Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Deus spune:
daca tot vorbim din amintiri :-)...pana la sarcina, ce vorbesc intotdeauna in copilarie am fost tapana ( de la 3 la 6 am facut inot, de la 6-12 am facut atletism, volei, dansuri po****re, de la 12-15 am facut handbal si de la 15 la 18 judo ) = solida dupa gusturile mele. Mancam orice, adica ce avea mama de mancare acasa si ce se gasea de cumparat prin oras. Aveam la ziua mea,majoratul in 17 februarie, 70 de kg ( nu eram grasa ca tocmai ce terminasem cu sportul sustinut si faceam doar la un antrenament de judo 500 de abdomene ). Am iesit cu un prieten la restaurant si pe ring dansau doua fete subtirele si finute. Mi-a fost rusine sa ma ridic sa dansez, de, eu ma vedeam cat un dulap cu doua usi. A doua zi de dimineata am inceput sa merg pe jos cam 3-4 km pana la piscina olimpica unde faceam 20 de bazine, mancam micul dejun si pranzul pana la ora 14 dupa care doar mere, beam apa si umblam doar pe jos ( 7 ani nu m-am urcat in niciun autobuz, alta poveste lunga fiindca nici acuma la 35 de ani nu merg niciodata cu ele )iar in 1 iunie acelasi an aveam 55 de kg si aratam bestial :-)
Dupa chestia asta, ingrasatul in timpul sarcinii, etc. niciodata nu am mai putut sa fiu asa de radicala cu mine si sa slabesc asa de frumos si repede.
XIO - varsta!Daca eu as manca acuma 2500 calorii pe zi as ajunge din nou ca un dulap cu doua usi si probabil oglinda intre ele:-)Sau ar trebui in loc de cat sport fac sa fac de performanta nu mentinere.
Azi , de exemplu, am mancat asa ceva :
md- un iaurt activia cu fibre 330 g = 201 calorii cu o lingura de seminte de in si una de secara , sa spunem inca 50 calorii
gustare 2 mere verzi = cca 110 calorii
pranz - 1 buc buna de piept de pui friptura , 1/2 rosie, cateva linguri de mujdei facut cu iaurt , sa spunem alte 300 de calorii
1 cafea cu zahar si una cu indulcitor sa zicem alte 20 calorii
este ora 17,30 si nu am in gand sa mananc mult seara, eventual o salata si doua pahare de vin rosu (sunt singura acasa trebuie sa ma incalzesc cumva ), sa spunem alte 600-700 de calorii cu tot cu vin
apa multa = o calorii
total aproximativ 1400 calorii! si am parte de activitate:-)
Vreau sa spun, sa te bucuri ca ai asa arderi intense si sa nu uiti ca dupa 30 nu o sa le mai ai si o sa trebuiasca sa te adaptezi la noile cerinte:-)
Te
si nu ma mai fa invidioasa ca-s babusca pe langa tine!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
XIO spune:
Ei , Feus , nu's asa inconstienta sa bag in mine pana nu mai pot![]()
Si acum daca vad vreo schimbare o las mai moale si mananc ok , in perioada asta am tot avut invitati si cred ca stii cum e la noi cand vine cineva , nu?![]()
Allure , da , tine si de metabolism. Acum nu mai sunt asa, nu mai mananc numai porcarii.
Si chiar asta vroiam sa spun la nu mai stiu ce topic , e vorba de cultura. Ca atunci cand eram mica bunica-mea habar n-avea de E-uri , de calorii samd.Stiau ei ca paine si cartofi nu-i ok pt. ca sunt carbohidrati si absorbtia lor e mai lenta?![]()
In plus , cand mananci sanatos te si simti altfel. Nu stiu , cand mananc ok , fara dulciuri si chestii grele(cartofi pai ) , ma simt usoara , nu sunt balonata , nu ma simt greoaie.
Deus , pe bune nu mergeai cu firul?!?!?!!!? Ma gandesc sa fac si eu asa , dar cam greu.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Deus spune:
eu am prins perioada comunista in care efectiv eram sufocata in autobuz din cauza aglomeratiei si mergeam ca niste ciorchine atarnati pe scarile autobuzului...la un moment dat am spus, gata ma trezesc cu 30-40 min mai repede dar eu numai urc in chestiile astea! si de atunci au trecut aprope 20 de ani si sa nu credeti ca am masina la scara sau sunt un fun taxi! nici nu stiu cat costa un bilet de masina:-) Iar pe fiul meu l-au plimbat bunicii cu asa ceva sa vada si el cum este. In rest trebuie miscare!
Am lucrat vreo 2 ani la un birou ce era la cca 5 km de casa mea. Ma trezeam la 5.45, stateam linistita la cafea si sa fac dusuri lungi, ma aranjam si pe jos! Am avut la 29 de ani un tonus si un look de invidiat:-) Culmea este ca din perioada aia am doar vreo 5 poze si toate ciudate deci nu va pot dovedi:-)
Dezavantaj - pantofi cu toc doar la evenimente.
Dar nu ma plang nici acuma!
Apopo am vrut sa va intreb pe sportivele de serviciu, voi cu ce greutati lucrati? la leg press, alte aparate, gantere, etc.? si cand sunteti pe eliptica sau pe banda cat executati?
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
XIO spune:
Pt. triceps la scripete faceam cu 35 de kg, dar cresteam treptat: prima serie de 8 , cu 15 , a doua de 7 cu greutate mai mare si tot asa.
Biceps faceam cu gantere de 8 sau 9 kg , 4 serii de cate 10 , cu bara de 15 sau 20 , habar n-am tot 4 serii de cate 10.
Pt. gambe cu 50 de kg , iar pt. cvadriceps...nu mai stiu :((
La presa nu-mi placea si faceam cu ea goala ca sa nu ma obosesc![]()
in schimb la presa la care stateam normal pe scaun si impingeam in fata faceam cu mai mult.
P.t piept 20-25 impins la bara(adica bara plus 2 greutati mici).
PT. umeri faceam la un aparat impins in sus cu 14 kg, si fluturarile cu ganterele micute , cred ca sub 5.
P. spate cu f. putin , ca e mare oricum si pt. fund nu faceam nimic , ca vreau sa fie exact cum e acum
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deus Apopo am vrut sa va intreb pe sportivele de serviciu, voi cu ce greutati lucrati? la leg press, alte aparate, gantere, etc.? si cand sunteti pe eliptica sau pe banda cat executati? |
eu nu vreau sa fac muschi de culturist, deci mai mult de 10 kile per total nu ridic. am niste benzi pentru glezne si incheieturile mainilor. am si greutati normale, si banda de rezistenta, si un instrument creat de billy blanks, o bara grea care se lungeste dupa nevoi. :-))
pe eliptica faceam o ora zilnic cand eram gravida si cam 30-45 minute dupa, acum pe bicicleta normala mai ajung si la doua ore cu pauze de admirat peisajul si tras rasuflarea, depinde cat timp am la dispozitie. cand ma duc hiking, am un pedometru la mine si am grija sa ma plimb in medie 3-5 mile. una dintre miscarile de inot imita miscarea pe eliptica si am ajuns s-o stapanesc destul de bine. dupa juma de ora imi ard toti muschii, garantat.
Deus spune:
eu la leg press / inclinat XIO este cel mai bun! lucreaza total piciorul si fesierii eu fac cu 40 de kg.Alte ap pt picioare fac cu 24-32 kg. La brate b/t lucrez doar cu 7-10 kg, piept/spate la aparate cu 24-32 kg, pe banda fac intre 4 si 6 km in functie de muzica , extensii pt spate zona lombara fac cate 3-4 serii/10 repetari cu o greutate de 10 kg in brate, abdomene fac doar 100-120...probabil am sa cresc greutatea de saptamana viitoare la fiecare cu cate putin maxim 3-5 kg.
Va pup, azi imi vin baietii acasa asa ca ma pregatesc de primirea lor!
www.de-azi.ro
z333 spune:
valeuuuu..citesc si ma sochez...voi in ce limba vorbiti aici mai fetelor?? greutati de 35 de kg, 50 de kg??

doamne iarta-ma si pazeste=ma ca lesin..eu daca fac jum de ora numai cu gantere de 1 kg sunt lesinata si voi vorbiti de 35, 40, 50

inseamna ca aveti muschi pe voi nu gluma..ca daca se vad la mine destul de binisor cu gantera de 1 kg...mda, spor la treaba mai fetelor
eu azi am facut 30 de min de core express cu billy si 10 min cu zuzana, umeri si ceva picioare
Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
nici eu nu vreau muschi mari, vreau tonus si excesul de grasime dat jos...mi se pare ca sint destul de maricica si asa (100/70/100)...imi faceam calculul ca si daca as vrea nu pot sa am 90 peste solduri ca n-am grasime mai deloc, fund mare n-am (ba chiar as mai vrea
) iar in parti daca pun mina simt oasele sub un stratulet minim necesar de tesut adipos...asta e! am bazinul lat...
in talie si la bust as putea sa mai slabesc nitel dar nu prea tare ca sa nu stric proportiile ![]()
putinele ex pe care le fac cu greutati, aleg sa fac maximum reps cu lighter weights...ajung pina la vreo 20 de reps dupa care fac un efort si mai imping inca vreo 2-3 asa ca sa simt muschiul cum arde.
in rest programul meu are multe ex ce folosesc greutatea corporala la care uneori mai adaugi greutati usoare...sint atit de inventive ca nu-i nevoie de aparat ca sa simti ca lucreaza muschiul
de exemplu: genoflexiuni intr-un picior - celalalt picior se duce in spate, intins bine si se sprijina de un scaun...daca faci 25 de astea o data, o sa le simti bine a doua zi ![]()
si sint multe altele pe care mi-ar fi greu sa le explic dar sint extrem de eficiente.
imi place cum arata picoarele mele (si nu numai), deja vad schimbari majore. si cel mai important este ca ma simt excelent! nici nu ma mai stresez sa ma cintaresc in fiecare zi... nu-mi pasa ce arata cintarul! eu vad silueta in oglinda si e de ajuns
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people ![]()
z333 spune:
nici eu nu vreau muschi mari..mie imi place f mult cum arata Ciara sau Nicole de la Pussycat..m-as multumi sa am muschiuletii lor..
Allure mama, m-ai omorat..am vazut ca te-ai masurat si m-a apucat si pe mine...frumos din partea mea, am pus 2 cm in talie ( cu alte cuvinte bye bye pizza)...eu am 90-62-90 la 1,60 cm inaltime..in liceu aveam 58 in talie si cu vreo 3-4 cm mai mult la sani, dar deh alte vremuri, alt metabolism, nu se lasase inca nimic pe mine...acuma sunt multumita ca mi s-au mai ridicat sanii ( nu ca ar fi fost lasati, ca nu prea au de unde
)de cand fac exercitii cu ganterele astea
na, v-am pupat ca ma duc la spart de bani, ca am primit vesti naspa azi si tre' sa imi ridic moralul
Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#