Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pai nu am mai plecat la nunta!Ca am incercat aseara si sandale si sabotei mai fara toc dar eleganti si nu am avut izbanda,nu mi-a incaput piciorul,ca daca reuseam sa mi-l incalt,plecam!Asa ca nici David nu a putut sa mearga..nasol!macar nu mai schiopatez chiar asa...
Criss,ce rau imi pare ca nu ne vedem...dar,lasa ca mai veniti voi
Adriuta,nu ma pricep la globenit!poate m-o invata Clodute candva
Mihutza,ce bine ca ai pus link-ul cu papacioasa Thea ca nu vazusem filmuletele!daar ,astept si dansul sentimental al Andrei
Simo-Mimo,multa sanatate si sa scada febra....e tare greu.....offff
Oana,tare frumusica mai esti!Cate bunataturi
Naty,neaparat sa o duceti maine la analize!sanatate
Cata,esti sexi si slabanoaga rau de tot-exact asa cum tb sa fie un dr diabetolog(am scris bine???-sunt sigura ca nu)
Sa fie sanatosi copilasii
Cand va aud cu atatea boli ma ia raul!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

scuze!!!

ete dansul cu pricina

si am mai facut unul mic:
www.onetruemedia.com/shared?p=95a1f610c3bd3eb944afae&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">pt MJ

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
SUPER!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty imi pare rau ca inca sunteti cu febra!

Mimo si tu mamicule? offf.. sanatate multa!

Simo asa, bine ca nu ai mai mers la nunta.. tre' sa ai grija de tine si bb3..

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, mie mi-au zis 3 pediatri,a lui, de la Medlife, de la Budimex, la varsta asta si febra asa mare, un supozitor novocalmin sau diclogesic intreg, 2/zi maxim!...i l-am pus numai cand avea peste 39,5...numai mie mi s-a spus asa???aaa, plus Stanciu!! i-am spus exact ca i-am pus novocalmin intreg dupa 39,5 si a spus ca e ok!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

scuze!!!

ete dansul cu pricina

si am mai facut unul mic:
www.onetruemedia.com/shared?p=95a1f610c3bd3eb944afae&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">pt MJ

Pozici
Povestea americancei

e intr-un mare fel!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

uitasem de Bubu.. mai ce de dragosteala pe acolo, care pe care .. si cred ca 31 ala era gresit acolo.. mai scade, mai scade ..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am o stare naspa rau... sunt emotii amestecate cu "rusi" si cu oboseala, cu muci de la 2 copii ... si cu sotul plecat (si soacra in casa ).

Alice, nu las ma aspiratorul, il luam cu noi, ca si acolo o fi praf...

Tuchi
, faina locatia, tu arati foarte bine, dar am o intrebare, cine v-a pozat ma in pijamale?

Send, s-a trezit muciosul mic...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Heloooo,

am auzit de copii febrili, ufffffff mai, sa dea Doamne Daomne, sa se fac toti bine!!!

Olgule, ai ceva cu mine?????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ne-am intors de la plaja si acum am culcat copilul. Azi s-a mai jucat vreun sfert de ora si la nisip langa prosop, in rest numai in apa. Au fost si niste valuri mici care au incantat-o tare mult.

Ieri ne-am distrat tare dragut, ca am fost la ziua unei fetite la un club de copii. A fost Sanziana in delir printre toate jucariile alea. Ne-am aruncat amandoua in piscina cu bile, am alergat dupa ea prin topogane, am sarit pe trambulina, etc, etc. 4 ore a alergat in continuu! A plecat de acolo fleasca de transpiratie. Copii erau de vreo 6-7 ani, ea in mijlocul lor, se chinuia sa tina pasul. Dupa cum s-a catarat pe toate alea, am zis ca o fac alpinista Incredibil cata energie poate sa aiba. La un moment dat cand am scapat-o din ochi, s-a urcat singura pe scarita de la topogan si a alunecat in jos pe burta, cu capul inainte. Jos s-a dat de-a berbeleacul peste cap, s-a ridicat si s-a mai dus o tura! Eu speriata ca s-a lovit sau ca-si rupe gatul, ea radea triumfatoare in varful toboganului.

Imi pare rau sa aud ca au copilasii febra si ca sunt bolnaviori Hai puiuti sa va faceti bine, da?

Am vazut ca s-a intors Cata

Am vazut si pozele Bubulinei - pai se poate mami, tort cumparat?

Andra mica - e fenomenala, ca de obicei!

Luny eu folosesc pampers d-aia chilotel de mult timp. Sunt foarte buni, si mai ales comod de imbracat.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput