Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, am uitat sa te intreb: nu aveti frenzy farm 3?
Aaaaa, Ildi, ma bucur tare ca ai reintrat! Speram sa o faci mai des. Am tot strigat pe aici dupa tine!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Serviti o cafea.Eu nu pot bea ca mi-e cam rau.Ma inteapa stomacul si sunt cam lesinata.Cred ca am mancat ceva ce nu mi-a picat bine.Sau poate e mai greu digerabila ideea ca am domnisoara mare de gradi.Astazi e prima zi si am emotii
Flavia la Praid am fost cu trimitere de la medicul de familie si am platit 7,7 ron pentru noi insotitorii;copii pana in 3 ani nu platesc.Daca mergi ca si vizitator, si nu la tratament costa 20 ron pe zi sa cobori in salina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello fetele si eu la cafea!

Bafta celor care merg in premiera azi la gradi!!!
CRISTINA super pozele din vacanta! De ce tunzi fetele???
ILDI bine ca mai bagasi nasu' !!!
Ce-as mai veni si io la intalnire macar o ora asa ... la ce ora incepeti? Si unde a ramas?
ALINA intrebai de colici: ieri dimineata a avut ceva ce semana a colici - voia tot sa stea agatzat la Oricum pana acum se prezinta mai bine decat Diana in privinta asta.Dar are doar doua saptamani jumate ... si din pacate mai e timp berechet sa inceapa in fortza.Bine ar fi sa scapam ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Si Iulia vrea sa o duc la tuns. Prima data in viata ei cand vrea sa-i tai din par. Pana la umeri e cererea... Sa vad cand am timp sa o duc la coafor.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Moni, pe terasa la Aradul a ramas intalnirea deocamdata, ora 7-8 seara. Ce ziceti fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Adelina!
Flavia -am si pe tine sa nu mai ai asa ghinion si sa vinzi cat mai multe apartamente!
La intalnire vreau sa vin si eu, ca mi-e dor de voi.
Ildi si eu ma bucur ca ne onorezi cu prezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Mai e putin pana vineri...ramane stabilit pe terasa la Aradul ???
Daca as avea curte v-as chema la mine, dar in apartament e haos acum iar picii sunt inca raciti si maraiti. Of, astept sa iasa odata dintisorii ca m-am saturat de diaree, febra si maraieli !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vineri dupa-amiaza am de mers si la dentist,dar daca mai am ceva energie dupa,v-as baga si eu o vizita scurta - eventual cu strumfi cu tot ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Multumim inca o data tuturor pentur felicitari si urari de ziua Adelinei!
A primit multe cadouri frumoase.

Ada, n-am mai stat nici noi mult aseara. Baietii mari au strans toate bilele de jos.
Nu avem farm frenzy 3...
S-a intalnit Calin si Ade cu pruncii tai la gradi. Cred ca o sa-i placa la Ade cu Iulia.
Sa scrii cat mai multe mesaje pe forum!

Niko, felicitari pentru domnisoara care merge la gradi!
Maine ii prima zi si la noi.
Azi a dus-o Calin pe-acolo sa vada cum e si s-a acomodat rapid, direct la jucarii si la calculator a mers.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ade
Alinush sa va bucurati de printesa voastra!
Poze de aseara aveti??Macar poze sa vad si eu.....

Vad ca ati stabilit intalnire vineri seara....eu lucrez de noapte, asa ca nu am cum sa vin....

Ma duc sa mai dorm ca am avut o noapte obositoare....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput