Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Va pup si eu! Concediu placut celor care se pregatesc de asta!

In legatura cu sarcina fiind cea mai fericita perioada - pentru mine este. E adevarat ca am o sarcina destul de usoara, in sensul ca de ex. nu am vomitat nici macar o data de cand am ramas, dar mi-a mai fost rau cateodata. In ultima vreme cand ma ridic de pe scaun sau mai ales de pe canapea sau din pat, imi trebuie cateva secunde sa-mi revin, pentru ca ma dor soldurile, zona inghinala etc. Si sa nu uitam ca am tras si eu ceva sperieturi, cea mai mare fiind cea de la 15 saptamani, cand am avut sangerarea aia puternica. Dar cu toate astea e o perioada absolut superba pentru mine, pe care si eu si sotul meu am asteptat-o mult timp si pentru care am luptat mult. Pentru mine perioada cea mai grea a fost atunci cand incercam sa raman si nu reuseam (sau mai mult, cand am ramas si am pierdut sarcina). Asa ca nu ma plang! Sunt foarte fericita si nu as schimba nimic!

Camy, sa-ti dea Domnul putere sa treci cu bine peste zilele astea!

Va pe toate si va doresc un weekend frumos, fara dureri si cu multe bucurii! Nu mai stiu daca v-am zis ca eu de acum am lunea libera. Am zis ca daca tot mi-au taiat orele, n-are rost sa vin la serviciu 5 zile pe saptamana, asa ca i-am propus sefei mele sa lucrez doar 4 zile (lucrez doar 25 de ore pe saptamana acum) si a fost de acord. Asa ca am 3 zile de weekend de acum. Bani putini, dar macar am parte de odihna mai multa.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele, permiteti sa raportez: bebelus de 1346 grame (bine, plus minus 197 gr ), cu cca 1 saptamana inainte ca evolutie, deci DPN cel nou este 30.10.2009 .

Analize-s varza in sensul in care o parte au ajuns coagulate la laborator , da' alea necoagulate au iesit beton .

Asa ca azi am pasit in 7 luni cu vesti bune. Va ma scriu si detalii, bag o gura de pepsi ca de ieri imi sta mintea la el.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Monis!

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pfooooooooaaaaaaaaaaai, Monis, bebe grasunel si sanatos, felicitari!!! Cu DPN-ul asta vei deschide sezonul nasterilor din odisee! 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Felicitari, Monis!

Merci Laura
Sa stii ca si io ca tine, ma simt f bine... asta e suntem diferiti, cred ca multe fete s-au simtit suficient de aiurea in sarcina a.i. sa astepte cu nerabdare sa se termine, dar cred ca toate vom uita rapid micile neplaceri dupa ce nastem
Apropos, cine a mai auzit de acel asa-numit "hormon al uitarii" care se elibereaza in timpul nasterii naturale?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Eu am auzit de hormonul ala. Imi povestea o prietena care a nascut acu 2 luni. Cica e fenomenal, parca nici nu esti tu cand nasti si te uiti la tine din afara. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Pfooooooooaaaaaaaaaaai, Monis, bebe grasunel si sanatos, felicitari!!! Cu DPN-ul asta vei deschide sezonul nasterilor din odisee!

23 + Chiara Ada

Merci, merci
Eu sper sa deschid sezonul, eu si Camy, dar nu in sensul ca mor de nerabdare, ci in sensul sa nu fie prematurei inainte

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Pfooooooooaaaaaaaaaaai, Monis, bebe grasunel si sanatos, felicitari!!! Cu DPN-ul asta vei deschide sezonul nasterilor din odisee!

23 + Chiara Ada

Merci, merci
Eu sper sa deschid sezonul, eu si Camy, dar nu in sensul ca mor de nerabdare, ci in sensul sa nu fie prematurei inainte

monis 28
acum si cu poze

eu am vb cu medicul meu...deocamdata daca totul e perfect...28 oct ramane data ...daca nu..mai devreme...numai sanatos sa fie...Doamne Ajuta la toata lumea...!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Simina, vaz ca iar absentezi, ca mai toata lumea de fapt... , iar ca ma bag la lista s-o bag si pe Cosmynik si devenim 111

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Burtix,

raportez si eu un bebe de 27 de saptamani, implinite azi, cu capsor in partea dreapta jos , placenta gr. 2/3, IR a.u. stg. de valoare ridicata........, 1024 gr. (+,- 150 gr) si 127 bpm......deci, se pare ok.
Pe 26 mergem la dr. noastra, sa speram ca si ea o sa ne dea vesti bune...si eventual sa ne spuna daca Ir ala este crescut....

fete

ps. 2 pozuci noi la semnatura

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput