Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
Venerata spune:
Am intrat si eu repejor (la ora asta) sa ii transmit lui Dark, La Multi Ani! , sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Lachlan Marius si, alaturi de familia ta, sa ai parte numai de momente minunate. SI daca va doriti si voi, sa va dea Dumnezeu o surioara pentru Lachlan,... sau un "surior" (P.S. asa ziceam eu cand eram mica).
Petrecere frumoasa si asteptam bunatatile promise si pozici noi cu "artistul" Lachlan .
Noapte buna!
DarkBendis spune:
Dragelor, inca o data, multe, multe multumir pentru cuvintele atat de frumoase, gandurile bune si urarile voastre! Sunteti fantastice, si ce imi doresc mie si la ai mei va doresc si voua si la ai vostri
Acum am reusit sa-l pun pe Mister la culcare...dupa o seara foarte faina "in targ". Toti trei ne-am tras in toalele de duminica si baietii mei m-au scos la restaurant... de data asta a fost unul frantuzesc, foarte foarte frumos, tres chic cum s-ar spune. Asa de cuminte a fost bebe tot timpul, ni l-au laudat si cei de acolo... nu a plans, nu a bombanit, a stat frumos in carucior si s-a jucat cu Sophie,Winnie, sosetele si picioarele proprii, s-a uitat la lumea care trece si a povestit cand cu noi, cand cu jucariiile... pe scurt, ne-a lasat sa ne tihneasca seara
...iar afara tot ploua. Deci...maine party's in
Un week-end frumos va doresc si inca o data, pentru urarile si gandurile voastre bune
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola Billy, ia sa mai treci pe la noi, ca poate se molipsesc si ai nostri de cumintenia Anei Maria...care mai e si frumoasa de pica, dupa ce ca e cuminte foc Eu nu ma plang de Alexutu', m-ar vedea Dumnezeu, am un copil cuminte..Cu mesele eu nu ma stresez, numai ca azi citind cat mananca alti licurici m-a luat groaza...eu nu masor (apropo, de unde stiti sa spuneti cat mananca licuricii in GRAME? in ML da, ca e notat pe canita, dar in grame??)...eu am un castronel mic mic, de care abia azi am avut curiozitatea sa-l masor, sa vad cati ml ar avea..are 150 ml, dar nu e gradat pe el, am masurat eu cu un biberon...si din ala ii dau cam jumatate fructe dimineata, si o treime legume la pranz...si cam 100 ml de creale seara...Dar eu ii dau cat deschide gurita, apoi renunt, ca face botic si incepe sa sufle pe nas cu putere..e un caraghios.. Azi a mancat ficatel de gaina de tara, cu puire de cartoi si i-a placut sa zic, vreo 60 ml..ficatul nu i l-am putut face mic mic, ca nu am blenderul cu mine, l-am facut cu mixerul... a ramas firimiturele, dar l-a mancat Nu ma asteptam, ca eu mananc ficat in sila, de nevoie ca ma stiu anemica din totdeauna, iar in sarcina nu am suportat nici mirosul, dar sa mai si mananc..iar sotul nu mananca de fel ficat... mamici si licurici de Alexutzu 21.01.2009 ! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !! |
Pupici multi si pt voi si multumim!
Ficatelul face tare bine la bebelusi, daca-l accepta si il place, continua sa-i dai pt fier. Si este f bine ca l-a papat mai mare, poti de-acum sa nu-i mai pasezi toata mancarica ca sa se obisnuiasca si cu mai mare. Noi deja muscam din banana, caisa, piersica, nectarina, cartof fiert, biscuite. Tai feliute pe care i le dau in manute si mananca singurica. Stiu cazuri de bebelusi care daca li s-a dat numai pasat multe luni, la un an de zile se innecau cu orice era maruntit. Ana-Maria pana acum s-a innecat decat o data cu o bucatica de mar, mai exact coaja a fost aia buclucasa, dar a dat imediat totul afara si nu s-a intamplat nimic. Dar noi mancam mai mare de vreo doua luni, de fapt pasat am mancat f putin. Depinde si de copilas.
Nici eu n-am masurat, ii dau exact atat cat vrea si ma opresc cand incepe sa se uite intr-o parte, cand imi impinge lingurita sau o ignora efectiv sau incepe sa maraie, uitandu-se urat. Si noi tot asa, nu reuseste mami sa-i dea atat de repede pe cat vrea bebelusa...si cateodata se enerveaza ca plec cu lingurita de la gurita...ar vrea sa curga incontinuu
BillyBilly spune:
citat din mesajul lui Oxigen Am cate ceva de spus fiecareia dintre voi dar din pacate nu stau deloc bine cu timpul.Maine am doi sarbatoriti, sotul si Mariuca si-s in febra pregatirilor. Revin saptamana viitoare.Pana atunci va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Stati linistite si incercati sa va relaxati in acest uichend. Nu uitati ca fiecare copil are ritmul lui in tot ceea ce face. Mariuca seaman cu taicasu si de aceea are motor la fund.Nu sta o clipa si alerg intruna dupa ea. Nu va alarmati, o sa faca si copilasii vostri la fel cand vor dori ei.Eu am intrat in perioada aia naspa in care trebuie sa stai numai dupa copchil si sa nu-l scapi din ochi ca una-doua apare accidentarea Azi a comiso si fimea.A cazut din pat in timp ce o schimbam de pampers.Cu mine langa ea, s-a intors brusc facand 2 rotiri de pe burta pe spate si in clipa urmatoare era jos din pat. Am inlemnit.Pur si simplu mi-a cazut printre maini. Ea urla, fimiu plangea , eu cu ea in brate, cu lacrimi in ochi si cu picioarele tremurande... Culmea e ca doar s-a speriat, nu tu cucui, nimic.Am dus-o la oglinda unde stiu ca rade cand se vede si a tacut imediat din plans. Eu mai tremur si acum Andreea, mami lui Alex 12 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009 |
Si noi am patit-o, am cazut de pe canapea pe podea, dar nu s-a intamplat nimic, mai mult ne-am speriat. Am mai cazut si intr-o parte, dar pt ca mami rade de fiecare data si nu face caz, fata a inceput sa ignore loviturile. Am observat ca-i f atenta la reactia mea, daca eu ma sperii atunci se sperie si ea si plange, daca eu rad sau nu bag in seama, nici ea nu se agita. Pur si simplu trecem mai departe. Asta este, de-acum cazaturile si loviturile or sa fie la ordinea zilei, trebuie sa ne obisnuim cu ideea. Face parte din invatare si-i semn ca bebelusii AU CRESCUUUUT!!
BillyBilly spune:
citat din mesajul lui crisspy Sa va zic o faza tare: eram pe balcon (acolo am aragazul) si ii faceam lui Razvi supita pt maine (plecam in vizite si nu am timp maine)...si...ma ia cu calduri si ameteala...si lesin... sotul langa mine: Cristi...Cristi...esti bine?...ma ia ma duce la chiuveta din bucatarie ...mai mult taras...sa ma spal pe fatza... cand brusc...incepe Razvi sa urle...nu tu zgomot, nimik n-am facut? oare sa fi simtit ca mami e jos??? Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009 http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni# http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0 http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0 http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4 |
Sigur ca a stiut ca-i ceva in neregula cu mami si probabil ca l-a simtit si pe tati speriat, copilasii comunica cu noi pe mai multe cai. Ana-Maria se supara daca eu si tati vorbim mai rastit sau pe ton ridicat, incepe si ea sa tipe sa ne avertizeze. Cand incetam noi, inceteaza si ea. Sau daca eu sunt trista si abatuta, la fel devine si ea. Cordonul ombilical energetic este inca acolo, nici o relatie nu se compara cu relatia mama-copil.
Dar tu de ce ai lesinat? Ti se intampla des? Eu n-am lesinat in viata mea... Ai grija de tine!
lisa79 spune:
sunt zombi,s-a trezit Ana din 2h in 2h cu plansete,dintisorii cred...dar a avut si gaze,o mai doare burtia la 6 luni jumate?
cristi,dar de ce ai lesinat???
si noi am papat ficatel de pui in cartofi piure(preferatii Anei).
voi cand dati cerealele?
Ana papa asa:
la 7 san,nu stiu cat,somn pana la 9-9.30
la 10: 1 piersica+1 marut sau 1 piersia +1biscuite(azi) sau 1/2 banana+marut+caisa
la 13.00 :120-150 ml lapte
la 15.00: felul 2: cartofi +morov(ieri,2 cartofiori +1 morcovel),sau 1 cartof+1morcov+2 feliute doveleac
la 18.00-19.00:120 ml lapte
la 21.00:180 ml lapte
ce ziceti?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
RalucaAlexa spune:
neata
vedem ca povestiti de cazaturi: noi ieri am comis-o. L-a pus tati pe pat sa traga jaluzelele si din 2 miscari a fost jos, da' nu oricum - cu fruntea inainte. Avea saracu un cucui de toata frumusetea. Intre timp a trecut si nu prea se mai observa dar ieri era cat o juma de nuca si rosu, c-am crezut c-o sa se invineteasca tot. Aventuri!
Crisspy - al meu daca tusesc face niste ochi mari si se uita la mine, mai mai sa planga, asa ca sigur au o grija: sa nu cumva sa se-ntample ceva cu mami ca io ce ma fac??? :))
al meu papa:
dimineata (la 3,4,5,6 in funtie de ora la care a mancat cu o seara inainte) 200 - 240 ml de lapte praf
la 10 - cereale - cam 150-200 ml
la 13-14 - legume (morcov, dovleac, cartof, pastarnac) cu carnita (pui sau curcan) 150-180 ml (masa asta-i cu cantec la propriu, tre sa cante tot ce poa sa cante in casa mai ales mami)
la 17 - fructe - mar, para, banana, piersica, caisa cu branzica - 200 ml
la 20 - 240 ml lapte
si in functie de cum isi decaleaza mesele mai mananca din cand in cand pana se culca inca un bibe de lapte
de dormit mai nou dormim de 2 ori pe zi max 2 ore in total, dar ne-am obisnuit sa ne culcam la 9:30-10 ceea ce e minunat, avand in vedere ca pana acu vreo 2 saptamani se culca la 12:30!!!!!
o sa incerc sa mai incarc si niste poze daca ma lasa moatza mica!
mamici si licurici!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0
RalucaAlexa spune:
pus poze noi daca doriti sa vizionati
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0
lisa79 spune:
sunt foooarte nervoasa pe mama. eu am iesit cu o prietena la o cafea si ea cu Ana,dupa 1h de pe terasa am auzit fata tipand cu toata puterea. era uda toata. mama i-a data ceai,dar nu a inchis bine partea de sus,deci totul era pe fata,mama nu avea nici o treaba . eu fugind de pe terasa la ea,imi zice mama ,cred ca ii e fpoame...ce foame...ii era frig...ooof,sper sa nu se raceasca
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Alina1976 spune:
LA MULTI ANI Mariilor!!
Sa va traiasca minunile mamicilor:
Dalma,
Danotino,
Oxigen,
Andre_ea,
Eli,
Viorella,
@lexandr@,
Bee,
Cadia,
Anculet,
Stellutza,
Iuliacris.
Ana-Maria de Billy, sa cresti mare si frumoasa sa aduci numai fericire in viata parintilor tai!
Printesa Alexia-Maria, LA MULTI ANI! Sa ramai mereu o delicata si o frumoasa asa cum esti acum. Noroc in viata!
Azi e ziua si a Sabinei mele dulci si iubite. Sa traiesti minunea mea mica caci te iubesc la nebunie
Un brat de flori pentru toate printesele noastre de aici:
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA