Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Minunat Algocalminul asta (dar picaturi, nu supozitorul, ala la Iulia intotdeauna a fost parca placebo; SI, mentionez ca la Medlife cand avea odata 39,5 mi-au dat sa-i pun un supozitor intreg!)...febra a scazut incredibil de rapid, a si papat nitel, acum am bagat-o la nani.
Scutece-eu cred ca am incercat de toate; inclusiv alea noi la pachet alb care nu-s rele dar nici senzationale. Pentru mine Huggies raman optiunea nr 1, doar ca au prostul obicei sa dispara cate o perioada. Chiar nu inteleg de ce le urasti, Luny, dar e clar ca la fiecare se potriveste altcumva.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sanatate bolnaviorilor, sa treaca repede!

Andra e fenomemala!! Mihutza, ar fi pacat sa nu faceti ceva cu talentul fetii!

Noi folosim de mult timp Huggies de-aia noi cu puzzle, sunt super!! Am avut si Pampers, dar nu imi placea... mirosul. Plus ca la H gasesc si promotii, 2 plus 1... La loc in butoi...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ei, hai ca asta-i culmea! O crenguta intreaga te invidiaza si tu in butoi?? Ce cauti acolo, nu vezi ca avem nevoie de loc, Mimo si cu mine?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Naty, pai in butoi? Doar cu Iulia cu tot, ca acum e musai sa fii tot pe langa ea! Eu am o stare naspa, de mult nu am mai cerut butoiul... Am nevoie si eu putin de el, pana marti cand vine sotul... Dupa care - noua mobilizare...

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca-mi place de pediatra lui Vladut-Dudutz, ca i-a zis lui Mimo sa astepte 3 zile cu febra! Asta e si feelingul meu, dupa 3 zile trebuie sa inceapa sa se agite si medicii, si mamele, daca inca fac febra copiii (e posibil sa fie tot viral, e posibil sa nu fie). Si sper din suflet sa gasesc un pediatru bun in Viena, ca am auzit ca si acolo sunt medicii relaxati cu antibioticele... Uf, de ce starea asta naspa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, am stat 3 fete intr-un apartament, si a treia ne-a facut poza! ce credeai!

Din pacate plecarea mea la Viena s-a anulat, asa ca nu te voi mai vizita in octombrie!

Olga, sorry ca nu ti-am raspuns din prima!
A nascut fata bonei, un baietel frumusel acum 3 saptamani.
Are deja supercolici, ea nu s-a dus acasa ci sta pe capul bonei cu copil, cu barbat cu tot....asta e terminata si cred ca regreta ca i l-am luat pe Sebi...

Naty, nu suna bine febra voastra!
Eu as mai cauta bona in locul tau..daca situatia financiara ti-o permite incearca prin agentii, te expui si risti mai putin decat prin anunturile din ziar!

Cuscra, dixtractie maxima la gratar!

Simo, am vazut si io pozilcile de la mare....absolut minunate!
Ai grija de tine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, mersi Mihaaa , esti dlaguta pentru ce-ai zis Iar Andra, vorba lui Luny, e intr-unmare, mare fel, dementiala! Auuu! ca MJ la sfarsit

Si he, he pentru Kya , da fata, nu am avut cum sa mai fac si tort, eram rupta!! Dar fac astia de la cofetaria Ana un tort super truper bun

Noi am fost nitel in parc pe Vacaresti, era si Piedone acolo, tolanit tot pe o banca si cand am trecut pe langa el m-a salutat frumos , foarte dragut
Imi pare rau ca n-am luat aparatul sa fac poze, sa vedeti cat de super a amenajat acolo este un loc cu pista, unde se alearga, iar in spatiul verde dintre au facut un fel de sala de forta in aer liber, super de tot, cu tot felul de aparate ca intr-o sala de fitness, doar ca adaptate pentru parc, misto rau! Apoi saltelute pentru copii gratis, vreo 4, diferite marimi si forme, apoi un foisor maaare de pe care curge apa si e f. racoare acolo, apoi spatiul amenajat special pentru gratare, de care v-am mai zis, misto! sa va duceti si voi acolo, e f. dragut! in spate la sala palatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

De cand l-am parat aici n-a mai facut febra.Adica o avea, dar nu 40 . E pe picioare, se cam balangane, dar umbla. Adormise dar ca o idioata ce sunt m-am dus sa-l invelesc eu cu o paturica Si l-am trezit In fine!
Am cumparat diclogesic si algocalmin, am chemat si salvarea puls ca m-am gandit ca ar fi bine sa primeasca si o consultatie live nu numai la telefon. Rezultatele:
Rosu in gat, dar nu atat de rosu cat sa fie infectie
Ganglioni mariti dar poate ca sunt urmarea unei foste boli (rujeola?) neidentificate
Antitermice si poate doar sumetrolim , asa...sa fie
Din ciclul tara arde si baba se piaptana: cica ar avea coastele evazate si e semn de rahitism si m-a intrebat daca i-am dat fe Hausmann si cum nu i-am dat a tras concluzia ca e si anemic. Ne-a recomandat analize...hemograma, calciu, urina, de toate dar asta asaaa...nu pentru febra asta, in general. Vigantoletten ovcors si fier si calciu! Bine ca nu i-a vazut si platfusul
I-am zis ca i-am pus un supozitor intreg de novocalmin si a zis ca f bine, trebuia sa-i dau si nurofen in acelasi timp
I-am zis de diclofenac si a zic ca nu-i pentru febra
Si cum era o doctorita mai in varsta, am intrebat-o si care-i treaba cu astea trei zile de febra fara antibiotic in ideea ca pe vremea mea si chiar a Teodorei, in doua secunde tac-pac superantibiotic. Stiti ce mi-a raspuns? Ca s-au inmultit virusii Nu mai comentez!
In concluzia concluziei, a ramas pe antitermice si atat. Vad ca s-au rarit episoadele, poate-poate scapam repede totusi Si bineinteles ca nu inteleg ce are si ma rog la Dumnezeu sa nu fie vreo infectioasa ca mai e putin pana la concediu!
In alta ordine de idei, adio Delta ca mama Marianei se va opera ...e grav, are 3 bypassuri de facut...adio Mari vreo luna Nici in Grecia nu merge , adica vai mama ei de vacanta mult visata
Si cu asta basta...de parca ar mai fi ceva de spus

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

deci e clar sunt obosita..am scris un mesajel dar nu m-am logat si l-am pierdut...

am vazut becca cum papaceste si cum s erostogoleste

am vazut dansatoarea dulce dulce fan MJ pt ea e o dulceata

imi pare rau pt iulia si multa sanatate

si pt vladutz si multa sanatate

am vazut pozicile lui tuchi..arati super bine si ce misto arata curtea aia...sanatate puiutzilor...

criss concediu placut si drum buna si vreme frumoasa,sa faci multe poze

kya ma bucur ca sanziana se simte f bine la mare

bubu iti sta f bine in lila...am mai imfulecat si eu cate ceva din bunatatile dupa masa mi s-a facut o si n-am mai rezistat

luny naspa cu intepaturile de albine..eu am oroare...

gudinde ma bucur ca mama ta a venit acasa...multa sanatate
noi ne-am simtit f bine la tara..andru a fost in delir..o sa mai mergem..catalin a ratat pescuitul ca a plouat de dimineata pana pe la ora 10..si-a facut planuri cu fratele meu si se duc sambata viitoare...

acu' ma duc sa pun si eu capul putin pe perna ca daca mai stau putin imi cad ochii pe tastatura...va

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai salut! tot cu febre??? uffff...

Mimo, ma indoiesc sa fi fost rujeola!!! aia este de stul de "zgomotoasa" la copii...nu prea se lasa ea asa, fara urme...oricum, daca e sa fi fost ceva eruptiv, dupa febra, in general apar bubitele...
Aceeasi faza cu virusii mi-a zis-o tipa de la Babes, insa sunb o forma mai logica si anume sa au suferit tot felul de mutatii si au aparut alte forme...si ca sunt sute de virusei, dintre care se pot analiza doar putini.
Ganglionii se umfla la orice proces inflamator, mai ales la viroze. Este un semn ca a intrat sistemul imunitar in actiune. Umflarea lor poate persista chiar pana la 1 luna dupa ce procesul a trecut.
Inca o data pt pediatrul tau (este cel de care imi ziceai mie ca vine si acasa??), ca a avut feeling si inspiratie sa nu va bage imediat pe cine stie ce "-ina". Repet, in cazul bolilor virale, antibioticele sunt kaka maka, iar la bolile eruptive pot face RAU! dar RAU, nu gluma!
Nu am scris atunci, cand era Muffy bolnav, caci nu am vrut sa o sperii pe Luny mai tare decat era, dar un antibiotic dat la o boala eruptiva, poate provoca eruptia pe interior, mai agresiva decat in mod normal. Ideea e ca organismul sa scoata boala in exterior, nu sa o manifeste la nivelul organelor interne. Stiu asta de la fetita unei cunostiinte, care a avut rujeola si i s-a dat antibiotic in faza premergatoare eruptiei si ...a fost tragic.
Stiu asta de la Alex si Teo, care au primit antibiotice si dupa administrare, eruptia externa a fost oribila! de 10 ori mai puternica decat normal.
Ca organismul sa poata lupta optim cu virusul, trebuie sa fie menajat, ficatul, intestinele nu trebuie "maltratate" cu antibiotice care oricum nu au niciun beneficiu in cazul asta.
In general, viralul se manifesta prin febra agresiva, care creste foarte rapid si scade greu. Nu tine mai mult de 3 zile in stadiul asta.
Se combate eficient si rapid prin metoda...cocktail. Intrebai daca sunt copii care fac febra d-asta. DA! ai mei! amandoi! si mama-sa la fel facea, pana s-a facut mai mare si doar a bolit asa, lejer...

Subscriu la ce a zis Naty, novocalminul supozitor, in cazul nostru, e asa, o frectie la picior de lemn. Nu mai vb de Nurofen si altele de genul....Algocalminul fiola e singurul care ajuta. In general se recomanda 1 pic/kg corp, la copii asa mici sau jumatate de fiola la copii peste 5 ani. Insa eu am considerat ca e cam mult si am ales varianta cocktail, care mi se pare mai soft si mai lasa loc de o noua administrare peste 6 ore...altfel, esti legat de maini si de picioare, caci la varianta 1 pic/kg ai voie de doar 2 ori pe zi...

Cand scade febra, in urma cocktailului, trebuie mentinuta scazuta, prin variante lejere, gen nurofen, la 4 ore,alternativ cu panadol, chiar daca nu creste febra! e faza de...mentinere. Eu ii tin in faza asta minum 1 zi dupa ce a scazut febra.

Naty, la Iulia, ti-am zis si pe mess....imi suna ori a sistem imunitar slabit, ori a un focar de infectie undeva in organism. febra aia "mica", insotita de voma, poate fi de origine bacteriana...
Daca nu era voma aia...ma gandeam ca ar fi de la dintoi...dar....hmmm, cel mai bine niste analize la Babes, caci aia au vazut multe d-astea la viata lor si stiu mai bine decat mama pediatrilor.

M-a sunat mama, ca vin azi si sa-mi zica ca Teo parca are nasul infundat....am simtit cum tot ZEN ul meu redescoperit, pica in fund...i-am zis sa mareasca si la el frecventa administrarii de Infludo, sa-i dea Coryzalia la fiecare ora...sper sa treaca la fel de repede ca la Alex...

eu sunt happy, ca desi am mancat numai tampenii saptamana asta, la ore f aberante, in fatza monitorului....am slabit!!! . Mi-a venit fusta smecheroasa pe care am purtat-o la o nunta chiar cand eram gravi cu Teo in 4 saptamani . Asta m-a bucurat ca am scapat de dat banii pe tinuta pt nunta de sapt viitoare.
Acum sa vad daca reusesc sa stau pe papainoage...ca eu de 2 ani am stat numai incaltata sport....am niste sandalute cu talpa ortopedica, deci "lejere", dar pt mine tot sunt chinuitoare

Tuchi, tu ziceai de bebele supercolicios? daca vrei, da-i nr meu si spune-i sa ma sune, ca mai am niste Infacol de vanzare...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput