Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai iulika
HAI IULIKA
HAI IULIKA

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

37+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Si daca ii dai degeaba? Ca poate nasti cand e in concediu...

30+
E posibil si asta, dar ce sa fac...mi-e teama sa risc ...asa macar poate ma trece in grija altui dr. cat timp e in concediu. Data trecuta am iesit de la ea cam data peste cap. De obicei era draguta. Dupa ce m-a intrebat unde vreau sa nasc si i-am zis ca la Stanca din lipsa de finante, a mormait ceva impotriva spitalului de stat, ca nu mai au nici fire de cusut, ca tre sa-ti aduci apropae tot...Parea cumva nervoasa, distanta si m-a expediat cam repede. Daca plicul e cel care lipsea din schema, atunci sunt destul de dezamagita...sincer prefer mutrele acre ale asistentilor de la stat decat amabilitatile fortate de la particular.

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

da, e cam scumputz la gynia, si cum ai mai zis-o si tu, destul de riscant. Dar stiu vreo 2 mamici care au ajuns acasa de acolo ca si cum ar fi fost in concediu, asa de relaxate si rasfatate, si le-au invatat asistentele tot despre bebe si alaptare.

Macar la noi la amarata de particulara (bine, nici nu se compara cu a voastra) pretul la nasterea naturala e sub 2000 cu tot cu cazare, mancare, etc.

Dar sa fie chiar asa pe fata dezamagita ca ai ales Stanca... si tot cu ea, nu? Pai atunci ea de ce mai merge la stat? Si tot nu inteleg, ca dincolo ii intra plicul direct in buzunar, pe cand la particular merge pe chitante .

Nu stiu, dar ceva trebuie sa faci... nu cumva sa nasti cand e in concediu, si sa ajungi la urgenta si sa nu se ocupe nimeni de tine ca n-ai cotizat toata sarcina pe la cabinetele lor particulare...

Daca e vorba de tanti sefa de la gynia, poate te paseaza la fiu-so, dar el cred ca e numai la gynia, nu?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

io-s curioasa daca o fi avut efect masajul la Iulika..
si eu m-am gandit la asta doar ca ma dispera ca nu mai zic nimic ... oooof nu le am cu rabdarea deloc

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

katteryna Doamne ajuta sa fii ca mami tau! Ne apucam, ne apucam, mai zi-mi o data cand trebuie sa incep

santorini sa purtati sanatosi lucrusoarele!!!

Bagam niste majorete sa il lamurim pe Bruce sa vina!

Hai Iulika!

Hai Bruce!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui selen80

io-s curioasa daca o fi avut efect masajul la Iulika..
si eu m-am gandit la asta doar ca ma dispera ca nu mai zic nimic ... oooof nu le am cu rabdarea deloc

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Nu-ti imaginezi cate aveam de facut azi...

Si de dimineata stau in fotoliu, abia acum mi-am adus sa pap de amiaza si mi-am adus apa langa mine ca imi era sete...

Si trebuia pana la 1 sa o sun pe doctorita sa rezolvam ce nu era bine in foaia de boala de ieri (deci poate chiar sa merg la ea), si eu am uitat sa sun

Sunt terminata si eu , deseara "facem" 48 de ore de travaliu...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:

Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere
ai idee cat de stupid suna? Cum sa ii dai mai banii cu nu stiu cat timp inainte?
Oare chiar asa am ajuns ... oooof

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Raluk stiu ca se poate face sling din wrap dar mie mi-e cam frica sa ma bag,ca nici nu am masina de cusut si nici la mana nu-s mare artista..

Mihaela 36+ cu baby Joshua

30+

Hai ca l-am vizionat,super cool !!! Ce mi se pare diferit e latimea,cred ca are mai mult chiar de 70 cm si parca e si putintel mai scurt dar in orice caz geniala ideea,chiar azi ma uitam la niste inele de sling in magazin

Mergi la inceput

Mihaela deci voi aveti inele speciale... eu cred ca ma voi uita dupa niste inele de perdele

30+

Mergi la inceput

Citat:

Mihaela deci voi aveti inele speciale... eu cred ca ma voi uita dupa niste inele de perdele

30+

Vezi ca sunt putin mai mari decat cele de perdele,cam duble asa..acu depinde si ce latime are materialul,poate merg si mai mici.

Mergi la inceput

Io cred ca Iulika a nascut deja dar probabil e acaparata de Bruce cel voinic De-abia astept sa ni-l arate si noua

Mergi la inceput