Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI LUI RAZVI SI LUI OCHILA SCUMP AL MEU .... GINERICA SA FII SANATOS SI FRUMOS SI SA ITI BUCURI FFFFFFFFF TARE PARINTII CARE TE IUBESC ENORMM

LISAAAAAAAAA nu mai fii suparata pe ANA ... mie antonia de 2 saptamani nu imi mai mananca nici o D ... nimicccccccc ... numa tata ... si simt ca ii este foame ... ii pregatesc ceva si tine gura inchisa la ambitie cu toata foamea ... si sanul nu ii mai ajunge ... si uite asa ... deci se poate si mai aiurea ...

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu sunt suparata pe Ana,acum inteleg trezirile ei pe timpul noptii,de la dintsor.
cu D,noi suntem bine,dimineata papam fructele iar la amiaza legume cu mare pofta. azi a papat tot,i-am pus si piept de pui,totul la blender. Ana a fost o fomista intotdeuna,doar suntem la categoria sumo

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

si eu care credeam ca s-a culcat,era liniste in casa,cand merg sa vad,d-ra in picioare...mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

lma Mariilor!am sarbatorit si noi in delta,la murghiol ieri,la o ciorba de peste!am vazut si acvariul din tulcea,iar ca bonus manastirea cocosul.a fost f frumos si relaxant.catre seara bebelusii mei nu mai aveau rabdare.

nu am reusit sa vad nicio poza din cont din lipsa de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Lisa, Porumbita - multumesc fetelor
Lisa - felicitari Anei pentru primul dintisor si ridicatul in picioare

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

sa nu radeti,da???
Ana se trage de urechi cand bea din bibe,dar se trage tare. am apasat sa vad daca o doare,n-ar nik... . ma ingrijoareaza sa nu se traga de cercei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea

si pana nu se termina ziua... LA MULTI ANI Ochila, papacelul IrineiC LA MULTI ANI Razvan, strengarul lui Crisspy LA MULTI ANI fetitei Elei

Azi... zi de relaxare... fara gatit... am ramas cu mancare sa avem inca cel putin pana maine seara...plus snackuri si chipsuri si alune (noroc ca vin prietenii marti la noi si le dovedesc ei pe astea)

Azi jupan a papat aproape un galbenus intreg de ou... zic aproape ca ultimele 3 lingurite din piure-ul amestecat cu acesta nu le-a mai vrut in nici un chip... bine-i si asa.
De azi in 2 saptamani suntem in Romania.....deja icept sa-mi bat capul cu liste "to do" ... cu liste de bagaj... ce sa iau, ce sa cumpar... planificari...cadouri... am aranjat cazarea la madame (vor fi in deplasare aproape o luna, deci nu putem sa le lasam in casa si cheia la vecina sa vina sa le dea de mancare de 2 ori pe zi)...mai trebuie sa vad pe cine lasam "responsabil" cu plantele...destul de multe pe cap.

Lisa, sa stii ca si jupan se trage deseori puternic de urechi cand papa la san... e tare haios... ma gandesc ca daca l-ar deranja nu ar face-o. Multe felicitari pentru dintisor si ridicatul in picioare Nu-ti fa probleme ca ramai fara lapte, e "cerere si oferta"... cantitatea s-a adaptat dupa nevoi...ai lapte cat ii trebuie Anuscai

Ada, frumoase poze, frumoasa vacanta...frumoase fetele ...vreau si eu fetite... macar una

Andre_ea, felicitari pentru micuta soldatica

Mara, delta... ce frumos! Ati vazut lucruri minunate! Pozici cumva ?

Miere, dulce rau Aidan, se vede ca-i place mult in apa! Da' si tu arati tare bine, you're one sexxy mamma

Cami, imi pare rau ca merge mai greu diversificarea la voi, dar incet-incet o sa fie mai bine, o sa vezi. Nu sta Antonia flamanda prea mult, ca e fata desteapta

Veronica, multumim pentru aprecieri Si noi o sa zburam in 2 saptamani... cica poti sa mergi cu caruciorul pana la scara avionului unde ti-l ia o stewardesa..si-l primesti la aterizare. Si mie asa mi s-a spus...sa-l pun pe Mister la san si la decolare, si la aterizare, si va fi OK... nici el e alaptat la san si nici nu foloseste suzeta. Noi vom avea grija sa avem cateva jucarii + change kit-ul obisnuit ...sper ca totusi Mister sa doarma o buna parte din timpul zborului Londra-Cluj...ca de la Glasgow la Londra nu-mi fac probleme, va fi cam o ora si asta-i putin. Spor la facut bagaje si la restul pregatirilor!

Am vazut pozici atat de faine de licurici si fratiori/surioare de licurici...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumim de urari fetelor.Il pupam si noi pe Razvanica cu care impartim mandrii ziua de nastere si cu fetita Elei.

La multi ani papacel sa creosti sanatos si frumos , noi mami si tati te iubim mmmuult.
Am avut un wend plin si obositor, ma duc sa ma uit la poze si ne auzim maine.Va pup pe toate noapte buna

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna seara, mamici & bebici! Dupa o lunga absentza incercam sa revenim printre voi daca ne mai primitzi....

Pe scurt: in 12 iunie tati a avut un accident, l-a izbit un nenorocit cu masina, s-a dezechilibrat si si-a rupt glezna in 3 locuri. Ce-am mai tras! oh doamne! primele 3 saptamani dupa accident au fost de cosmar, nu mai stiu cand si cum am dormit, am facut ture intre sufragerie unde dormea tati si dormitor unde era Eliza, o minune k nu mi-am pierdut laptele atunci...in fine...pe 7 iulie a fost operat, am stat in picioare 7 ore asteptand sa iasa din operatie, simtind ma prapadesc de inima de frica sa nu moara din cauza anestezicului (din cauza parezei anesztezia ii poate fi fatala). Da, realmente tatal copilului meu a trecut pe langa moarte la un fir de par. Puteam fi singura cu Eliza acum! De ghips a scapat abia acum 1 saptamana insa nu poate sa calce inca pe piciorul stang. Ce sa va mai zic, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul lui, din 12 iunie nu a mai iesit din casa, puteti sa realizati cum e sa stai inchis in casa 3 luni. Iar prin casa - deplasare cu cadurl metalic p[ana la baie si atat.

...asa k de 3 luni am 2 copii - unul de 7 luni si celalalt de 40 de ani.

Nush daca am reusit sa explic coerent cam prin ce-am trecut. A fost cumplit, oricum. Si mi-e dor sa va citesc. Si sa va scriu. Noi am inceput oarecum diversificarea, putin cam haotic, Eliza a inceput sa stea in funduletz, sa mearga de-a busilea, sa spuna ta-ta si de curand si ma-ma...

...sa nu uit: initial, botezul Elizei ar fi trebuit sa fie pe 4 iulie. Tarziu! f tarziu, la 6 luni. Well, il vom face si mai tarziu! abia pe 26 septembrie! mi se rupe sufletul de jale gandindu-ma...

Deci ne mai primiti printre voi? ne simtim sigurele, putin speriate si extrem de obosite dupa vara asta cumplita (ma rog, eu sunt asa, Eliza e bine).

Incerc sa pun niste poze pe mailul comun.

Va pup din toata inima!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ira, prin ce ati trecut! Ooooffff!!!! Bietii de voi, biata de tine, cand ma gandesc ce greu v-a fost, ce greu inca va mai e... ce spaime, ce ganduri, ce temeri trebuie sa fi avut Esti o femeie atat de puternica, o mamica si o sotie fantastica iar eu ma inclin in fata ta

Nu-ti mai fa probleme cu botezul, va fi foarte bine cand il veti face... important e sa se restabileasca taticul Elizei, sa fiti cu totii bine si sanatosi.

Multe felicitari pentru progresele Elizei, multa sanatate taticului ei, sa se recupereze complet cat mai repede... iar tie o IMBRATISARE MAAARE din partea noastra...oricand ai nevoie de ceva noi suntem aici!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput