Abdomen extra-plat (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mda...si eu ma intrebam daca am suficiente proteine in dieta, ca n-am stat sa calculez la grame...posibil sa nu, de aia am si febra musculara mai tot timpul, ca nu se "repara" muschii cum trebuie

o sa incep sa calculez ca la carte...dupa ureche, nu tine.
lenea in cui!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

asa cum am mai spus proteine de foarte buna calitate se pot lua si din plante:) sunt mari sportivi vegetarieni! nu exagerati cu proteinele ca sunt si pe lista neagra...cu ele se hraneste celula canceroasa!

In primul rand trebuie o incalzire buna, dupa exercitii sa faceti stretching serios si trebuie sa acordati corpului momente de odihna.Weekend fara sport in forta sau sa schimbati stilul de sport de cateva ori pe saptamana.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

asa cum am mai spus proteine de foarte buna calitate se pot lua si din plante:) sunt mari sportivi vegetarieni! nu exagerati cu proteinele ca sunt si pe lista neagra...cu ele se hraneste celula canceroasa!

In primul rand trebuie o incalzire buna, dupa exercitii sa faceti stretching serios si trebuie sa acordati corpului momente de odihna.Weekend fara sport in forta sau sa schimbati stilul de sport de cateva ori pe saptamana.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

agree 100%
nu am mai mincat carne de nu stiu cind...sursele mele de proteina sint mai ales vegetale: beans, lentils, soy, quinoa (whole grains) absolut delicioase si mult mai sanatoase si usor digerabile decit carnea

de aia spuneam ca o sa fac ca la carte (cantitativ), ca nu vreau sa fie nici prea mult, nici prea putin. just right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, din cauza dietei detox (care era de 10 zile, dar eu am tinut-o cam o luna), am intrerupt dieta mea mediteraneeana (MUFA), plus am facut tae bo la extrem, fara zile de pauza, asortat cu inot la greu si pilates si greutati si alte minuni care solicita musculatura. in medie 2-3 ore pe zi, ce-o fi fost in capul meu? si am picat de sus. vreau sa zic ca am capatat si niste dereglari hormonale de toata frumusetea, btw de faptul ca Xio nu a dat pe-aici sa ne zica daca sportul are vreo legatura, asa ca va confirm eu acum ca are! :-)) am invatat o lectie majora in viata: sa pastrez masura. si sa ma temperez, pentru ca eu ma entuziasmez grozav pe-o chestie si dau totul dintr-odata. pot sa ajung fotomodela si in 6 luni, nu neaparat in 3, na, sa-mi fie invatatura de minte...

nu am facut nici un sport de-o saptamna, m-am odihnit, m-am hranit, am citit o gramada si mi-am linistit creierii ca frumusetea mai vine si din interior, dom'le, nu numai din masura 0 la haine. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kryky_55 spune:

buna fetelor1
ma primiti si pe mine pe aici?..de vreo saptamana am gasit si eu forumul (si l-am citi tot huc...cap1,2,3,4..)si ma simt mai motivata ca niciodata sa scap de marsupiu datorita voua.
Va pup dulce!sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

nu am facut nici un sport de-o saptamna, m-am odihnit, m-am hranit, am citit o gramada si mi-am linistit creierii ca frumusetea mai vine si din interior, dom'le, nu numai din masura 0 la haine. :-))

nimic

eu una nu vad nici o frumusete in masura 0 la haine...pentru mine un 4 e perfect...momentan sint intre 6 si 8...oscilez, depinde si de brand.

vreau sa pastrez forme feminine, nu vreau sa arat a little boy, gen V. Beckham

treaba cu frumusetea din interior e foarte valabila...cind sint fericita si multumita, imi lucesc ochii si arat mai tinara cu 10 ani.
si viceversa e valabila.

Mergi la inceput

Bine ai venit kryky_55

Oare ce masura am eu? niciodata nu mi-am dat seama! am pantaloni cu masuri diferite, rochite la fel...habar nu am.

Intr-adevar scheletele ambulante cu oase iesite in relief mult prea tare nu au nimic frumos si feminin.

Conchita - foarte mult sport ai facut! nici Madonna nu face atata:)

Este arhi suficient pentru un corp frumos si armonios, pentru un tonus excelent daca faci de 4 ori pe saptamana cate 1 ora.

