Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 7
selen80 spune:
Mimika, super tare soacra ta ! noi ne distram, dar cred ca pt voi nu e prea distractiv....stii ca mai mult de aia te intrebam daca ai ajutor, eram curioasa ce mai face soacra ta zilele asta
Aida, de ce iti place sa chinui oamenii, mama? o saptamana, zici?? hm, de fapt daca stau sa ma gandesc bine, ar fi oki asa, ca o mai prind pe dr mea pana sa plece in concediu, asa ca..sper sa ai dreptate, nah!
PUSH IULIKA, PUSH!!!
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
monique02 spune:
Vreau sa va mai spun ca sunteti toate foarte dragute si transmiterea in direct a naserii lui Bruce mi se pare foarte tare, nu stiu daca fetele de al alte odisee au avut parte de asa ceva.
Trimit salutari si pupici in special pentru:
- Monica Dicut - mult curaj, sunt sigura ca de data asta totul va fi foarte bine, iti doresc sa nu ai emotii foarte mari (stiu ca o sa ai ) astfel incat sa savurezi dun plin intalnirea cu bebe;
- Aida - un mare suflet, m-am bucurat foarte mult cand ai inceput sa scrii. Stiu ca sunt momente in care iti este foarte greu dar te admir din tot sufletul pentru optimismul tau si simtul umorului;
- Fetele din UK, SUA, Japonia care sunt conectate in continuu si ne informeaza despre diferitele stuluri de urmarire a sarcinii si nastere;
- Mimika LA MULTI ANI, cred ca e cea mai frumoasa aniversare din viata ta alaturi de baietii tai.
Incerc sa imi pun si o semnatura dar nu reusesc, poate are cineva rabdare sa imi explice.
Multu
aidaciolac spune:
fetele astea nu mai raspund , cred ca iulika e mutata in sala de nasteri
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vik-cj spune:
Si daca tot sufar azi si eu de tastarnita si am vazut ca ati abordat subiectul soacre...sa vedeti ce am patit eu cu a mea...eu imi doream ca pe fiimea sa o cheme Stefana Alexandra, Stefana dupa taica-so (sotul meu e Stefan la fel ca si tatal lui). Cind am anuntat familia, singura care a avut de comentat a fost soacra ( ea si socrul meu traiesc impreuna de 50 de ani dar de vreo 25 fiecare e cu viata lui...nu am inteles niciodata de ce s-au pretat la un asemenea compromis dar nu comentez)deci...soacra mea mi-a spus scurt in fata ca daca imi mentin decizia ea nu imi mai calca pragu si nici nu mai vorbeste cu mine ...ca o jignesc botezand copilul dupa socrul meu. Am ramas fara replica...si din pacate tot asa a ramas si al meu sot...care la final a concluzionat ca vom gasi alt nume....daca asa se pune problema. Pe mine ma termina chestia asta...si sunt intr-o mare dilema...
No...ca m-am descarcat si eu...
31+ cu
Dana15 spune:
Vik..nu stiu de sa zic..mi se pare super aiurea faza cu soacra si cu schimbatul numelui doar pentru ca ei nu-i place! in fond este numele pe care il poarta fiul ei, nu?! poate ca se astepta sa botezati copila dupa ea..mai stii!
inseamna ca tii tare mult la ea, daca ati hotarat sa nu o "suparati" cu chestia asta..nu stiu, eu una nu as fi renuntat! dar tu stii mai bine cum sunt treburile pe acolo!
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
devyla frumoase turturici ai tu acolo , multa sanatate si toate cele bune!
mariaI trimitem energie pozitiva si speram din suflete ca vor gasi solutia ideala pt bebe
Dragelor si eu trebuie sa ies putin ca mor de foame si de sete daca nu , si fug si pana la puisor ...
va si revin cat de repede pot
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Raluk te admir sincer pentru modul tau de viata sanatos! cu atat mai mult, cu cat spunei ca sotul tau nu iti impartaseste aceleasi idei; sa-ti spun..de cand cu tine m-am abonat si eu la NaturalNews si Dr Mercola..si imi plac tare mult articolele ce le gasesc acolo!
Mihaela m-am fixat si eu pe un wrap..tu ne-ai dat siteul!
www.sleepywrap.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1" target="_blank"> wrap ; tu din acesta ai achizitionat?
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 Raluk, te admir ca te tii de regim. Nu cred ca ti-a fost usor mai ales la inceput...off. Iti doresc sanatate si sa ramai la fel de luptatoare1 THEA2233+ cu''Matei Alexandru "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
N-a fost asa greu, ca schimbarile le-am facut in timp.
Multa sanatate!
30+
laura78nico spune:
Inainte sa plec mai ridic niste agitate pt Iulika si Bruce
ne auzim mai tarziu
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007