Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Micola, eu i-am dat si iaurt "simplu" adica fara fructe... se uita Mister asa gales cum papam din borcan ca m-am dus, am luat o lingurita de-a lui si i-am dat 2-3 "gurite". Le-a papat, dar nu a fost tare incantat. Prefera iaurtul amestecat cu piure de fructe... si nu neaparat dimineata, mai inainte i-am dat felul 2 iaurt cu piersici si a fost tare incantat.

Am vazut bebelusi asa de frumosi... Eliza, Mariuca, Alexutu...copilasi atat de dulci

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

io sunt groghi... l-am culcat ieri la 9, s-a trezit la 10, la 12, la 4, la 5, la 6 si la 6:30 exact cand sa plec la munca s-a trezit iar dar a readormit in cateva minute si s-a sculat f happy la 9 fara ceva;

insa azi mesele au fost esecuri totale; la 10 jumate am vrut s ai dau mar + para cu cereala si nu a mancat cine stie ce, parea fff obosit; la 11l-am pus la san si a bagt somn vreo ora si ceva;

la 2 am incercat sa ii dau niste legume la borcanel, pe care in mod normal le mananca bine + niste gaina fiarta si para fiarta si blenduita insa nu i-a placut; nu a vrut mai deloc; cred ca simte bucatele mai marisoare si nu ii place

in cat timp creste un dinte complet? adica de cand sparge gingia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Doamne cate zile mi-a luat sa termin de citit tot...uufff.

Imi pare tare bine sa le recitesc pe Billy sau pe Leditia sau RalucaAlexa la fel de des ca la inceputuri... Sa nu mai chiuliti, da?

Ira, prin cate ai trecut... Esti o femeie puternica si ai tot respectul si din partea mea. Multa putere in continuare!! Pup printesa.

Miere, felicitari pt. graduation!! Foate frumos a crescut Aidan.

Dark, imi cer scuze de intarziere... La Multi Ani!!! esti o inspiratie pt noi toate. Imi place ff mult cum povestesti despre voi si oamenii cu care va intalniti si locurile care le vedeti. Pup pe Mister, un fotomodel in toata regula!!

Am vazut si muulte alte fotografii. Asa de frumosi sunt licuricii nostri... chiar daca ne cam fac nopti albe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Uitasem...

La Multi Ani sarbatoritilor din ultimile zile!!
La Multi Ani tuturor Mariilor si Marioarelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Noi azi am papat pentru prima data carnita de vita cu legume amestecata si cu putin unt si iaurt. Am papat fff bine vreo 150g, da gros nene si dens.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Yashi, multumesc frumos!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

edci mi-a stat inima in loc si acum tremur toata.
vorbeam la telefon si de-o data o aud pe ana horacaind,incerca sa tuseasca si sa isi provoace greata...inchid telefonul si alerg la ea si ii intreb pe ai mei ce i-au dat,nimeni nimi,inca odata intreb,ce i-au dat,mama raspunde ca pepene galben,am luat-o ,am pus-o cu capul in jos si i-am dat una peste spate...una bucata pepene de aproape 2 cm i-a iesit Anei din gurita. i-a dat tata pepene...s-a gandit ca nu e mare , eu una nu imi mai las nesurpavegheata fata,plus ca le-am interzis categoric sa ii mai dea ceva

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of lisa! bine ca a iesit pepenele si e ana ok!!! si...bine ca au fost parintii ca daca se intampla la socrii cred ca se ducea pe apa sambetei relatia cu ei ;)
crisspy, davidutzul meu papa in fiecare zi iaurt cu fructe humana.
el papa cam asa: dimineata lapte
10-11 iaurt
14-15 legume (uneori cu galbenus)
18-19 fructe sau cereale
21-22 lapte
oare trebuie neaparat sa ii dau carne? nu prea ma grabesc... ce ia din carne nu poate lua si de altundeva?
micola, nu are legatura data depunerii dosarului cu intrarea banilor. ei zic ca banii vin intre 8 si 28 in fiecare luna. mie imi intra cam intre 10-15.
dark, si eu sunt de aceeasi parere cu yashi!

puiutzul meu are 7 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna seara!

V-am trimis niste poze cu Daria pe contul comun. Intreb din nou, pe noi ce flacau ne-a luat, pana la urma?

lisa, si parintii tai stateau cuminti si se uitau la copil cum se sufoca? Io explodam...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, Daria mananca produse Napolact... Iaurt simplu, cu continut scazut de grasime, branza de vaca din lapte pasteurizat... Cu fructe sau cu mamaliguta...

Nu a avut nicio reactie, nu i-au aparut pete / bubite, nu a varsat, nu a durut-o burtica altfel decat de obicei (uneori mai are colici), nu s-au modificat consistenta, culoarea scaunului...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput