Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 18
SIMONABB spune:
Allure, da' la cit te scoli dimineata de ai timp de : drum pina la parc, plimbare lunga prin parc, mic dejun si drumul pina la servici. presupun ca ajungi si la timp la munca ...
http://community.webshots.com/user/simonabb
Dorsilia spune:
hello
vad ca o duceti bine, va extraplatizati intr-o veselia...eu n-am cum sa devin extraplata pt ca nici cand eram slaba sfrijita nu eram plata la abdomen, am o constitutie mai cilindrica, dar nu ma afecteaza, muuult succes am avut eu la sexul opus fix asa, fara patratele.
Acum mi-am schimbat obiectivele, sunt mamica si nu vreau decat sa fiu in forma, sprintena si radiind de voie buna si optimism ca sa le fiu astora mici un sprijin si un model.
De la anul, cu voia celui de sus ma voi inscrie din nou la scoala, vreau sa ma fac asistenta medicala, asa ca am inca un motiv sa militez pt prosperitate fizica.
De luni incepe baietelul gradinita, o sa am timp mai putin la dispozitie pana se acomodeaza insa ne descurcam noi. Presupun ca o sa alerg sa-l iau acasa de la gradi, mai iute ca vantul :P
Mai fetelor nu va mirati de Allure ca are timp sa dat pe leagane si alergat prin parc inainte de job, nu are copii, nu o asteapta sotul sa-i calce hainele, nu tre sa fuga dupa morcovi la piata, asa eram si eu pana in urma cu ceva ani, aveam timp si de mine si de studiu si de viata sociala de ma si plictiseam uneori....acum nici sa ma strafoc nu gasesc pauze decat cat sa furisez un ochi aici sau cand ies cu copiii la joaca, mai admir uneori orizontul sau un fluture cu gandurile la ale mele. Roboteala casnica e cel mai vorace consumator de timp. Eu personal nu mai tanjesc la acel stil de viata desi multa vreme am facut-o...acum sunt incantata sa fiu mamica si sa aduc bucurie si comfort in viata copilasilor mei.
Ema, cu mana pe inima si cu bunavointa si bunacredinta iti spun, in opinia mea tot esti prea slaba, marimea 36 la haine poarta mama mea si are 49 kg, la 159 cm, si toti medicii o cearta, e extrem de slaba. Asa ca eu as zice sa te opresti aici si sa gasesti o modalitate de a ajusta marimea 34 pe soldurile tale alea grase de 90 cm. Eu am 90 de cm pe solduri si nu-s grasa. Problema mea e ca am si talia cam grosuta, am 80 in talie, ceea ce e mult pt inaltimea mea. Deci marimile mele sunt cam asa: 100-80-90, na las ca ma reglez eu
bafta la extraplatizat!
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SIMONABB Allure, da' la cit te scoli dimineata de ai timp de : drum pina la parc, plimbare lunga prin parc, mic dejun si drumul pina la servici. presupun ca ajungi si la timp la munca ... Simona http://community.webshots.com/user/simonabb |
he he...life is good!
ma scol pe la 6-7, depinde la ce ora ma culc...parcul e in spatele casei, serviciul la 10 minute de mers pe jos...
programul de munca mi l-am facut cum vrea muschiul meu, azi am inceput la 11.
deja sint in pauza de masa si m-am intors acasa sa maninc: peste cu legume la cuptor si o felie de piine alba...Da! Alba! Nu-mi place piinea whole wheat iar aia de secara mi se pune in git...
mai tirziu imi pregatesc o salata de blueberry, strawberry pe care o voi indulci cu niste bucatele de ciocolatica (neagra, organica) ce zace prin dulap de saptamini, mi-e teama ca se invecheste
Dorsilia, noua nu ne trebuie patratele...nici o fata nu vrea asa ceva.
Uite mie-mi place rau Shakira...are un abdomen puternic dar si un stratulet subtire de grasime pe burta/ solduri care e SEXY rau cind se misca
Daca te tii de treaba o sa vezi ca vei fi multumita de corpul tau, chiar daca nu e perfect, pt ca o sa arate altfel, mai sanatos, mai tzapan
p.s. - odrasle sa ma baraie la cap nu am ... am una bucata consoarta pe care am educat-o bine
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
z333 spune:
seara buna fete extra=plate
eu azi nu am facut nici sport, nici nu prea am mancat, sunt f suparata..suntem bagati de vreo 2 luni in minunatul program prima casa al lui bocanel si deja simt ca cedez nervos..maine ma astept la vesti de cacao de la fond
Carolinah ai dreptate cu mancarea..mananc ca naiba, haotic, nesanatos..tot incerc sa ma indrept..uneori imi iese, alteori o iau razna iar si tot asa...de cand ma stiu am mancat mult si prost si desi metabolismul m-a cam ajutat mereu asta nu inseamna ca trebuie sa o tin tot asa
poate dupa ce termin cu stresul asta cu casa ma mai redresez si eu din punct de vedere alimentar
pupici
Me, me me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
astazi am vazut un centru de "boxing" chiar linga mine...miine ma duc sa ma interesez, ca de cind vreau sa dau niste pumni respectiv picioare intr-un sac din-ala!
m-am gindit sa mai alternez asa sa nu ma plictisesc...
Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people
Deus spune:
Buna dimineata!
azi sunt inca la ciclu asa ca nu ma tin balamalele sa fac sport(:
Am sa mananc light si ma voi ocupa de mine in alte moduri: citit, citit si citit:-)
Va pup si va doresc o zi buna si mult spor la facut sport
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
carolinah spune:
Neata!
Raportez iar spate, brate, piept, umeri usurel, ca tot pe stop si eu...
Azi sper sa fiu valida pt o tura de eliptica, asa, la drum de seara.
Evident ca nici eu nu vreau vreo scandura de calcat in loc de abdomen. Extra-plat inseamna sa nu tremure, miste, se bulbuce etc ceva pe burta mea, dar nu inseamna sa fie muschi gros acoperit de piele subtire. Cred ca ma da barbatu-meu afara din casa cu scandura cu tot. Dar fiecare isi defineste telul pe tiparul lui. Si mie imi place corpul Shakirei, e feminin, dar ferm. Si eu sunt depaaaaaaaaaaaarte de asta, ohohoooo, cat de departe de tonusul respectiv!
Allure spune:
funny...ne-a apucat pe toate odata stopul
ieri imi veni in cap un calcul care m-a speriat de-a binelea si m-a facut sa gindesc inca de 10 ori mai mult cind intind mina dupa o prajitura:
cica pentru a acumula un pound (vreo 450 gr) de grasime, sa zicem juma de kil, sint necesare 3500 de calorii neconsumate.
o prajitura, sa zicem muffin are aprox 200 cal. mai mult sau mai putin acolo... daca maninci una la doua zile (sint persoane care presteaza zilnic chiar, dar sa nu luam extrema) intr-o luna se aduna...3000 de calorii...intr-un an 36000 cal impartit la 3500 = 10 pounds adica vreo 5 kg numai intr-un an!!!
in doi ani poti sa devii gras de-a binelea numai pt ca ai mincat o prajiturica aparent nevinovata la 2 zile
daca mai ai si un metabolism puturos si nu faci nici un fel de miscare...
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure funny...ne-a apucat pe toate odata stopul ieri imi veni in cap un calcul care m-a speriat de-a binelea si m-a facut sa gindesc inca de 10 ori mai mult cind intind mina dupa o prajitura: cica pentru a acumula un pound (vreo 450 gr) de grasime, sa zicem juma de kil, sint necesare 3500 de calorii neconsumate. o prajitura, sa zicem muffin are aprox 200 cal. mai mult sau mai putin acolo... daca maninci una la doua zile (sint persoane care presteaza zilnic chiar, dar sa nu luam extrema) intr-o luna se aduna...3000 de calorii...intr-un an 36000 cal impartit la 3500 = 10 pounds adica vreo 5 kg numai intr-un an!!! in doi ani poti sa devii gras de-a binelea numai pt ca ai mincat o prajiturica aparent nevinovata la 2 zile daca mai ai si un metabolism puturos si nu faci nici un fel de miscare... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss, travel... and avoid bad people |
Allure , depinde foarte mult de rata metabolismului bazal si daca astea 200 de calorii sunt peste caloriile pe care trebuie sa le consumi.
Ca spre exemplu eu trebe sa consum 2500 de calorii si sunt zile in care nu o fac. Atunci pot sa mananc si o prajitura, atata timp cat nu sar de numarul ala de calorii alocat zilnic.
Nu-i sanatos , dar na.
Eu tot liceul (fara exagerare , tot liceul) mancam in fiecare zi un corn cu ciocolata care am aflat ca are vreo minimum 500 de calorii si maximum 800 , dimineata mancam o felie de paine cu unt si cu miere sau cu Finetti.
In clasa a 12-a am mancat aproape zilnic(pauze de weekend si cand plecam pe undeva) la pranz sau dupa antrenament o farfurie mare cu cartofi prajiti cu cascaval topit prin ei si telemea rasa.
De la aia m-am ales cu niste celulita usoara , asa , cat sa mi se spuna ca sunt cam nesimtita cu corpul meu si sa termin (bine , pe langa porcariile pe care le mancam atunci eu nu am pus gura pe apa cred ca un an intreg , beam doar Cola).
Si nu m-am ingrasat deloc , ca mancam atat de aiurea incat in majroitatea timpului se incadrau in calorii , doar ca erau porcarii care nu-mi faceau bine nici la piele(era uscata si descuamata , ca de crocodil) , nici la tesut,nici pt. colesterolul meu si nici nu ma simteam atat de bine cum ma simt acum , cand mananc cat de cat ok.
Stie cineva cate calorii au galustele cu prune?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Allure spune:
sigur ca da...eu luam in calcul o dieta normala si suficienta dpdv caloric la care adaugam acest dulce pe post de calorii neconsumate (adica peste necesarul zilnic)
pentru ca multa lume maninca ok dar "ciupeste" cite un dulce nevinovat destul de des fara sa fie constienti cum se aduna aceste calorii daca nu exerseaza
nici eu nu vreau sa ma gindesc citi ani de zile am mincat asa cum spui tu, din inconstienta/ lipsa de cultura (ca pina la urma asta e)...
norocul nostru ca avem gene si metabolism bun; alta lume mai putin norocoasa...