Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Poze aniversare Adelina.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Venim cu stiri de la gradi.

Asadar, dimineata numa cand a auzit ca mergem la gradi a sarit in fund. Nu a mai avut rabdare. Acolo s-a dus direct in sala si direct la jucarii, apoi s-a dus cu ingrijitoarea sa vada wc-urile si unde va fi canita lui si gata, nu m-a mai bagat in seama.
Cand l-a luat mami i-a zis educatoarea de dupa--masa ca a plans, de fapt i-a apucat pe toti plansu pt ca inainte de somn i-a scos afara si probabil copii credeau ca o sa plece acasa si cand au vazut ca se intorc in sala au inceput toti plansu .
Lapte nu i-am lasat pana la urma, pt ca educatoarea de dimineata (care mi s-a parut mai serioasa, mai dintr-o bucata, nu neaparat in sens rau - nu stiu cum sa zic, mai autoritara poate) a zis ca ea nu le da lapte si gata, asa ca a dorrmit fara, insa acasa a cerut la mami lapte.
De mancat a mancat ceva, supa de rosii sigur ca avea pe tricou , iar in rest nu stiu.
Educatoarea de dupamasa a zis mami ca era o educatoare de care Bogdi s-a lipit mai tare, cand sa plece a pupat-o si apoi i-a povestit la mami ca a mai pupat-o o data mai devreme .
De mers zice ca mai merge, deci nu parea tare afectat, da mai vedem noi zilele astea.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Iei, super Flavia! Ma bucur ca totul a decurs bine la gradi cu Bogdi...vezi ca se poate adormi si fara laptic? Maine merge iar, asa-i?

I-am gasit in sfarsit ceva expadrile Marei asa ca maine o impachetez si mergem si noi la gradi. Deocamdata nu am emotii, dar presimt cateva pe dimineata . Revin maine seara sa va impartasesc si povestea noastra cu prima zi de gradinita
Noapte buna!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina super pozele, mai ales cele cu Ade tzatzoasa.
Flavia ma bucur ca a fost ok cu gradi, am vrut sa te sun , dar nu am gasit digi..e descarcat pe undeva prin casa...
Si ai mei au fost azi la gradi. Dimineata i-am lasat impreuna, dar l-a amiaza i-au separat fiecare in grupa lui. Ioana e super incantata ca e sus la etaj( e chiar deasupra lui Tudor clasa ei). A mancat bine la amiaza si a dormit.Au fost 4 copii la Ioana si 4 copii la Tudor( adica Tudor si 3 fete). Apropo de fete...aici in curtea blocului el e singurul baiat...acum seara la joaca au fost 9 fete ...si Tudor. Va dati seama ca are de unde alege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Subiect nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141860

Revin.Sper ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput