Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Cica astea sustin perfect... hmmm

Iulika hai ca o iau razna de emotii...

Hai Iulika!!!

Hai Bruce!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

30+

Si se mai iau si pe sub sosetele normale

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Iulika hai ca o iau razna de emotii...

Hai Iulika!!!

Hai Bruce!!!

30+

sosete speciale...pt ce??

Si eu zic ca Iulika a nascut...dar se bucura si ea de Obelix al ei, se mai odihneste....

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Mihaela deci voi aveti inele speciale... eu cred ca ma voi uita dupa niste inele de perdele
sau bratari

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

fiecare cu ce intelege si cu ce il doare , dar eu nu intele CE SUSTIN?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Beeey! Io nu am facut niciun masaaaj!

37+ cu floricica RAISA MARIA

mai ai timp

MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

haaaaaaai iulikaaaaaaa

... imi da si mie cineva un buzz daca intra iulika? ca tare imi e ca o sa atipesc

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

haaaaaaai iulikaaaaaaa

... imi da si mie cineva un buzz daca intra iulika? ca tare imi e ca o sa atipesc

Aida ... 34+
Poze cu noi

dau io, dar intre timp cred ca ma mai ridic de pe canapea. Revin ca Bula din 3 in 3 minute sa vad daca nu se schimba ceva

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

vin si eu cu majoretele pt Iulika

Maria ma pt bebelusul tau...Doamne Ajuta sa se faca bine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere
ai idee cat de stupid suna? Cum sa ii dai mai banii cu nu stiu cat timp inainte?
Oare chiar asa am ajuns ... oooof

Aida ... 34+
Poze cu noi
Aida, sfatul asta mi l-a dat o prietena care a nascut cu ea si care m-a asigurat ca voi observa o schimbare de atitudine.Eu ce sa zic? Daca asa se cumpara azi o atitudine...Nu vreau sa risc sa nu dau de ea cand ma arde mai tare sau sa raman fara dr de rezerva cat e in concediu.

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput