Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 5
tomasa spune:
Multumim pt. urari si le intoarcem si noi tuturor! La multi ani pt. toate Mariile si derivatele mari si mici!

Un pupic special pt. Mario, sanatate multa si putere mamicii lui!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
La multi ani, Emma!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI tuturor Mariilor noastre si lui Mario!
LA MULTI ANI, EMMA!
Betty, mult curaj si sa speram ca va fi bine!
Rodica, of ce veste! Doamne ajuta sa treceti cu bine peste asta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+
ramonaiani spune:
Eu va multumesc frumos pt urari
, iar Me www.flickr.com/photos/21231089@N02/3824372856/" target="_blank">invita toti Papanasii si Dulceturile.
Rodica sper din toata inima ca "tot raul spre bine" - va doresc sa se iveasca ceva muult mai bun decat serviciul ce l-a avut sotul pana acum
.
Betty imi pare rau de problema de piele a lui Mario. Sper ca macar sa gasiti o solutie sa o tineti sub control, daca nu se poate vindeca. Tu incearca sa rezisti, si bb mic are nevoie de tine ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
aeperju spune:
La multi ani Erina, multa sanatate si multe "succesuri" in toate!

Emma si Andrei (21.09.2007)
bernix spune:
La multi ani fericiti numai cu bucurii, Erina!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Buna dimineata!
Mey, cu linistea asta iata ca dau tot io cafeaua!
Hai poftiti, fete dragi,
!
bernix spune:
Am vazut ca Me, a facut cinste serioasa nu gluma, cu marfa adusa cu greu de acasa si ca tratatia a fost apreciata de pertecareti.
papanash, bine ca ai mai trecut sa ne spui despre voi. Ce bine ca poti recupera de pe hard-ul laptop-ului cate ceva! Tare trist ar fi fost sa pierzi toate amintirile stranse in 2 ani.
Oricum, se pare ca a fost epidemie de laptop-uri busite, Sabina are 2 bolnave, deci nexam forum.
danielle02 spune:
la multi ani!! Erina
la multi ani!!! Ancasilv

o duminica placuta tuturor si multa multa sanatate
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
bernix spune:
rodica
, urata veste in momentul asta asa aproape de nasterea celui de-al doilea pui! Sunt sigura ca D-zeu n-o sa va lase chiar acum, iar lucrurile se vor aranja bine!
Tin pumnii sa depasiti usor criza!
betyy, am rascolit net-ul incercand sa ma familiarizez cu boala lui Mario. Tare rau imi pare pt bietul lui! Io zic sa te aduni si sa gandesti pozitiv ca doar n-o sa te lasi acum daramata cand mai ai si bb la purtator. Mario e mic si organismele in crestere se comporta extraordinar in lupta cu boala si au capacitati fantastice de vindecare/recuperare. Si chiar daca in timp nu se gaseste un remediu care sa vindece/sa stagneze intinderea petelor, din ce-am citit inteleg ca se poate trai fara mari probleme, fara ca viata de zi ci zi sa fie puternic afectata. Sanatate multa!
Legat de patania cu telefonul, ce za zic, am rs si io si Bobo cu lacrimi! Poate data viitoare incerci sa fii mai precauta cand raspunzi la tel., mai ales daca-i sotul prin preajma.