Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani, ancasilv! Sa fii sanantoasa, fericita si norocoasa!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Erina! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta! Sa mai vina un pui drag drag langa voi, iar tu sa iti pastrezi mereu aceeasi frumusete si prospetime! Te sarut cu drag!

La Multi Ani, Ancasilv!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

La multi ani Ancasil si Erina! Viata sa va aduca numai bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile.
La multi ani, Erina!

La Multi Ani, Ancasilv!

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Noi am revenit acasa, azi pe la 3 dimineata, cam greu drumul dar acum e bine.

Nu am citit decat fff putin, sper sa reusesc zilele acestea sa recuperez si sa vad pozele.

Felicitari Bee, refacere rapida

Bety, sanatate multa lui Mario, poate totusi mai consulti si alti medici.

Rodica imi pare tare rau de asa veste, sper sa gasiti o solutie cat mai repede.

Anisia, sa ti se implineasca dorinta, sa nu se lase asteptat prea mult fratiorul lui Y.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

asa crestem

Mergi la inceput

Despre noi nu pot sa va spun decat ca a fost superb, la mare ne-am vazut aproape zilnic cu Aniast si Dadi, alaturi de care ne-am simtit fff bine. Vladi(zis Dadi) este un cuminte si un dulce, o asculta pe mami si vorbeste bine.Cristi nu a fost incantat de marea, ii era frica de apa, insa a adorat nisipul, gondola si tot restul.

La Baia Mare a fost fff bine, cum sa nu fie bine,cand esti acasa, Cristi a fost in elementul lui, a stat 30% din timp la gara sa vada trenul. Ne-am intalnit cu Darius si cu parinti lui, niste draguti, Darius un prietenos fara pereche, un ardelean autentic,pacat ca nu am avut mai mult timp sa stam cu ei.

Poze nu am reusit sa descarc, mai trebuie sa astept sa-mi cumpar un nou PC, pe laptopul sotului nu pot instala prea multe si asa e plin.....noroc cu laptopurile noastre stricate,altfel dadeau faliment

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

papanasului Mario
Mami de Mario si tati de Mario sa va traiasca baiatul , sa fie sanatos si sa-si gaseasca jumatatea

Mergi la inceput

Erina
Ancasilv

sa aveti parte de vremuri interesante !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

hai la praji. (poti sa ma pui si pe mine la nume ca sunt si Anemari . Deci dau doua praji, ce zici te bagi?

la multi ani bunicului!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Anemarila multi ani de doua ori . Multumesc,vin cu placere !!!! ,, Cape'' cum zice fimiu la incape

Mergi la inceput

La multi ani, Mario! Sa cresti mare, sanatos si norocos, sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi.

asa crestem

Mergi la inceput