Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice
Am vazut si eu filmuletele cu Thea, e mortala! chiar mananca super singurica, la paste no comment mai, dar si la mine se vad filmuletele de la salteluta pe repede inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alice, mereu te-am invidiat pentru scrisorile tale!!! Zice sotul ca plecam pana pe 15.09

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eii, mi-am facut si unghiile, gata treburile, copilul mic a adormit imediat singurel, a baut tot laptele, e un scumpic, si-a revenit la cum era inainte, doar ca acum e baiat mare, doarme in pat mare

Pentru maine fac eu cafeluta, aburinda, o pastrez la cald

Si o mica atentie inainte de culcare
un martini bianco cu lamaie is gheata multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Nico, asa curand??? Ce frumos!!! Vreau si eu!!!

Bubu, am vazut si eu acum ca se vad filmuletele "pe repede", am incercat sa remediez problema, dar n-am reusit. Banuiesc ca este vb despre o neconcordanta intre telefonul cu care am filmat si programul cu care transform eu filmulete...Si cum sunt singura acasa si cum calculatoristul familiei nu-i aici sa ma ajute...problema ramane nerezolvata...

Zozeee, ce ma bucur sa te citesc in direct de la "apaaa"! Pfiuuu, ce fericire tre' sa fie pe capul lui Mihai cu atata apa in jur! Ia zi, cate galeti ati luat cu voi?

Revin maine, acum chiar ca mi se inchid ochii!!! Am mancat la calculator, ca de obicei...f urat din partea mea!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mamaaa ce scrisoare a facut aliceeee!!!!
recunosc! sunt vinovata! recunosc ca mi-a stat dumicatul in gat cand am vazut ce ai scris...ca si eu mananc tocmai acum, in timp ce tastez
cat despre "povestile nemuritoare" spuse de teo....asta are cu cine semana! cu mama-sa! noi avem o gena specifica, aia care ne face sa vorbim inca din stadiul de embrion . si alex a mostenit-o, asa ca bietul meu sotz...ori se adapteaza, ori fuge in padure:)
din seria "ce e? ce nu e?"...mi-a povestit alex faza tare. cica era pe "tron" si muncea la ceva. si s-a apropiat teo, i-a deschis usa, a studiat-o de la departare, printre protestele asteia, apoi s-a apropiat...s-a uitat intre picioarele ei in buda si a intrebat:"ce faci?" . sa lesine fiica-mea pe tron, nu alta.

zozeeeee, ai pierdut pariullll!!! tanatanatana! pe ce ati pariat?

si acum, in avans cu juma de ora: LA MULTI ANI, MARII, MARIOARE, MARIANI, MARIUSI!!! sa-mi traiasca si mie mama, fata si nepoata! . Fie ca Fecioara sa vegheze asupra tuturor!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

off mai naty si multa sanatate iuliei..oare sa fie din cauza dintishorilor???tznnt tzznt fir-ar sa fie de treaba..

ooo niic eu nu stiam ca exista supozitoare nurofen...

bubu in afara de compot ce ai mai gatit bun?

alice tre'sa ma fac bine si iaca-ta de la mine un miel... thea mica si frumoasa

nico uff mai eun picutz..hai ca o sa fie bine si doamne ajuta...

LA MULTI ANI BUBU DRAGA...SA FII FERICITA,SANATOASA SI SA GATESTI TOT MAI MULT SI TOT MAI BUN PENTRU BAIETII TAI

si o dedicatie special pentru tine
http://www.youtube.com/watch?v=wdq7t_lsxes

zoze si sa aveti o vreme frumoasa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hai sa iau si eu o gura de martini cu gheata ca sa ma racorecs si sa -i mai dau un lui alice si un mesajel,nu esti singura care mananci la calculator si la ore asa tarzii si un lui ariel care facu deja urarile mariutelor..hai sa fac si eu:

LA MULTI ANI ZOZELICI ..SA FII SANATOASA,IUBITA DE BAIETII TAI PANA LA ADANCI BATRANETI ASA CUM TE IUBESC SI AZI...IMPLINITA IAR VISUL TAU SA SE IMPLINEASCA
la multi ani puiutzii nostrii drgai care poarta acest nume,la multi ani mamici /tatici de randunici,la multi ani randunoi marinici...la multi ani la toata lumea...sanatate ca-i mai buna decat toate...sa aveti o zi minunata ...si la multi ani si mami meu,cumnata mea...siiii lista mai continua...si multe pentru toti sarbatoriti

asta cred ca de la martini mi se trage..noi maine o sa mergem la tara...si ramanem acolo peste noapte,facem un gratarel cu bunica ...probabil catalin o sa mearga la peste ca s-a imbolnavit cand a vazut pestii lui luny...suntem pusi pe relaxare...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mah, ce-i cu cheful asta pe craca????

Hai si io:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI DERIVATILOR!!!!!!SI SARBATORITILOR

Sunt proaspat culese!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici!

Spun si eu LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA ZIUA DE SF. MARIE!

Ii spun si cuscrai LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PUII TAI SCUMPI SI SOTIORUL DRAG!

Si chiar daca sunt invizibila, spun ca mi-a placut tare mult de Tea si prietenul ei, catelul (eu am vazut in Ikea pentru cine e intere), a crescut, e o frumoasa!

Spun bravo, Simo! pentru concediul din Grecia, super faine pozici!

Alice, imi pare rau tare, dar n-am putut vedea filmuletele tale, zicea ca nu merge pagina pe webshots, dar mai incerc!

Roxa, subscriu la ce a spus Ariel, e mai sigur asa!

Naty, imi pare rau ca Iuliutza e din nou bolnavioara! sa treaca repede! (Mi-e groaza cand oi da-o si eu pe Andreutza la gradi!).

Zoze, distractie maxima!

Si in rest, va pupez dulce pe toate, va doresc distractie placuta tuturor sarbatoritilor, concediu placut tuturor calatoarelor si sa va intoarceti cu bine! Nu stiu daca mai reusesc sa intru in we, oricum nu ma baga nimeni in seama, de luni plecam si noi in concediul binemeritat si indelung asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

La multi ani Marii, Mariane, Marini si restul derivatelor!

La multi ani Bubulina Gospodina! sa fii sanatoasa, fericita si iubita mereu de cei 3 baieti ai tai!

am vazut si eu noua jucarie a Teei.. cata catzelul!!
si ce ditamai captura a avut dl Pompier..

dar inschimb nu mi se deschid filmuletele cu Thea de Alice de nicio culoare.. imi da eroare..

Naty sanatate Iuliutei!

Cris concediu placut si voua!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput