Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna seara tarziu in noapte dragele mele.
In primul rand La MULTI ANI! licuricilor de ieri si de azi:
David de Leditia
Daria de Selene
Lucas de Asparagus
Carla de Ileana Cosanzeana
Hera de Ralumold
Mara de Deanny
Caterina de Koruccia
Narcisa de Justme25
Andreea de Tec

Nici a mea nu mai mananca de cateva zile iar de dormit...
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, o pun in patut in camera ei, plec tiptil, aproape ca nici nu mai respir si se trezeste ca a trosnit parchetul, de exemplu. Acum am luat-o la mine in pat si doarme de rupe, merge televizorul, eu bat aici la taste, mai fac zgomot, ea nu mai are nici o treaba. Mi-e si mila de ea cand o vad ce senina si relaxata doarme, iar eu vreau sa o duc in patut.
Ca tot se vorbea de mancare, am si eu niste intrebari:
1. Cata carne mananca bebeii vostri pe zi? Pe hartia pe care mi-a notat pediatra scrie ceva de 50 grame, dar mie mi se pare cam mult.
2. Le puneti ulei in piureul de legume?
3. Iaurt gras sau slab?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

yashy ce mai faci? Ce mai fac baietii?
Lisa este ingrozitor ce i s-a intamplat Anei. Sper sa pot si eu actiona cu sange rece in astfel de situatii.
Delia si Theei ii "plac" muuult revistele, dar inca nu a ajuns la performanta lui David
Ira fructele insele constituie o masa, simple sau cu altceva(cereale, branza, iaurt), de obicei cea de la ora 10 si/sau ora 18.
Carne am cumparat de manzat din Cora sau de la un magazin de carne aproape de mine, unde au tot timpul carne proaspata, pana acum Thea nu a patit nimic. Carne de pui am luat doar de la tara, de la cunostinte. Peste inca nu i-am dat.
Alina bolnava este cumnata Cameliei, a suferit o operatie pe creier.
Despre hainute de botez nu prea stiu ce sa-ti zic, ca nu m-a mai interesat subiectul.Set cred ca nu mai gasesti marimea ei si oricum, nu o sa fie cam mare pentru botosei? Mai bine ii iei o rochita la care asortezi tu o palarioara si pantofiori. Prin Unirea ai cautat?

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Arriel, uite raspunsurile mele mai jos. Ma bucur ca esti pasare de noapte ca esti probabil singura cu mine la schimbul 2 !

1. Cata carne mananca bebeii vostri pe zi? Pe hartia pe care mi-a notat pediatra scrie ceva de 50 grame, dar mie mi se pare cam mult.

Nu prea stiu sa-ti zic, carne ii dau fie de la borcanas cand e amestecata cu legume sau ceva si nu stiu cat e acolo, sau daca ii dau facuta acasa eu fac asa: pun cam 100g carne cu un morcov, poate mai putin, greu sa zic exact, un cartof, telina, o rosie, dovleac, ardel, patrunjel, pastarnac la fiert si apoi la blender. iese mancare din care el mananca cam 3-4 zile. De obicei ii dau 1-2 mese pe zi din combinatia asta. Deci daca facem calculul probabil cam 20-30g de carne pe zi.

2. Le puneti ulei in piureul de legume?
Nu.

3. Iaurt gras sau slab?
Slab.

Si acum intrebare: credeti ca se merita banii investiti intr-un steamer? Tot stau si ma gandesc daca sa mai aglomerez bucatarie si cu steamer-ul sau sa ma multumesc cu fiertul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am pus cateva poze noi, aici:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Andy67Months#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.

yashy,dar de voi nu ne zici nimic?

Alina,sa-i fie de bine printesei.Si fii-miu papa carnita de vita si ii place.

lisa,imi pare rau.Ma bucur totusi ca nu s-a intamplat nimic grav.

Delia,multa sanatate lui David.Sa treaca repede tusea.Noi am luat o tona de siropele,picaturi,aerosoli cu ventolin si dexa..I-a trecut,slava Domnului,k mi se luase.Dar ne-a tot tinut,ca noi am inceput cu rosu in gat cu puroi,ii trecuse,am luat alt virus si tot asa.

Arriel,sincer nu am cantar sa-i cantaresc carnita lui David si zau k nu m-a interesat aspectul.Important e c-o accepta si o papa.
Nu-i pun ulei in legume,stiu k poti pune ulei de masline,dar eu n-o fac.Ii mai puneam uneori unt sau ii pun iaurt.
Iaurtul l-am facut eu in casa o perioada.Acum ii dau Napolact.Si branzica i-am gasit in comert,una facuta doar din lapte pasteurizat si culturi.Si nu are sare.Ca mai toate aveau sare.

Am fost si noi ieri la dr.Nu mai are nimic in gat,nu mai tuseste,nu se mai aude nimic,nu mai are wheezing,dar nu ia in greutate..zice drita.S-a speriat cand a auzit cat mananca si k ea nu vede.David avea ieri 6910 si cum pe 5 aug aparea la ea cu 6880 i s-a parut putin.Insa eu l-am mai cantarit acasa,cu mine in brate si apoi singura pe cantar electronic si faceam diferenta si stiu clar ca dupa vizita la ea mi-a scazut la 6500-6600(si intre ce-mi da mie acasa si ce da la ea dif e de max 50 de gr,deci fara mare importanta).Insa e totusi sub greutatea normala si in plus mi-a zis ca avand in vedere ca la 5 luni el avea 6800 si apoi cu diversificare in 2 luni jumate el a luat doar 360gr ceva nu e in regula.In iulie avea 7160..nu mai stiu pe cat iulie,dar la sfarsit.Si ne-a dat sa luam niste enzime si ceva pt imunitate.Ca am zapacit-o..ca vreau ceva pt imunitate..In rest,n-a vrut sa stea in fund,sa-i arate k sta bine..k se tot agata de halatul ei sa se ridice,de stetoscop,voia s-o muste(ca deh,acasa ma maltrateaza)Insa e ok.
Si spuneam ca ma maltrateaza...Se ridica in picioare ajutandu-se de parul meu din cap..de am zis ca raman cheala.Ma musca de pe unde apuca si tot asa..Numai nazbatii face,da-i al meu si-s topita dupa el.Chit ca ma trezeste noaptea in urlete de zici ca cine stie ce-a patit.
O zi excelenta va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da ma fetelor,toata seara am stat sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu eram acasa. mama i-a dat la spate,dar nimic,fata nu putea scoate afara bucata de pepene,eu am tinut-o cu capul in jos si i-am dat la spate. Ana nu s-a speriat,mai repede m-am speriat eu,mama era ok,dar tata...nu zicea nimic,dar nimic...bine ca a trecut

azi-nopate am dormit prost,normal, Ana s-a treszit tot la 1h-2h,cum ii dadeam suzeta adormea la loc...offf,vreau sa isi revina la programul ei ala frumos,de la 21 la 7
Azi mergem la manastirea NIcula,de abia astept!
o zi buna sa aveti. pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

Buna dimineata! Anca, ce baietel superb aveti!
Delia, mortala faza cu revista! daca ai ratat azi o stire, o gasesti a doua ziDoamne fereste!
Ira, eu nu ma prea pricep la hainute de botez de fetite, dar de ce nu-i iei o rochita mai de toamna cu un jerseuas ceva in genul, in loc de clasicul set de botez? Eu oricum cred ca orice ii iei va fi bine si f frumos
Arriel, eu ii dau carne tot asa, in jur de 30-40 g pe zi (cred). Iau o bucata de piept de pui si o fierb cu morcov, patrunjel, telina, dovlecel sau cartof, ceapa. Totul mixez in afara de ceapa si imi iese cam ptr doua mese. carne ii dau alternativ cu oul si de la 7 luni ii dau ficatel de pui alternativ cu cele doua. Iaurt inca nu i-am dat dar ii iau de la Napolact simplu, slab cred. Si branza de vaci tot din lapte slab i-o fac. Si ulei inca nu i-am pus in piure.
Lisa, cred ca ma speriam si eu de moarte in locul tau. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ca pepenele a iesit si e ok totul
azi noapte a fost ceva mai bine ca nu s-a mai trezit din ora in ora ci din 2 in 2. Sa sper oare la mai bine? Va pup pe toate!

Mergi la inceput

asa sper asi eu Ralu,la mai bine,Ana a avansat si ea de la ora in ora la aproape doua...optimiste mai suntem
vai Delia,am citit ce ati patit si voi,bine ca e totul ok,trebuie sa fim cu ochii in patru acum ca "gusta" tot ce prind in cale. Ana are obiceiul sa imi ia pachetul de servetele umede(cand o schimb) si sa il bage in gura si sa il miroase...macar sta locului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimiii fetelor!

doreste cineva?

Lisa ofof, bine ca a trecut Se mai intampla, bine ca e fata bine. Pupam Anutza mancacioasa.

Ledi si noua ne place telecomanda, asa o mai roade cand o prinde Bine ca i-a trecut lui David raceala, ca de acu pune el inapoi gramele pierdute. Era normal sa scada, ca a fost bolnavior. Bine ca e bine si ca e vioi si jucaus

Anca frumosi baieti ai Ii admir de fiecare data cu placere

Fug ca urlaaaaa!!!

O zi frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

am trimis poze cu Anusca pe mail.

P.S.: noi am ramas necuplate??? Aidan ne-a lasat cu ochii in soare,nu-l da mama-sa asa usor,deci...nimeni la petit???

Mergi la inceput