Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Allure spune:
eu imi pun in apa de dimineata zeama de lamiie...e ca un mic detox la prima ora.
am renuntat sa ma mai cintaresc... fac sport la greu de o luna in fiecare zi, am redus aportul caloric, se cunosc bine rezultatele (toata lumea ma intreaba daca fac miscare, deci se vede), lucrurile s-au largit pe mine dar la cintar...ioc! Maxim un kg in minus, ceea ce pt mine nu inseamna nimic.
cind faci cu greutati cum fac eu, grasimea se inlocuieste cu muschi deci la cintar tot acolo iesi...citeodata poate arata chiar mai mult, ca muschii atirna greu
kryky, e ok sa maninci ciocolata din cind in cind dar nu in fiecare zi si nu cantitaati mari
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
carolinah spune:
Buna ziua si bine v-am regasit!
Am fost intr-un mini-concediu la mare, am revenit apoi si am muncit ca sclavul sa recuperez, asa ca abia acum pot sa scriu.
Raportez o saptamana fara sport si cu un w/e cam dezastruos dpdv nutritional, asa ca de ieri sunt din nou decenta la mancare si azi fac si sport.
Cred ca incep cu Pilates, prog de 1 ora, l-am primit si inca nu l-am incercat. Am incercat insa Belly Dance si m-am uimit cat de solicitant e! Si-mi place! Mult!
Asa ca am ce face saptamana asta!
Fetelor noi le urez bun venit si spor la treaba!
Allure, congrats de progrese, ce satisfactie, nu? Si problema ta cu balonarea seara o am si. Dimineata imi vezi oasele bazinului, seara pot sa arat gravida in 6 luni. Habar n-am de de. Eu mai iau Sab Simplex si carbune, dar nu ajuta prea tare.
Conchita, am vazut ca luasesi o pauza de odihna de la dieta/sport. F bine, organismul are nevoie si de asta!
Deus, nu ai rezistat fara noi, nu? Pana la urma ai pus poze cu rochia aia de seara neagra de mai demult? Ca eram curioasa!
Dupa cum se vede am citit in diagonala ce s-a mai scris si acum plec ca ma grabesc sa ma duc cu copiii la stomatolog.
Pusi, ne vedem maine, cu raport de sport! Neaparat!
Allure spune:
Carolina, chiar ma intrebam unde esti si daca ai facut pilates ala...cum iti place? cit de greu ti se pare?
Am terminat programul de brate, umeri si abs...1 h 15 min de chin... la breakfast: un bulgare de ricotta cheese cit incape intr-un pumn mai mic (nu prea am voie lactate dar alta sursa de proteina nu am) o cescuta de blueberry si o felie de pepene galben pudrat cu scortisoara ...
acum ma arunc direct in dus, dupa care ma pregatesc de munca...
Allure spune:
Phiii! Ce liniste pe aici! Nu-si mai lucreaza nimeni abdominalii?
Ok...io v-am spus ca sint pusa pe treaba
Am zis ca sa vin si cu dovada, sa nu ziceti ca bat cimpii
Dupa trei saptamini de munca intensa, pufuletele meu de abdomen si-a recapatat "gropitele" sexi de acum 2 ani cind eram activa.
Am zis ca fac poze la fiecare luna, ca sa marchez progresul. Acum n-am avut rabdare sa termin luna...am prins curaj cnid am vazut ca intru iar lejer in pantalonii mei favoriti si nici nu-mi mai iese burta pe afara.
Deci "before and after": http://entertainment.webshots.com/album/574342211lYzmzN
p.s. - ce rusine mi-e de prima poza...si cred ca imi si "sugeam" burta nitel ...NEVER again!
p.p.s - mi-au disparut pozele de pe site...
carolinah spune:
Allure, arati BESTIAL!!! Diferenta e uriasa, mai ales pt 3 saptamani! Dar ce combinatie ciudata e asta cu brate, umeri si abs! Mi s-a parut ciudata si aia de back & leg, nu prea corespund cu combinatiile clasice pe care le stiu eu de la sala! Tu continui cu P90X acasa, nu? Ce faci la ziua de cardio?
Da, am facut programul, nu mi s-a parut criminal, mi s-a parut fain si eficient. Eu am facut Pilates si la sala si si acela advanced de 20 min acasa, asa ca nu mi-e asa de greu.
Macrina, doar atat de la tine?
Deus spune:
pt ieri, raportez:
sala o ora
mancat relativ binisor sarit calul la capitolul alcool (am fost la un party pana la 2 noaptea si am baut ceva cocktai-uri )
azi la fel - sala
va si va doresc o zi super!!!!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Allure spune:
Macrina, Caro, multumesc. Aprecierile voastre imi dau energie sa continui. Sint inca departe de tinta propusa: talia nu e asa de subtire pe cit ar trebui, pe spate se vad colacei unde vine sutienul inca, bratele sint fara forma dar cu tonus mai bun...he hee...mai e mult pina departe dar imi tin curajul aici cu voi.
Programul de abs are 15 minute dar e FOARTE intens si il fac de obicei de 2 ori pe saptamina combinat cu altceva ca altfel e prea scurt.
Tot P90X fac...e structurat pe diverse grupe de muschi, chiar imi place cum e facut. Nu ma pricep la body building prea tare - care e problema ca faci picioare si spate in aceeasi zi? Eu stiam ca nu e bine sa faci aceleasi grupe de muschi 2 zile la rind ca sa dai timp tesutului sa se repare.
Au si program de cardio, o combinatie de miscari rapide din tot soiul de categorii: box, arte martiale, rope skipping, fel si fel de sarituri pe loc sau intr-un spatiu relativ mic...cert e ca iti dai sufletul la sfirsit! Si mai ies si la alergat cind ma plictisesc de lucrat in casa.
Din capitolul suplimente, azi o sa-mi caut L-carnitine care ajuta la refacerea muschilor printre altele...cred ca am nevoie ca febra musculara constat cedeaza greu dupa anumite exercitii.
Va doresc sa exersati cu spor si sa raportati succesele!
carolinah spune:
Allure, nu zic ca nu e bine.
Doar ca eu stiu de la sotul meu cre facea body building in tinereti (n-ai zice acum, ca e mai degraba slab) ca in general se lucreaza asa: abs/legs, brate/piept, umeri/spate in zile alternative.
Eu nu fac asa. Eu de obicei fac tot de fiecare data, mai putin in zilele cand fac eliptica, dar pana la urma si aia e destul de complexa.
dulcetica spune:
Buna,
Ma inscriu si eu pentru ca tocmai am primit cadou pantaloni albi tommy hilfiger ,care evident,nu-mi vin.Am inceput sa fac dimineata cam 15 minute exercitii,dar in continuare ma omoara ciugulitul,preponderent seara.