Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Carpatina un -ic special pentru tine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mario, la multi ani sanatosi si fericiti, impreuna cu toti cei ce te iubesc ! Succes in mult-apropiatul rol de big-brother .
Betty, nu intra in panica, e mic si rezistent, poate e doar o parere gresita a medicului, si chiar de-ar fi sa fie, nu e cazul sa disperi, sunt solutii,cred. Chestia cu telefonul m-a amuzat tare, eu as fi intrat in dialog sa fac un pic de misto, cu toate ca situatia tipei numai de gluma nu era, dar ...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Erina, multa fericire si seninatate iti urez, sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familie si prieteni, sa ramai la fel de tanara si frumoasa si sa-ti implinesti toate visele ( si alea nespuse pe-aici ).

Mergi la inceput

Ancasilv, multa fericire si implinire, sa traiesti sanatoasa, voioasa si radioasa !

Mergi la inceput

Nici la mine nu-s toti boii acasa,incerc sa-i adun zilele astea sa vedem de-mi iese.
Poze nu pot sa vad, pacat, sigur m-ar binedispune !
Urez multa sanatate bolnaviorilor !
Pe curand !

Mergi la inceput

asa, acum cate ceva despre noi, Miru este bine , o vorbareata, tot stie , tot vrea si ea sa faca, a inceput sa fie razvratita si adora la masa fraza "nu-mi tebe" , repeta tot ce vorbim noi , ca un papagal, le poceste destul de bine dar noi ne amuzam copios, stie si 2 poiezii, scurte, pe care le spune mai noi doar mituita, in rest lucurile nu stau chiar roz, dar nu sunt nici gri, ne-am mutat de 2 saptamani si stam la socri momentan, casa noastra nu e inca gata, nu mai avem nici foarte mult , dar cum traim in Romania , desi ne-au aprobat cererea la electrica de mai bine de o luna, si am si platit, pana acum nu au binevoit sa vina sa ne branseze, deci chiar daca era totul gata, nu puteam locui, avem totusi un mare avantaj , ca nu o mai tramabalam pe Miru in fiecare zi, noi nu mai avem probleme cu vecinii si cel mai important ca deocamdata nu mai avem credite
ar mai fi o problema cu socializarea lui Miru , dar mergem de 2-3 ori pe saptamana in oras in parc la copii sau in fata blocului unde am locuit , sa ne jucam cu copii, mai primim si vizite de la prieteni cu copii , pana la urma nu e asa rau, oricum speram ca cel tarziu in octombrie sa ne putem muta la noi acasa

eu am fost super ocupata cu facut si desfacut bagaje, nebunia de la serviciu, cursuri si examene(mai am sapt viitoare si scap) smotru la noua casa, sper sa nu-mi mai primesc si aici extemporal , ca am citit printre randuri si se poate sa il pic

poze

Mergi la inceput

ma duc la somn ca sunt franta, dar o sa incerc sa fiu mai activa ca doar au inceput aniversarile si nu pot rata asa evenimente

va doresc o noapte linistita

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani, Mario! sa cresti mare, frumos, sanatos si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

In www.flickr.com/photos/15923681@N07/3822862620/in/photostream/" target="_blank">caz ca ne-ati uitat...de fapt promisesem de mai mult ceva poze

He-he...Roscovanul are plete lungi si crete! Un dulce!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

cate o ceasca mare de , asta asa ca m-am trezit de la 6 si am avut timp sa fac.

Valentina, sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav cu Andrei, sa treaca de data asta fara probleme. Cand ai timp ne vedem in parc...mai putin azi....

Prisi, ma bucur ca,in curand, o sa va mutati in casa noua, ai timp suficient sa termini toata treaba acolo......cat despre socializarea lui Miru cu copii, la noi este inca o mare problema, dupa aproape 2 luni de stat la tara( unde nu a avut copii, decat la gradinita si la scoala pana pe 15 iunie)inca luptam sa impartim jucariile si sa ne jucam cu alti copii.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput