Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 14

raluci_b spune:
heloo fetele, m-am speriat cat ati scris dar am citit tot
va doresc si eu la multi ani tuturor Mariilor, si eu sunt una asadar va cinstesc si eu cu ce doriti, poftiti va rog , pt simina
, azi itit dau voie
fost dimineata analize, sange pipilica si secretie. am dat peste o super asistenta la medlife mi-a recoltat secretia foarte usor fara valve doar cu betisoare, lidia74 ai PM 25+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 CAMY ce faci? Lidia ![]() |
am terminat cu pomana....dar de acum astept musafiri..care vin...nu la pomana..ci sa manance niste coliva..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex

bebe

POZE

vias spune:
La multi ani Mariilor, sa fiti sanatoase si fericite!
Betty micutul tau arata extraordinar. Sa-ti traiasca fericit si sanatos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex 27+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE

simonette spune:
Camy
mami de Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
22+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

monis5 spune:
hello
Am bagat niste somn... ca aseara am umblat creanga si vad ca si voi ati incetinit la ritm.
Ziceam ca va mai spun ce zicea nenea dr. Shtephy, nici eu nu stiam ca ma urca si pe masa de echo, ci ca se uita doar pe analize. Da' uite ca asa s-a intamplat, eu nu am prea facut echo pentru piticii de pe creier, ci doar cand a vrut dr, dar mi-a fost suficient si asa, nici nu am numarat de cate ori am facut echo... . Avalon - bine ai revenit mai intai
... nu vreu nika, vreu sa fii pe aici sa stim de tine si de gemenei
- sa stii ca eu nu ma duc la Haiduc la spital. M-a chemat la clinica si o singura data m-am dus la spital - nu s-a comportat deloc altfel, perfect calm, dar prefera la clinica... La spital mai erau 2 medici si niste tanti acolo, am vb in picioare... si cum la clinica consultatia simpla-simpla e vreo 60 de lei, am zis ca nu ma mai duc la spital, decat in caz de doamne-feri. A, plus ca mi-a spus din prima ca la spital au un echo prostut (ofc, ca la noi). (sau ai fost la Euroclinic si n-am inteles eu....)
Asa, de la echo v-am spus, l-am intrebat de epiziotomie si daca el crede ca masajul, exercitiile si ceaiul ajuta la prevenirea taiatului, a zis ca habar nu are. Oricum in momentul in care l-am intrebat mi-am dat seama de stupizenia intrebarii... cam cum poti sa apreciezi daca a ajutat sau nu de fapt? . Ca doar nu ai nici un termen de comparatie... unele sunt mai elastice, altele nu, copii mai... caposi sau mai mititei etc etc. In tot cazul mi-a crescut inima ca a zis ca el nu e fan-ul taieturilor - dar acuma daca pe mine m-o taia, nici asta nu conteaza f mult, right?!?!
. Dar despre exercitii a zis ca ajuta oricum musculatura si daca avem cu cine sa le facem este f f bine. N-am intrebat inca daca la maternitate au mese de nascut doar perfect orizontale sau au si de alea care se inclina in unghi... data viitoare intreb. Mai departe, am intrebat la ce e buna Morfo de trim III (ca eu-s mai motzata si ma gandeam s-o "sar"
si a zis ca daca morfo II se vad toate organele, daca s-au format, daca sunt in pozitie etc, la morfo III se vede functionalitatea lor. Asa ca ma duc si la morfo III
.
Cu dormitul pe spate - eu am intrebat mai mult asa, ca-mi place sa stiu lucruri ca io nu pot dormi de cand ma stiu pe spate, dar a zis: nu e indicat pentru ca greutatea uterului apasa pe vasele mari de sange, incetineste circulatia, si apar modificari de tensiune. A spus in schimb ca nu e interzisa, numai sa faci teste inainte: daca te trezesti cu picioarele umflate si / sau tensiune modificata, nu e de bine. Daca nu apare nici o problema de acest gen... atunci e in regula.
Mi-a spus sa iau calciu... am intrebat si de povestea cu calciul care provoaca contractii... cica nu e chiar asa si organismul are nevoie crescuta de acum pentru ca incepand cu 7 luni incepe osificarea scheletului copilului si daca nu ai aport crescut de calciu, fura din depozite... (vezi dinti si nu numai)... poate ne mai spun fetele la a doua sarcina cum au luat ele calciu...
Simina, ai scutirea aprobata. Ce e cu scop nobil, merge si cu hartie de mana
LauraG - cand ai babyshower?
Lumi - cica e ca atunci cand faci pe tine. Mult de tot. Dintr-o data. Asta cand se rupe ca esti gata de nascut. Daca cumva se doar se fisureaza membranele, nu ai cum sa stii sigur. Da' ce intrebare e asta?!?! scot maciuca, vezi-vezi . Raspunsul complet il primesti dupa sapt 37
Simonette, Betty - super poze cu supercopiluti. Sa va traiasca
Cosmynik - felicitari pentru fetita. Si lasa 'abureala' cu postarile inutile. Ce, ai impresia ca aici suntem la scoala?!?! Scoatem cursul si postam?
Ti se pare cumva ca nimeni nu posteaza inutil... mai citeste o data
.
Ramonika - sry de spaima, dar sa stii ca si eu am ajuns mult mai sperioasa decat inainte in masina... e clar de la sarcina, ca si eu merg ca nebuna... cred ca incep sa ne apuce instinctele... alea de nu le-am prea experimentat prea mult pana acuma
Nu stiu de unde stiti voi ca suntem asa fertile dupa nastere - eu stiam ca hormonul care se ocupa de lactatie este absolut 'anticonceptional'... in sensul in care inhiba ovulatia.. poate sunt eu depasita in informatii... ma documentez.
Multumesc inca o data celor care mi-au scris cu felicitari si alea-alea si pup toate burticile fara exceptie, ca daca oi fi uitat vreouna, primesc vreo maciuca-n cap .
monis 28
acum si cu poze

Lumi_Richard spune:
Am ajuns si noi acasa si am intrat sa vad cine mai e pe aici. Am fost in parc,la cinema...am vazut "Night at the museum 2", foarte amuzant si relaxant,papat o mare cutie de floricele si baut cola(din cauza ca mi-ati facut voi pofta- eu nu mai consumam sucuri cu acid de dinainte de sarcina,din cauza stomacului)! Si,dupa film, am incheiat prin a cina la ...."Burger mania",si nu sunt deloc fan junk-food!!! Dar mi-a placut
Betty,sa-ti traiasca papuselul!!! Pe-ai lui Simonette i-am vazut deja,sunt niste dulcei.
Ramonik, daca nu aveti interdictie din motive medicale, bucurati-va de formula "1+1" acum....
Monis, ms de raspuns....pai,na! Cu colul meu scurt si contractii zilnice, sa stiu si eu, in caz ca se intampla ceva....Poate am vreun accident si eu stau ca nesimtita,in loc sa merg la spital!
Va rog mult, cele care stiti/aveti experienta, mai spuneti-mi si mie cum e cand se rupe apa,ce simti,cum arata?
Lumi 27+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

magdaz_ina spune:
lumi, cum si eu sunt in categoria col scurt si contractii zilnice, te superi daca te intreb: ce lungime inseamna la tine col scurt?
si cum mi-a venit de mers la mare peste o satpamana (adica in saptamana 24) tu ai fost la mare-munte? as avea nevoie de o incurajare de la cineva care stie cum este...
Magda 22+ cu
si IARINA 31.01.2006

monis5 spune:
Pai Lumi - la orice chestie dubioasa, stii regula: fuga la doctor. Sau macar telefon, pentru inceput. Mai bine stresam toti doctorii de pe lume decat copii
monis 28
acum si cu poze

BoboMom spune:
Monis, pe 17 octombrie avem baby shower. Sper sa nu se grabeasca Nicholas si sa vrea sa vina mai devreme. Pe 12 octombrie vine mama, de-aia l-am pus tocmai atunci. O prietena l-a facut pe 30 sept (acum 2 ani) si pe 1 oct a nascut, desi trebuia sa nasca pe 1 noiembrie.
Ramona, asa e, nu ma pot abtine Trebuie sa-i cumpar si eu lui bebe, nu doar sa primesc.
Laura 27+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Lumi_Richard spune:
Magdaz, un col ar trebui sa aiba aprox. 30-40 mm... "La mine",cum te-ai exprimat tu, are 27 mm, iar contractiile pot provoca scurtarea sau deschiderea colului, care stii si tu la ce duce,nu?
Un col egal/ mai mic de 25 mm are o valoare critica.... Eu trebuie sa vin in Romania in Septembrie (intre 14-16 ore de zbor,plus tranzit etc) si iti dai seama ca stau cu grija...( bine, si paranoia, doar sunt la prima sarcina....pana la a treia,o sa-mi revin!)
In legatura cu calatoritul/vacantele....am calatorit mult in saptamanile 16-17, apoi in saptamana 21. Noi plecam la mare sapt. viitoare(doar pt 3 zile),si doctorul a spus ca e OK, atata timp cat nu fac efort.
Monis,ce sa fac pisi, vreau si eu sa stiu la ce sa ma astept! Stiu,asa si fac, daca e ceva, sun sau merg la control, ca sunt patita din primul trimestru!
LauraG, super obiceiul cu "baby shower". Stai linistita, nu are rost sa te ingrijorezi aiurea,normal ca va sta in burtica pana la termen!
Simina, iar te-ai impiedicat?
Sthephy, cum te mai simti,iubita?
Lumi 27+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard