Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 19

IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 da ma fetelor,toata seara am stat sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu eram acasa. mama i-a dat la spate,dar nimic,fata nu putea scoate afara bucata de pepene,eu am tinut-o cu capul in jos si i-am dat la spate. Ana nu s-a speriat,mai repede m-am speriat eu,mama era ok,dar tata...nu zicea nimic,dar nimic...bine ca a trecut azi-nopate am dormit prost,normal ![]() ![]() Azi mergem la manastirea NIcula,de abia astept! o zi buna sa aveti. pupici 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Lisa, nici nu vreau sa ma gandesc ce-a fost in sufletul tau cand s-a inecat fetita ta! imi aduc aminte k singura data cand mi-a pierit somnul de cand am nascut-o pe Eliza a fost intr-o dimineata pe la 6 pe cand Eliza avea 4 luni: nush de ce, m-am trezit brusc, am gasit-o dormind cu fatza in jos. Ea, mititica, dormea dusa, insa in prima secunda in care am vazut-o asa, mi-a stat inima de groaza! asta pt k dormea atat de adanc incat nici nu simteam k respira, asa k va inchipuiti cat m-am ingrozit si ce mi-a trecut prin cap! precizez ca in perioada aia abia incepuse sa se intoarca de pe spate pe burta deci era o noutate pt mine si ziua sa o vad k se intoarce...
Cat despre bunici: noi ducem de multe ori un razboi surd cu mama lui Marian - femeie de milioane, dealtfel, insa extrem de traditionalista in multe privintze. Odata s-a si suparat pe baiatul ei, spunandu-i "eu nu v-am crescut asa pe voi", la care bunul ei fiu i-a servit prompt "e copilul meu, mama!" si ostilitatile s-au icheiat brusc. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost daca stateam in acelasi oras cu mama mea....

Ira, mamica Elizei

anca_ spune:
crisspy, eu nu stiam ca si Aidan e in schema asta ...Mai Lisa, ai grija, Andy vrea full commitment si fara razgandiri din partea Anei (am vorbit eu cu el
)..daca ai promis-o deja lui Aidan, eu zic ca e gata data fata

IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui deliafairais aaa...apropo de modificatul scaunului, sa va spun ce am gasit in scutecul lui david!? o bucatica mica de pg de revista!!! a trecut efectiv prin el, puteam citi de pe ea! nu mi-a venit sa cred! sigur a inghitit-o cand se juca pe jos... doamne fereste! puiutzul meu are 7 luni! |
Delia, si eu mancam hartie cand eram mica!

Ira, mamica Elizei

RalucaAlexa spune:
crisspy - si Matei a baut de cateva ori mai putin nr 2, apoi incet incet a marit cantitatea, mie una mi se pare mai gros nr2, deci cred ca si asta ar fi o cauza. Cat despre luatul ingreutate - au perioada cand iau mai bine si unele cand iau mai putin. El acum are 6 luni, 350 de grame e acceptabil (pe schema mea de la 6 luni in sus tre sa ia cate 250 de grame)
anna - bine ai venit!
oxigen - eu i-am dat biscuiti normali - oricum cerealele 6+ au gluten toate! Si Matei are premergator si-i tare mandru de el! Nu stiu de ce n-ar fi recomandate. Pe jos si la noi se spala cu pronto, iar Picu meu baga in gura ce prinde....
stie cineva de ce absenteaza cristi sau trecem nemotivat???
cami - ma bucur tare de alina!!!!!
si in cazul in care Michelle mai are timp sa ne citeasca din cand in cand - iubita mi-au dat lacrimile cand am citit ca ti s-a implinit visul!! Doamne Doamne sa va tina sanatosi! Nici nu putea fi altfel, un suflet atat de cald e facut ca sa fie de mamica! baiatu fumos!
miere???
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0

IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui ralux_tri Ira, eu nu ma prea pricep la hainute de botez de fetite, dar de ce nu-i iei o rochita mai de toamna cu un jerseuas ceva in genul, in loc de clasicul set de botez? Eu oricum cred ca orice ii iei va fi bine si f frumos ![]() http://picasaweb.google.ro/ralucatripon/BebeAlex?feat=directlink |
Ira, mamica Elizei
Pai cred k imi ramane sa improvizez ceva, set chiar k nu gasesc marimea ei

anca_ spune:
ira_liza, in general la noi in familie mancam cam haotic si mancam si mai nesanatos asa cateodata si mai mult dupa ureche si nu prea informati. Si prin urmare asta se aplica si la bebe: eu de exemplu habar nu aveam cum se digera fructele si la ce interval se dau si nici nu mi-am batut capul cu asta.
Eu incerc sa ii dau dimineata branza si cum nu ii place simpla si nici mie nu mi-ar place i-o amestec cu fructe. Eu fructe ii dau in general din borcanas.
La pranz incercam sa-i dam legume cu carne si/sau iaurt(asta ii pace simplu, acru) si seara iar legume si fructe ca desert, fructele planuiesc sa le mut la pranz urmand sfatul lui dark cu energizarea. Dar nu e regula ca la noi daca nu vrea sa manance legumele atunci incerc alt fel de mancare, de exemplu cereale cu fructe sau branza daca n-a mancat-o dimineata. Deci nu prea avem meniu stabil pt nu tot timpul vrea sa manance dupa planul meu si atunci ii dau altceva numai sa manance.
Cerealele nu i le dau separat ca nu ii plac, i le amestec de obicei in pireul de legume care iese prea moale.
Deci in concluzie noi nu avem program, nici meniu stabil, singura constanta e ca sunt 3 mese de solide pe zi.
Biscuiti nu i-am dat decat de aia de orez care se rod, nu se pot amesteca cu mancare. Deci biscuiti cu mar nici n-am incercat.

IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui bebelusi Ira ma bucur muolt ca ai scris si imi pare rau de ce ati patit, sper sa isi revina repede. Cu procesul ce ai mai rezolvat?? Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi, ms frumos! procesul e castigat demult - mai exact a ramas in pronuntzare pe data de 4 aprilie; eiii, si cam cand crezi tu k mi-a venit hotararea?? raspuns: pe 30 iunie!!! intre timp, angajatorul e disparut faptic iar o alta firma deschis procedura insolventzei impotriva lui, ma voi inscrie in masa credala (pot sa astept sa ma inscrie lichidatorul cand va fi desemnat, insa parca nu am incredere...)
Ira, mamica Elizei

IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui cami_antonia neata ira e vb de cumnata mea ALINA care a avut o operatie pe creier inainte de nunta si careia i s-a descoperit cancer cranian ... ![]() SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |

Ira, mamica Elizei

cami_antonia spune:
ira asa este ... m-am chinuit mult sa pot merge mai departe, sa nu imi pierd laptele, speranta si credinta ... si uite ca am aflat azi ca nu e metastaza .... ca nu e tipul ala naspa de tumora care credeam noi initial ... cei de la victor babes au dat alt verdict ... si daca pana acum eram pe scara de 1 la 4 cel mai grav ... deci la 4 ,... acum suntem pe 2 ... este un cancer rar intalnit dar cu sanse de a trai chiar o viata de om ... acum depinde ca ea mai are 2 tumori mici de care medicii nu s-au atins ... dar DOAMNE DOAMNE vegheaza si ne ajuta!
noapte buna!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Leditia spune:
citat din mesajul lui Oxigen [br -Voi ati inceput sa le dati sa rontaie singuri biscuiti, coaja de paine,bucatele de mar, etc.? Ce biscuiti folositi? Tot fara gluten? Eu inca nu pentru ca mi-e frica sa nu se inece, desi toata lumea-mi spune ca se apropie de 8 luni si trebuie sa o invat sa manance si bucati mai mari, sa mestece. Nu i-am dat inca.Nu are dinti si mi-a fost frica.Am incercat sa-i dau o bucatica de banana,dar el se juca cu ea si a murdarit tot patul,pe el..numai in gurita n-a ajuns.Daca i-o tineam eu,molfaia la ea,se mai desprindeau bucatele si vedeam ca se inneaca.Il mai las. -Cu ce spalati pe jos acum ca merg bebelusii de-a busilea? Sa folosesc Domestos? Oare ce e mai bun? Cu pronto.ma batea gandul sa pun si o picatura de domestos pe acolo pt dezinfectare. -Mariuca merge de-a busilea si i se inrosesc genunchii de la asta.Ce pot sa fac? I-am pus pantalonasi lungi si tot degeaba.In picioare statea fara sosete pana acum ca era cald dar de cand merge are piciorusele reci si i-am pus sosete.Problema e ca incaltata cam aluneca pe parchet si se cam loveste cu gurita. Offf... Eu il lasam pe David in living.Aici am pus pe jos pilote,paturi si ce-am mai gasit.Pt ca si el se trantea si se lovea.Acum ma gandesc ca un covor mare si fff gros si pufos ar fi tare bun ![]() ![]() -Pe holuri eu am gresie si se cam duce si pe acolo. Ea se aseaza singura in fund si sta fara sprijin, dar uneori se tranteste (cum face si in patut)pe spate sau pe burta si mi-e frica sa nu-si sparga capul. Asta e o problema intr-adevar.Eu nu am usi peste tot,apartamentul fiind spart,modificat.Asa ca-i puneam scoica in usa ce dadea in holul dinspre bucatarie si o perna mare de canapea in aia care dadea spre holul de la baie si dormitor. -Mai nou se tine de cate ceva si se ridica in genunchi si-si desprinde cate o mana ca sa apuce cate ceva si-si pierde echilibrul si cade. De fiecare data am avut norocul ca am fost langa ea.si nu a patit nimic, dar sunt foarte crispata si speriata sa nu pateasca ceva. Spuneti-mi ca nu am inebunit.Stiu, poate sunt eu exagerata, dar va rog sfatuiti-ma si pe mine . David a incercat sa se ridice in patutul lui.Cum salteaua e cam moale si el nu are o stabilitate f mare in picioruse la varsta asta,s-a dezechilibrat si a cazut.Patul era aproape de perete si nah,plasa aia nu "tine" in caz de lovituri.De atunci nici ca s-a mai ridicat in patut la el.Dar eu sunt cu el mereu.Daca am treaba sau merg sa-i aduc ceva,il pun in patutul lui. Culmea e ca am mai crescut un copil, dar pe cuvant daca-mi aduc aminte sa fi fost asa nebuna ca acum ![]() Eu am.I-a luat bunica-sa,dar nu-l prea foloseste.Am explicat mai sus.Bine,nici eu nu m-am omorat sa-l pun in el.Am citit pareri diferite la adresa lui,asa ca il pun cand obosesc eu sa mai stau aplecata. Pupam mamicile si licuricii frumosi. Am filmat cu telefonul, "aspiratorul" in actiune. http://picasaweb.google.ro/zamfirmariateodora/MariaInActiune?authkey=Gv1sRgCKzjter3186lGQ#5371758169691788482 Toate scamele o atrag.Si-i mai place sa rupa hartii si sa se joace cu o sticla de plastic goala. Andreea, mami lui Alex 12 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009 |
o zi faina.

Edit:Am vazut filmuletul.e superba Maria.Totusi,stiu ca poate par exagerata,dar nu se pot gasii niste bureti pt picioarele de la scaun?Eu in we asta am de gand sa-mi securizez cat de cat casa..prize,colturi,din astea.In general,in living nu prea am colturi,exceptie facand picioarele de la birou care-s o nebunie,de-mi vine sa-l arunc,ca-s de metal.Usi nu prea am si nu poate el sa le deschida acum pe alea de sunt totusi

POZE CU NOI