Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Ar fi foarte tare daca ar functiona masajul Iulikai, sunt foarte curioasa.

Eu m-am gandit ca daca la prima nastere am avut epizotomie probabil ma voi alege si acum cu una din oficiu asa cum se procedeaza in cele mai multe cazuri la noi.

Macar exercitiile Kegel incerc sa la fac, sper sa nu raman cu probleme de incontinenta, dupa prima nastere nu am avut nimic.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Beeey! Io nu am facut niciun masaaaj!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Tu??? Eu te tot dadeam de exemplu ca tu ne-ai scris primele instructiuni despre masaj eram sigura ca esti maestra si pot veni cu intrebari

Iulika e tot idle, sa nu credeti ca vorbim atata si nu verificam

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Raluk stiu ca se poate face sling din wrap dar mie mi-e cam frica sa ma bag,ca nici nu am masina de cusut si nici la mana nu-s mare artista..

Mihaela 36+ cu baby Joshua

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Din pacate am ramas numai la capitolul teorie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Apropo de faza cu numele,mie mama a inceput sa-mi bata apropo-uri usoare cu 'uite ce frumos suna cutare si cutare nume,asta cum ti se pare,nu ca-i dragut?' etc.. Io o inteleg ca nu se poate obisnui cu Joshua ca n-a auzit in viata ei numele asta si ca s-ar putea sa nu-l pronunta f bine..dar daca e sa schimb numele copilului il schimb pt ca vreau eu altul.E foarte probabil ca la maternitate cand il vom vedea pt prima oara sa nu ni se para sa arata a Joshua ci a Christopher sau a Kevin de ex ,dar vom decide doar noi doi atunci.
Asa ca Vik, pune-i copilului ce nume-ti place,e pacat sa renunti pt ca e o sansa pe care nu o ai decat o data

Mergi la inceput

Si de acuma...ce sa mai masez...sper sa seman cu maica-mea care nu s-a rupt niciun mm!
Dar voi astea mai mici, apucati-va de treaba ca pun biciul pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mersi Raluk,o sa ma uit imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Apropo, fetelor, onorariul doctorului care va asista la nastere cam cat ar fi, aprox?Doctoresa mea intra in concediu in ultima sapt din aug si m-am gandit sa-i dau juma de onorariu, nu de alta, dar ultima oara la consult s-a aratat mai imbufnata mai ales cand i-am zis ca nu nasc la clinica particulara, ci la stat...Poate o mai imbunez si ma asigur ca vine la nastere

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Si daca ii dai degeaba? Ca poate nasti cand e in concediu...

30+
E posibil si asta, dar ce sa fac...mi-e teama sa risc ...asa macar poate ma trece in grija altui dr. cat timp e in concediu. Data trecuta am iesit de la ea cam data peste cap. De obicei era draguta. Dupa ce m-a intrebat unde vreau sa nasc si i-am zis ca la Stanca din lipsa de finante, a mormait ceva impotriva spitalului de stat, ca nu mai au nici fire de cusut, ca tre sa-ti aduci apropae tot...Parea cumva nervoasa, distanta si m-a expediat cam repede. Daca plicul e cel care lipsea din schema, atunci sunt destul de dezamagita...sincer prefer mutrele acre ale asistentilor de la stat decat amabilitatile fortate de la particular.

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

M-am intors din oras! Bininteles ca am mai facut cateva cumparaturi (un prosopel, pantalonasi cu labute, manusi, sosetele si cateva scutece). Nu mai pot de somn!

Vad ca Iulika nu a nascut inca! Sau poate chiar acum se intampla. tare curioasa sunt si eu daca ia folosit masajul. Dar la noi stiu ca e in standard epiziotomia!

Go Go Iulika

Vad ca a revenit si Manga! Ce angajatori tirani ai !

36+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Santorini sa foloseasca bebe sanatos lucrusoarele cumparate de mami a lui!
HAI IULIKA! E tot idle...

Mergi la inceput