Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Nu poci....deci nu poci sa ma dezlipesc de laptop

Lucia, multumim de vestile de la Mangulica....ce rau imi pare ca nu e si ea aici, in toiul evenimentelor...

Mimika, ce bine ca mai auzim si de la tine vesti ajutor ai, sau va descurcati singurei?

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

A venit maica-mea de duminica. Azi pleca acasa si se intoarce duminica iar. Mai sta o saptamana, apoi isi ia Razvan concediu. Mai vine mami in week-end-uri si cand o mai putea de la serviciu. Pe soacra nu pun baza Prietenii stiu de ce

esti o fericita si nici nu iti dai seama.... daca ar veni soacra, doamne fereste, ar trebui sa asculti mii de sfaturi, 80% babisme, si aiureli, si ea ar stii mult mai bine decat tine ce trebuie sa faci, si oricum ce faci e de kkat, asa ca, habar n-ai sa cresti un copil asa cum l-a facut ea pe fat frumos al tau(tu fiind baba claonta)

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

tulibu, selen vad ca voi n-ati fost p-aci cand avea Lucia nasul infundat si cauta dispozitivul de punere a apei de mare in nas, recomandat de Bia . Si eu ii spuneam ca imi desfund sinusurile tragand direct din pahar apa cu sare pe nas. Dar asta cu turnatul pare mai "gentle". Asa ca ajuta la gravide infundate sau alte persoane care nu vor sa bage picaturi. Sarea desfunda si dezinfecteaza

mimika nu lasa soacra niciodata singura langa bebei! Si mai ales nu flamanda!!! Si sper ca nu colectezi laptic la frigider, ca ramai fara el

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

alex25 si eu am uitat sa schimb semnatura , urmeaza imediat

luto, noi am avut nunta pe 15 septembire si dpn e 15 septembrie.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Fetelor, rezultatul de la o analiza de urina imi arata ceva glucoza prezenta...50mg. A mai patit cineva asa? sa fie oare semn de diabet gestational?

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sabina ce scumpica e!!! Uite acolo, un ghemotoc de viata! Si mogalneata numarul unu e tare frumoasa si simpatica

Multumim de poze!

30+

Mergi la inceput

buuuuuuuun, gata!

hai iulika!!!!

mimika, ma bucur ca aud de bine, dar totusi, cum te descurci cand nu e mama ta acolo, adica singura, fara sotz?e ok?iti dai seama ca ma intereseaza tare, tare ca si mama mea nu va putea sta chiar tot timpul cu mine, soacra e moarta, iar soatza nu cred ca se gandeste sa schimbe scutece si sa tina biberoane.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

vai mimika, ce neserioasa sunt

LA MULTI ANI!!!!! fericire alaturi de puiutii tai.

anco 35+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
[

mimika nu lasa soacra niciodata singura langa bebei! Si mai ales nu flamanda!!! Si sper ca nu colectezi laptic la frigider, ca ramai fara el

30+

Sunteti de groaza, fetelor!

De cand am nascut, soacra-mea este foarte energizata. Se simte foarte bine, dupa cum spune ea, ca au trezit-o copii la viata. Asta se manifesta asa: se duce la vecinii de sus, care fac renovari in casa si zice ca o sa cheme politia ca fac galagie (eu nu ii aud) si ca o sa ne inunde la baie ca isi schimba Wc (dar nu pare ca se intampla). S-a dus la casa de pensii sa ii recalculeze pensia, aia nu au vrut si a zis ca ii da in judecata.Ia mancare de prin frigider si se duce la diverse vecine: la cutare ca are copil mic, la cutare ca a fost la tara si acum s-a intors...Povesteste ca avea 12 perechi de chiloti cu dantela

si ca era cea mai eleganta din bloc. Isi pune paparia de soare si se plimba toata ziua, laudandu-se ca i-am adus eu palaria din strainatate (e din Auchan, i-am luat-o acum 2 ani de ziua ei). Se duce sa isi faca manichiura si pedichiura ca sa o placa baietii. Doarme cam 3 ore pe noapte. Pana si eu dorm mai mult. Spune la toata lumea ca nu mai fumeza si nu mai bea cafea, si se duce la vecina din 5 in 5 minute sa mai traga un fum. Dar nu recunoaste nici in ruptul capului...Sa mai zic? Hai ca m-am racorit. Doamne, ce mama sanatoasa am!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Hai iulika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Nu poci....deci nu poci sa ma dezlipesc de laptop

Lucia, multumim de vestile de la Mangulica....ce rau imi pare ca nu e si ea aici, in toiul evenimentelor...

Mimika, ce bine ca mai auzim si de la tine vesti ajutor ai, sau va descurcati singurei?

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

A venit maica-mea de duminica. Azi pleca acasa si se intoarce duminica iar. Mai sta o saptamana, apoi isi ia Razvan concediu. Mai vine mami in week-end-uri si cand o mai putea de la serviciu. Pe soacra nu pun baza Prietenii stiu de ce

esti o fericita si nici nu iti dai seama.... daca ar veni soacra, doamne fereste, ar trebui sa asculti mii de sfaturi, 80% babisme, si aiureli, si ea ar stii mult mai bine decat tine ce trebuie sa faci, si oricum ce faci e de kkat, asa ca, habar n-ai sa cresti un copil asa cum l-a facut ea pe fat frumos al tau(tu fiind baba claonta)

Ioana 30+
bebe

Soacra-mea a fumat la greu toata sarcina. Unul din baieti a avut 2400 g, sotul meu 2600g la termen!! Pe Razvan l-a dat cateva luni la o ruda sa il creasca, ca ea trebuia sa se gateasca si sa plece la serviciu. Pe fratele lui l-a tinut la cresa saptamanala. DECI, sa nu indrazneasca sa imi dea sfaturi! Ca o reped de ii sar fulgii.

Mergi la inceput