Sotia mea in varsta de 22 de ani a suferit o "fractura cervicala C6, tetraplezie, hemoragie submedulara" si nici un doctor neurochirurg la care am fost nu vrea sa o opereze, am fost si la Bagdasar la Exergian care mi-a spus sec ca asa va ramane restul vietii. Speranta mea este ca sa o trimit in strainatate sa o operez dar nu stiu cum sa procedez. Am cautat doctori pe net carora le-am trimis RMN si CT si acum astept sa ma contacteze. Va rog dati-mi orice sfat care m-ar putea ajuta (Doctori, fundatii, persoane, etc). Nu vreau sa cred ca toata viata noastra sa distrus peste noapte, va multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui florin81 Sotia mea in varsta de 22 de ani a suferit o "fractura cervicala C6, tetraplezie, hemoragie submedulara" si nici un doctor neurochirurg la care am fost nu vrea sa o opereze, am fost si la Bagdasar la Exergian care mi-a spus sec ca asa va ramane restul vietii. Speranta mea este ca sa o trimit in strainatate sa o operez dar nu stiu cum sa procedez. Am cautat doctori pe net carora le-am trimis RMN si CT si acum astept sa ma contacteze. Va rog dati-mi orice sfat care m-ar putea ajuta (Doctori, fundatii, persoane, etc). Nu vreau sa cred ca toata viata noastra sa distrus peste noapte, va multumesc |