Unghii false
Mi am pus acum o saptamana unghii false. Imi plac la nebunie si vad ca rezista cu toata treaba pe care o fac. Deocamdata se tin bine dar exista vreo posibiliate sa se desprinda si sa mi pice vreuna?
Voi ce stiti despre asta?
Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG
Raspunsuri
ladyJ spune:
Sigur ca exista, nu o sa te tina o vesnicie.
De care ti-ai pus? Stii ca trebuie intretinute foarte bine, pentru ca unghia ta creste si se vede total aiurea in doua saptamani.
Pot sa te intreb de ce ai ales sa iti pui unghii false?
MsBB spune:
Buna,
Cum unghiutzele mele nicicand nu se asteapta una pe alta si ba una se rupea, alta crestea
, la nunta am apelat la unghii false si , recunosc, pt o perioada am "purtat" unghii false.
Ce-mi placea f mult la ele:
- ca rezistau extraordinar de bine la orice fel de munca - prin bucatarie, curatenie... chestii prin casa;
- de asemenea oja rezista mult mai bine pe unghii false, de acril;
- normal, si sentimentul de feminitate pe care ti-l da o manichiura frumoasa.
Dezavantaje :
- crescand unghiile naturale unghia falsa era impinsa in sus, lasand un loc gol care, cum zice si LadyJ, trebuie umplut periodic cu gel, si efectuata o manichiura de intretinere;
- cel mai mare dezavantaj, dupa parerea mea, a fost ca odata indepartate unghiile false - cele naturale, ale mele, s-au deteriorat considerabil
. Am urmat un tratament pt intarirea unghiilor pt o per si si-au revenit dar in prima instanta aratau deplorabil 
Acum sa-ti raspund strict la intrebare : da , este posibil sa se desprinda o unghie. Mie mi s-a intamplat sa-mi cada o unghie, drept pt care a doua zi ma infiintam ca o floare la manichiurista sa ma "repare" 
Sa te bucuri de ele
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
petra_k spune:
Am avut si eu unghii false si am patit-o sa mi se rupa 2, cu tot cu mare parte din unghiile mele. Foarte rau a fost. Iar cand am renuntat la ele, unghiile mele aratau jalnic, mai subtiri ca unghiile de bebe, ca niste lame.
Nu am de gand sa mai repet experienta.
melany72 spune:
AM avut si eu vreo esi s-au tinut bine de tot, nu s-au desprins, arluni.Datau super,le-am adt jos pt ca nu aveam timp sa stau la 2-3 saptamani 3 ore la intretinere.Manichiurista mea e bibilita au si ma umpleam de nervi.
PS Intr-adevar, faza cu cele de dedesupt subtiate e adevarata.Eu sunt inca la recuperare...![]()
petra_k spune:
Probabil depinde si de unghii. La ale mele mai si rasuflau pe margine dupa cateva zile si se vedeau destul de urat daca nu le coloram cu oja.
Pe mine m-au ajutat f mult dupa ce am renuntat ojele protectoare/intaritoare, cu diverse vitamine. Chiar mi s-au intarit unghiile.
Looana spune:
Buna diminesta!Am descoerit acuma acest subiect daca aveti nelamuri legate viza-vi de unghii puteti sa mi-le puneti,eu detin un salon si cu asta ma ocup,deci asta mie meseria![]()
Looana
melany72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petra_k Probabil depinde si de unghii. La ale mele mai si rasuflau pe margine dupa cateva zile si se vedeau destul de urat daca nu le coloram cu oja. Pe mine m-au ajutat f mult dupa ce am renuntat ojele protectoare/intaritoare, cu diverse vitamine. Chiar mi s-au intarit unghiile. |
Inclin sa cred ca nu au fost puse bine.La mine s-a chinuit/m-a chinuit pana le-a desprins...
Annie80 spune:
si eu detin unghii false, acryl dupa o luna mai detin doar 8 bucati, sunt super, ma simt nemaipomenit cu ele, dar dupa ce a picat prima, m-am lecuit de unghii false, miam luat remover si acuma inntru sa le dau jos, mie oroare de cea sa fie dupa
asa ca miam luat si reparatoare
nu recomand la nimeni !
grodear spune:
La mine a trecut cam o luna ( a se vedea primul mesaj ). De cazut nu mi a cazut nici una, le intretin la FIX doua saptamani, si am constatat ca rezista destul de bine la toate activitatile din gospodarie!
Lady J, mi am pus unghii false pur si simplu pt ca imi plac. Tot asa mi am facut si o operatie estetica...mai demult, pentru ca asa am vrut. Nu pot sa zic ca exista un motiv anume, dar cand imi doresc ceva, fac. Doar o viata are omul, nu?![]()
Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG
SIMONABB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grodear La mine a trecut cam o luna ( a se vedea primul mesaj ). De cazut nu mi a cazut nici una, le intretin la FIX doua saptamani, si am constatat ca rezista destul de bine la toate activitatile din gospodarie! Lady J, mi am pus unghii false pur si simplu pt ca imi plac. Tot asa mi am facut si o operatie estetica...mai demult, pentru ca asa am vrut. Nu pot sa zic ca exista un motiv anume, dar cand imi doresc ceva, fac. Doar o viata are omul, nu? Ralu- mamica de fetita superba!!! http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG |
ce operatie ti-ai facut daca poti sa spui te rog ?

noastra!