Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ce operatie trebuie sa-i faca micutului Mariei???
Apropo...poate sunt eu oarba..dar cum il cheama???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Pai pana sa nasca ze zicea ceva de o tumora la unul din rinichi, care afecta coloana.

Fetelor, mie de 3 zile mi-a din ce in ce mai rau. De ieri am inceput cu vomatul ...cum bag ceva in stomacel cum vomit...plus o stare de oboseala puternica, somnolenta, greata. Bebe misca bine saracuta dar eu vad ca sunt in neregula. Acum iar am vomat tot. Off. Si voi ati patit la fel?

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Pai pana sa nasca ze zicea ceva de o tumora la unul din rinichi, care afecta coloana.

Fetelor, mie de 3 zile mi-a din ce in ce mai rau. De ieri am inceput cu vomatul ...cum bag ceva in stomacel cum vomit...plus o stare de oboseala puternica, somnolenta, greata. Bebe misca bine saracuta dar eu vad ca sunt in neregula. Acum iar am vomat tot. Off. Si voi ati patit la fel?

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

si eu am stari de somnolenta...permanent
dorm f mult....si cu toate astea, tot adorm pe unde apuc..mai atipesc..imi mai cad ochii in gura...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Danuta, fa niste analize sa fi tu linistita.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

LA MULTI ANI MIMIKA!!!!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE LUCA, MATEI SI TATI AL LOR!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza!

Delia imi pare tare rau ca ai avut probleme cu maselele Sper ca au trecut de tot!

Camy o sa ai un weekend greu. Doamne ajuta sa treci usor si te rog ai grija de burtica!

Dana m-ai distrat tare cum ai vrut tu sa vezi in somn ce face Iulika

Eu cred ca Iulika n-a vrut sa nasca in 13 si de aia a stat atata in travaliu...

Pe asta al meu l-a apucat sughitul iarasi ... ce bizar e

Danuta ce tare cum i-ai zis Monicai ca e ultimul weekend fara bebe! . Nu-mi place deloc ca ti-e rau si greata. Sper sa treaca si sa fi fost ceva mancare care nu ti-a picat bine.

Selen e scump sotul tau cum l-a apucat grija. Daca vrei totusi sa plece, eu zic ca sunt multe alte semne, pe care Iulika le-a avut din timp (lasatul burtii, durerile ca de ciclu,...)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!!!!
Asteptam vesti ...e offline
Sa aveti o zi minunata

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Analizele pe trim III (facute acum o luna) mi-au iesit bine dar cine stie ce o fi intervenit. Cred ca o sa o sun pe dr. sa vad ce zice. Si evident mai bag un pui de somn ca iar m-a luat somnul...ca doar m-am trezit doar de 2 ore...of...

Dana 34+ cu Alexandra

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Danuta suna doctorul ca nu ai nimic de pierdut!Tinem pumnii sa fie bine!
Delia sper sa treaca maselutele repede!
Camy ai grija si de tine weekendul asta!Doamne ajuta!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mai, cu Iulika eu sper sa nu se fi prelungit treaba, desi e posibil.

Am multe foste colege de scoli duse prin state si de obicei dupa ce le facea epidurala, mai stateau vreo 5-6 ore si abia apoi nasteau, ca cica se incetinesc toate lucrurile cu epidurala. Ele nu erau stresate si necajite, ca dormeau duse fara dureri in orele alea.

Si chiar ma gandeam ca la noi de multe ori dupa epidurala, doctorii nu prea mai au multa rabdare si atunci ori ajung sa foloseasca forcepsul, ori ajungi pana la urma la cezariana. Drept sa spun toate prietenele din jurul meu care au facut epidurala nu au ajuns sa nasca natural si eu cred ca era vina doctorilor, ca nu aveau rabdare sa monitorizeze bebe atatea ore...

Dar ma bucur ca am citit pe dc mai multe povesti si la noi in tara cu nastere naturala cu epidurala. Probabil astia din Baia Mare sunt mai aiuriti doctorii, sau prietenele mele mai ghinioniste...

30+

Mergi la inceput