Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
iulika : gata i-au pus epidurala
iulika : si e mult mai bine acum
aida: buuuun
iulika : e dilatata 8 cm
aida: au mai masurat dilatatia?
iulika : intre 8 si 9
aida: woooow
aida: suuuuper
aida: pai inseamna ca mai este doar putin
iulika : da
aida: cat trebuie sa fie dilatata/
iulika : ea sta acum pe pat si imi zice ce sa scriu
iulika : 10 cm
aida: da
iulika : nu mai foloseste gazul ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
laura78nico spune:
Am trimis mesajul trecut neterminat 

...
so
Cami o
si pt tine sa fii puternica!
Iulika 

hai Bruce!
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Mimiko esti criminala....ce sa zic...
Faza cu palaria din strainatate este absolut dementiala 

Mult succes cu mimikosii....si numai cand ai vreme , intra si la noi ca noi savuram fara sa respiram fiecare cuvant de-al tau si de-al Devylei.....(si sper ca si de-al Mariei in curand) .....
Pentru astea speriate de bombe, la prima nastere, cel putin pt mine, voi sunteti un exemplu ca se poate, ca va fi bine si ca ne-am lipit aici una de alta ....intr-o frumoasa prietenie virtuala....
Sper ca si fizica....daca se organizeaza ceva in decembrie cand voi fi si eu in Romania.....cu bebelusul pentru botez.....care apropos a ramas in coada de peste ca voi, femei experimentate habar nu aveti sa ma lamuriti daca pot sau nu pot sa-l botez pe Bebitza.
Dar cand aflu de la un popa, va zic si voua
ca sa va scot din ceata 

Cea mai fericita
36 + cu 
anco spune:
mimika mor de ras, esti mortala cu soacra. tine-o la distanta 
hai iulika!!!!!
anco
35+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
151 adunarea
Aida ... 34+
Poze cu noi
THEA22 spune:
RALUK,
pentru raspuns...si inca detaliat
. Ce sa zic? acum o luna in sange glicemia era ok, ca se zice ca apare in urina cand depaseste valorile in sange.O sa mai repet o data...Dr. mea de fam. zice ca nu crede ca ar fi probleme, ar putea fi ceva accidental, dar mai stii? mai bine sa fiu precauta. Apropo tu ce alimente eviti?
Multumesc inca o data!
THEA22
33+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Nu poci....deci nu poci sa ma dezlipesc de laptop 37+ cu ![]() AMR 3 SAPTAMANI! ![]() |
? ca AMR 3 saptamani ?

viiise , daca mai trece o saptamana sa te bucuri Aida ... 34+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine