AJUTATI-MA CU SFATURI PENTRU SOTIE

AJUTATI-MA CU SFATURI PENTRU SOTIE | Autor: florin81

Link direct la acest mesaj

Sotia mea in varsta de 22 de ani a suferit o "fractura cervicala C6, tetraplezie, hemoragie submedulara" si nici un doctor neurochirurg la care am fost nu vrea sa o opereze, am fost si la Bagdasar la Exergian care mi-a spus sec ca asa va ramane restul vietii. Speranta mea este ca sa o trimit in strainatate sa o operez dar nu stiu cum sa procedez. Am cautat doctori pe net carora le-am trimis RMN si CT si acum astept sa ma contacteze. Va rog dati-mi orice sfat care m-ar putea ajuta (Doctori, fundatii, persoane, etc). Nu vreau sa cred ca toata viata noastra sa distrus peste noapte, va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florin81

Sotia mea in varsta de 22 de ani a suferit o "fractura cervicala C6, tetraplezie, hemoragie submedulara" si nici un doctor neurochirurg la care am fost nu vrea sa o opereze, am fost si la Bagdasar la Exergian care mi-a spus sec ca asa va ramane restul vietii. Speranta mea este ca sa o trimit in strainatate sa o operez dar nu stiu cum sa procedez. Am cautat doctori pe net carora le-am trimis RMN si CT si acum astept sa ma contacteze. Va rog dati-mi orice sfat care m-ar putea ajuta (Doctori, fundatii, persoane, etc). Nu vreau sa cred ca toata viata noastra sa distrus peste noapte, va multumesc

incearca la Cluj la dr Florian la spitalul de neuro chirurgie. Este bun si nu ii este frica!

Sanatate multa si putere

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput