Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Cica astea sustin perfect... hmmm
Iulika hai ca o iau razna de emotii...
Hai Iulika!!!
Hai Bruce!!!
30+
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Cica astea sustin perfect... hmmm 30+ |
Si se mai iau si pe sub sosetele normale
Mihaela 36+ cu baby Joshua
selen80 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Cica astea sustin perfect... hmmm Iulika hai ca o iau razna de emotii... Hai Iulika!!! Hai Bruce!!! 30+ |
sosete speciale...pt ce??
Si eu zic ca Iulika a nascut...dar se bucura si ea de Obelix al ei, se mai odihneste....
37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!
nunta
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mihaela deci voi aveti inele speciale... eu cred ca ma voi uita dupa niste inele de perdele |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Cica astea sustin perfect... hmmm |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui katteryna Beeey! Io nu am facut niciun masaaaj! 37+ cu floricica RAISA MARIA |
mai ai timp
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
haaaaaaai iulikaaaaaaa
... imi da si mie cineva un buzz daca intra iulika? ca tare imi e ca o sa atipesc
Aida ... 34+
Poze cu noi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac haaaaaaai iulikaaaaaaa ... imi da si mie cineva un buzz daca intra iulika? ca tare imi e ca o sa atipesc Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
dau io, dar intre timp cred ca ma mai ridic de pe canapea. Revin ca Bula din 3 in 3 minute sa vad daca nu se schimba ceva
30+
vias spune:
vin si eu cu majoretele pt Iulika
Maria ma pt bebelusul tau...Doamne Ajuta sa se faca bine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
THEA22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Oare chiar asa am ajuns ... oooof Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"