg de nehotarata ce ii".

24 + Chiara Ada

las' ca vaz io ce fac. Imi iau di tati pana ala urma, parca vad

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Avalon, ce faci? Ce fac gemeneii? Cum stai cu numele? Si eu stau rau... Nume nu am gasit, in schimb cred ca s-a ales saracul cu o porecla... cel putin intre prietenii nostri...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Fetelor, eu imi salvez constiincios tot ce scrieti voi, dar pe cuvant ca multe lucruri nu le inteleg... adicatelea eu nu stiu diferenta intre landou si carucior, scoica si altele... dar sa mai stiu si ce ar fi necesar, habar nu am... am zis ca mai am putin si intru in concediu si atunci ma voi concentra cu adevarat pe lista de obiecte necesare...

Monis, la Filantropia ma duceam de obicei ca mi-era foarte comod asa ("fugeam" in pauza de pranz), de fiecare data mi-a facut eco, mai putin la ultima intalnire... numai prima data m-am dus la Medical City, dar cum ai zis si tu nu am sesizat vreo diferenta de a fi tratata, doctorul s-a comportat foarte frumos si la spital, ba la ultima eco a fost dragut ca au asistat 2 rezidenti care se tot minunau de gemenasii mei

Va aud vorbin de contractii, le-am experimentat si eu prin saptamana 19-20 vreo 2-3 zile (am fost foarte stresata la serviciu in perioada aia, aveam o lucrare de finalizat si stateam la birou pana la 8-9 seara)... Dar de atunci am lasat-o "mai moale" si nici contractii nu am mai aparut, desi tare altfel mi-am imaginat eu sarcina asta... mi-am facut provizii nesfarsite inca de la inceput cu gynypral, no-spa (injectabil, ca eu imi fac singura injectiile- si pe cele intramusculare)... si stau cutiile neatinse, ca nu a fost nevoie, multumesc lui Dumnezeu pana acum... amm cerut si cerclaj in saptamana 12 si medicul mi-a zis atunci ca am colul lung 4 cm si inchis si ca nu ar fi nevoie, dar eu am cerut si basta... cred ca l-am facut degeaba, dar nu-mi pare rau acum, nu aveam de unde sa stiu cum se va comporta uterul meu la prima sarcina si gemelara...
Oricum pentru cele care experimentati contractiile, mie in spital dupa cerclaj mi-au facut timp de 24 ore din 6 in 6 ore un amestec litic cu scobutil si no-spa injectabil pentru prevenirea contractiilor dupa interventie... poate nu ar fi rau sa luati si gynypral, in cazuri grave se administreaza si diazepam (nu are efecte nocive asupra fatului).

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Ce zici de Dragos?Dar de Emil?

Avalon 25+

Mergi la inceput

cele 2 nume de mai sus sunt preferatele sotului, pentru ca au fost purtate de 2 persoane dragi care nu mai sunt printre noi... dar cred ca vor fi 2 nume la fiecare si unul din ei va fi neaparat Octavian ca sa-l alint Tavi... iar celalalt as fi vrut Fabian, dar nu-i place sotului, ce sa ma fac...

Avalon 25+

Mergi la inceput