Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Multumesc mult, Monis!
Cosmina, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Bravo, Krelia!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

krelia 1000*..pt Rares

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Camy, o sa fie, o sa fie!

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Multumesc mult, Monis!
Cosmina, 22+

Np, draguta
Tu ce mai faci? de ce nu ai mai intrat? nu ai aflat ce e bebelusul?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari si tie, Krelio, acum poti baga un banc pentru astea putine care am mai ramas. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Monis, Krelia felicitari pentru vestile bune de la ecograf .
Sa speram ca ati dat startul la stirile bune si numai din astea vom citit si de acum in colo.
Mi-am facut si eu programare acum la eco pe 24 august si abia astept sa aud si eu ca a mai crescut bebica meu, dar pana atunci stau cumintica in pat.

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si in cinstea voastra beau si eu o gura de pepsi, a doua pe ziua de azi.
Eu pana acuma nu am baut pepsi, cola sau cafea, pt ca nu-mi placeau si ca nu ma lasau sa dorm, dar acuma am atentat la sticla sotului de langa pat, sper sa nu ma gaseasca la noapte cand vine de la serviciu

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna gagicute!

Bravo Rares, sa cresti mare si sanatos

Mami de Mario, sora mea are vitiligo, l-a descoperit acu vreo 10 ani, era in liceu. Au aparut pete pe spate, pe gat si la inchietura ochiului. Pe langa tratament medicamentos si un unguent, tin minte ca facea "bai" de ultraviolete dimineata pana in ora 8. Chiar au avut efect. Acum petele nu s-au mai inmultit, iar la culoare sunt doar un pic decolorate comparativ cu restul pielii. Multa sanatate si nu gandi ca e iremediabil!

RamonaC, ma bucur ca esti bine!

Lidia, daca Stef zice ca functioneaza cu urarile de la ...fostele colege!, eu propun sa iti uram toate de aici sa treci peste toate grijile, gandurile etc si sa ne dai o data vestea cea buna cu 2 liniute!! Iti dai seama ca vei fi superinformata deja de cum sa ingrijesti pe puiul de om!
Chiar azi coleguta mea care a pierdut sarcina la 3 luni, anul trecut, imi zice ca e calare pe sot ca e perioada :)
Vrem vesti bune de la analize si nu numai!

Andreea, parca tu ziceai de prietene! Eu chiar simt ca s-a leagat o prietenie intre noi, chiar daca nu toate au timp sa scrie zilnic, dar suntem la curent cu tot, dureri, bucurii...asta e prietenie, nu?

Monis, bravo lui bebe ca e sanatos si grasunel

Pup pe toate, nu va suparati ca nu va mentionez pe toate, dar va asigur ca va trimit un gand bun de cate ori va citesc!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Saru'mana mult, fetelor....pentru pupici si pentru vorbele bune!...conteaza, la neuronii nostri obositi si hormonati

Sa dea DD si la voi sa iasa toate cu bine, pentru cand aveti intalnire cu bebeii

Ma pun pe "sapat" bancuri, sa vad daca am mai primit ceva pe mail...speshal deliver pentru Andre

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput