Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 13
monique02 spune:
Ar fi foarte tare daca ar functiona masajul Iulikai, sunt foarte curioasa.
Eu m-am gandit ca daca la prima nastere am avut epizotomie probabil ma voi alege si acum cu una din oficiu asa cum se procedeaza in cele mai multe cazuri la noi.
Macar exercitiile Kegel incerc sa la fac, sper sa nu raman cu probleme de incontinenta, dupa prima nastere nu am avut nimic.
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Beeey! Io nu am facut niciun masaaaj! 37+ cu floricica RAISA MARIA |
Tu??? Eu te tot dadeam de exemplu ca tu ne-ai scris primele instructiuni despre masaj eram sigura ca esti maestra si pot veni cu intrebari
Iulika e tot idle, sa nu credeti ca vorbim atata si nu verificam
30+
raluk16 spune:
30+
kawaichan spune:
Apropo de faza cu numele,mie mama a inceput sa-mi bata apropo-uri usoare cu 'uite ce frumos suna cutare si cutare nume,asta cum ti se pare,nu ca-i dragut?' etc.. Io o inteleg ca nu se poate obisnui cu Joshua ca n-a auzit in viata ei numele asta si ca s-ar putea sa nu-l pronunta f bine..dar daca e sa schimb numele copilului il schimb pt ca vreau eu altul.E foarte probabil ca la maternitate cand il vom vedea pt prima oara sa nu ni se para sa arata a Joshua ci a Christopher sau a Kevin de ex ,dar vom decide doar noi doi atunci.
Asa ca Vik, pune-i copilului ce nume-ti place,e pacat sa renunti pt ca e o sansa pe care nu o ai decat o data
Mihaela 36+ cu baby Joshua
katteryna spune:
Si de acuma...ce sa mai masez...sper sa seman cu maica-mea care nu s-a rupt niciun mm!
Dar voi astea mai mici, apucati-va de treaba ca pun biciul pe voi!
37+ cu floricica RAISA MARIA
THEA22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Si daca ii dai degeaba? Ca poate nasti cand e in concediu... 30+ |
THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
santorini spune:
M-am intors din oras! Bininteles ca am mai facut cateva cumparaturi (un prosopel, pantalonasi cu labute, manusi, sosetele si cateva scutece). Nu mai pot de somn!
Vad ca Iulika nu a nascut inca! Sau poate chiar acum se intampla. tare curioasa sunt si eu daca ia folosit masajul. Dar la noi stiu ca e in standard epiziotomia!
Go Go Iulika
Vad ca a revenit si Manga! Ce angajatori tirani ai !
36+ cu
nazdravanul meu
katteryna spune:
Santorini sa foloseasca bebe sanatos lucrusoarele cumparate de mami a lui!
HAI IULIKA! E tot idle...
37+ cu floricica RAISA MARIA