Abdomen extra-plat (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna ziua dragi doamne

Am ajuns la concluzia ca pierd o gramada de timp pe calculator, asa ca, am decis ca timp de 2 saptamani sa folosesc calc. doar pt a da anunturi ca sa gasesc casuta la puisori de pisica si sa-mi verific emailul ( 5 min x 2/zi) .
Acestea fiind spuse ne vedem/auzim/citim doar in data de 31 august.

Pana atunci, va doresc multa pofta la facut sport, alimentatie ehilibrata si sa ne regasim sanatoase si cu abdomenul extra-plat.

Va

PS nu consider acest club pierdere de timp:) ci restul timpului...sigur ma intelegeti, am nevoie sa-mi fac ordine in program.
va pup!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deu , scrie-mi pe mail adresa ta, ca sa-ti trimit ceva ce te va ajuta (sper) in gasirea unei casute pt. animalute

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu stiu cat e de adevarata e chestia cu ingrasatul dupa 30 de ani.Pe aici vad multe femei si barbati 30+, 40+, 50+ uscati, ii sufla vantul. Cred ca exista organisme si organisme, unii pot manca mult si nu pun nimic pe ei, altii beau un pahar de apa si pun 2 kile pe ei.
Bunica sotului are peste 70 de ani si e atat de slaba ca isi face haine la comanda.Are mai putin de marimea 00.

Indiferent ce tip de metabolism ai e bine sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata si chiar daca ajungi la fizicul dorit tot e bine ca esti sanatos. Mai bine mai plinut dar sanatos decat uscat de slab dar plin de hamburgheri si pizza.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare doamnelor,

Allure, la 1.75 altfel se aranjeaza Kg decat la 1.67, de ex, cat am eu. Pe de alta parte insa, daca te ingrasi arati masiva rau, asa ca sunt avantaje si dezavantaje. In alta ordine de idei,am incercat sa-mi comand Slim in 6. Ma costa 59 USD DVD-urile (din pacate codate pt State, adica inutile pt mine) si 53 USD transportul pana in Germania, ca nici vorba de Romania. Asa ca stau si salivez si nu-mi ajuta la nimic.

Deus, compu-vacanta placuta!

Conchita, la tine poate fi pur si simplu chestie de conformatie, insa banuiesc ca fibromul trebuie tratat oricum, nu?

Katy, multumim de insight...

Eu nu stiu ce sa zic cu 30+/-. Cum eu dupa 30 de ani si 2 copii am aratat cel mai bine ever (la 20 de ani de ex aveam 80Kg), nu pot comenta. Insa, ce am remarcat anul trecut inainte sa ma reapuc de sport, este ca nu mai dadeam jos asa rapid: de ex inainte daca mancam o saptamana fff light, dadeam jos 1-1.5Kg lejer (nu vb de mentinut, ok). Ei bine anul trecut de ex n-a mai tinut chestia asta, asa ca asa o fi dupa 30 de ani....

Noi nu facem sport in w/e de regula. Asa ca de vineri n-am mai facut nimic. Azi este Pilates la rand. Fac cele 20 min de advanced body slimming si astept sa primesc saptamana asta comanda de 7 CD-uri,ca sa pot progresa si eu un pic.

W/e urmator mergem la mare si voi purta din nou costumul de baie caruia i se datoreaza acest topic. Abia astept sa-l port!!! ca atare in aceasta saptamana voi manca f putin sarat si voi consuma multa apa si putine chestii care baloneaza, ca sa am abdomenul chiar plat. Facem poze si pun dupa aceea, daca imi plac.

Mergi la inceput

Este vorba si de conformatie.
Sunt ectomorfe , endomorfe si mezomorfe. In functie de tipul acesta, de obiceiuri alimentare , de acivitate fizica si de sanatate te opti ingrasa , poti slabi , samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

daca ar fi fost vorba de conformatie, as fi avut problema asta si inainte de gravideala+alaptare. or inainte, am avut stomacu' lipit de spinare si 6-packs.

Caro, tratamentul recomandat de doctorita mea a fost sa-l las unde e si sa nu-l deranjez daca nu ma deranjeaza el pe mine.

Deus, buna decizie, nici eu nu ma citesc juma de forum ca inainte, doar 2-3 subiecte care ma intereseaza. succes in dezintoxicarea de calculator!

Mergi la inceput

Pai da , dar in functie de conformatie poti da usor sau greu kg jos , te poti ingrasa usor sau greu , exista rate diferite de crestere a masei musculare si a tesutului adipos in functie de ce tip esti.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Salutare doamnelor,

Allure, la 1.75 altfel se aranjeaza Kg decat la 1.67, de ex, cat am eu. Pe de alta parte insa, daca te ingrasi arati masiva rau, asa ca sunt avantaje si dezavantaje. In alta ordine de idei,am incercat sa-mi comand Slim in 6. Ma costa 59 USD DVD-urile (din pacate codate pt State, adica inutile pt mine) si 53 USD transportul pana in Germania, ca nici vorba de Romania. Asa ca stau si salivez si nu-mi ajuta la nimic.

La mine grasimea se pune peste tot...din crestet pina in talpi uniform, si da, arat masiva...cel putin asa mi se pare mie.
Culmea ca "in tinerete" cind eram slaba-slaba aveam tot 60 kg...59, pe acolo.

Imi pare rau sa aud ca nu-ti poti comanda programelul.
Stiu pe cineva care a downloadat P90X de pe internet, de pe siturile astea cu muzica si tot felul...nu stiu nume. Daca stii la ce ma refer, incearca si tu, poate il gasesti.

Azi am facut "back and legs"...incepe sa dea rezultate. Grasimea mea e in agonie...isi vede sfirsitul cu ochii

Stiu si eu ciudati din astia care nu se ingrasa niciodata oricit/ orice ar minca. Soacra-mea e una...slaba ca o stafie si maninca numai prajeluri si tone de piine, gogosi, bea coca cola zilnic si atirna pieile pe ea de uscata ce e. Si uite ca nici nu mai crapa!

Nu invidiez oamenii astia. Ce faci daca da o boala peste tine si trebuie sa tii regim strict? Esti terminat psihologic...sa treci de la toate "bunatatile" pamintului la...mai nimic...Naspa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Katy, pai de ce ai mai scris aici?Doar ca sa le plangi de mila fetelor?

***Fur is for petting**

nu am de ce sa palng de mila fetelor stii cum e cu mare vointa fetele for arata exact cum isi doresc si asta va doresc la toate sa fiti suple in cazul in care nu sunteti va doresc sa aratati ca niste manechine

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Azi sau maine primesc pachetul de 7 CD-uri cu Winsor Pilates, plus 3 de TaeBo si 2 de Belly Dance. Abia astept!!!

Allure, acum sa incerc sa obtin Slim in 6 prin metoda pe care o zici tu... sa vedem! Zici ca grasimea se topeste vazand cu ochii... si cea de pe spate? Adica oarecum sub brat, asa, cam in zona sutienului? Ca eu acolo am, adica se vede oarecum cum ma strange sutienul...

Conchita, cred ca si conformatia asta mai sufera modificari in timp. Eu vad la mama, desi nu a luat nu stiu cat in greutate, forma i s-a modificat, in sensul ca are burta...Bine, nici nu face sport, e adevarat.

Ieri am facut Pilates si un program scurt, dar eficient, de topire a grasimii de pe brate. Eu am brate cu muschi (prea) dezvoltati si o minune de slanina miscatoare pe tricepsi, asa ca trebuie sa fac ceva sa scap de ea. Daca in rest sunt relativ multumita, in zona asta sunt cam complexata, in sensul de a nu purta ever rochie fara maneci sau maieuri. Hm, nasol...

Azi eliptica! Imi propun 40 min, aprox 500 Kcal topite!

Voi? Nimicuta, nimicuta?

Mergi la inceput