Frumusete din interior? azi m-am trezit cu fata in cearceaf si cred ca am aratat ca muma padurii:)

Va pup, azi am program de sala si mancare light.
Tot weekendul am mancat pastrav cu legume si fructe multe, am fost cumintica:)

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Bine ai venit kryky_55

Oare ce masura am eu? niciodata nu mi-am dat seama! am pantaloni cu masuri diferite, rochite la fel...habar nu am.

Intr-adevar scheletele ambulante cu oase iesite in relief mult prea tare nu au nimic frumos si feminin.

Conchita - foarte mult sport ai facut! nici Madonna nu face atata:)

Este arhi suficient pentru un corp frumos si armonios, pentru un tonus excelent daca faci de 4 ori pe saptamana cate 1 ora.

Frumusete din interior? azi m-am trezit cu fata in cearceaf si cred ca am aratat ca muma padurii:)

Va pup, azi am program de sala si mancare light.
Tot weekendul am mancat pastrav cu legume si fructe multe, am fost cumintica:)

www.de-azi.ro

Mmmmm , peste si legume

Nici eu nu stiu ce marime am . La unele am M , la altele S , la altele XS, la altele imi iau chiar si L sau XL , depinde de model.

Apropo de schelete ambulante, am chestionat barbatii pe care ii cunosc (multi adica) si toti mi-au spus ca nu le pac deloc femeile slabe , ca manechinele.Ca o femeie trebuie sa aiba forme , sa fie atletica sau cu curbe, in functie de preferinte dar nici macar unul nu a spus slaba.Asa ca .. e doar in imainatia noastra ca subponderabilitate = hot.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

completare: peste cu legume a la Jamie Olivier
el a folosit peste sabie dar eu nu am avut asa ceva asa ca am adaptat:)

4 pastravi de cca 150-200 gr daca sunt mai mari sunt grasi!
legume:
1 ardei galben,1 portocaliu,1 rosu
3-4 rosii,2 cepe rosii,2 ardei iuti,4 cartofi

mirodenii:
rozmarin, busuioc proaspat

altele:
2 lamai,1 pumn masline negre,un borcanas pesti mici marinati

fierbeti cartofii in coaja
taiati marunt legumele si le caliti cu f putin ulei de masline dupa care le lasati sub capac sa se faca - le sarati si piperati dupa gust

cand sunt gata cartofii ii taiati rondele si ii asezati ca o paturica intr-o tava
puneti cu polonicul in tava legumele gatite cu tot cu zeama pe care o lasa si asezati pastravii peste
pastravii in prealabil in frecati nitel cu sare
in pastravi puneti cate un fir de rozmarin
peste pastravi puneti tot cu polonicul legume din abundenta si felii rotunde de lamai
ma repet, dar tot pe peste, puneti maslinele negre, cateva fire de rozmarin si pestele marinat
cu mana frecati busuiocul si il imprastiati peste toate astea

se da la cuptor - legumele au suficient sos si pestii la fel asa ca eu nu am mai pus nici un pic de apa sau alte chestii.
Separat am facut cus-cus

Sotul meu a cazut pe spate- asa arome a spus ca nu a mai experimentat!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Kryky, welcome...si treci la raport Ce-ai mincat si ce sport ai facut? Glumesc...

Adevarat ca nici un barbat nu se excita la schelete...Am vazut ca Andreea Raicu e poreclita "Scheletel" si mi s-a parut aiurea...tipa arata bine, face si sport, e supla intradevar dar mie imi place, cel putin in poze arata bine. De ce "Scheletel"??

Mai voiam sa va intreb daca a citit careva cartea Slim a lui Carmen Bruma? As fi curioasa s-o rasfoiesc...

Am ajuns la concluzia ca secretul unei siliete subtirele este pe linga sport, abstinenta la mincare, frate! Portiile trebuie sa fie FOARTE mici. Eu maninc sanatos dar cred ca dpdv cantitativ sar calul...aici mai am de lucrat.

Deus, welcome back!
Jamie Oliver is my favorite chef!!!! Foarte buna papica facuta de tine

Hai, pe cai! Ca ieri am facut pauza de sport. Sa bag ceva cardio...

Mergi la inceput