Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 5
anamona spune:
corrina, poti sa ii stergi mainile din cand in cand cu un servetel antibacterian
asa mai scapi de stress cat de cat.....
LE: mai exista si niste geluri antibacteriene care nu necesita clatire.
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna dar voi ce bananaiti la ora asta pe net??? la culcareeeeeeeeee! ca maien va iau boboceii de odihnite! |
Eu am descoperit un joc tampit (plant tycoon) si uit sa ma mai opresc.. mai tragic e ca eu maine merg si la serviciu, unde ma iau colegii de odihnita. Las` ca ajung eu maine acasa si trag un nani cu Mihnea! (asa am facut si azi)
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
nikolici spune:
elly vai de fundul tau in avion atatea ore, daca pot sa ma exprim asa.Iti trebuie arsenal de jucarii nene, nu gluma...dar va veni vremea cand va ceda bebica...mai ales ca zici ca nu este un bb linistit.
Si noi ne gandim la o plimbare spre State, dar sincer eu nu ma incumet cu bb acum.Este ingrozitor de lung si boring drumul...mai ales dc zbori pe coasta de vest.Nu mai zic de jetleg....yaky
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona corrina, poti sa ii stergi mainile din cand in cand cu un servetel antibacterian asa mai scapi de stress cat de cat..... |
Multumesc pt. sugestie.
Dar ce fac cu celelalte: firimituri, pietricele, praf, etc?
Glumesc, nu sunt nici chiar atat de stresata. Adevarul e ca mi-e cam teama de hepatite, dar...oricum lui ii place f mult pe jos si il las de obicei, mai ales in casa si pe plaja. Prin parc prefera sa mearga pe picioarele lui, sustinut de unul dintre noi.
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
nikolici spune:
muuh cautand azi info despre roseola, am dat de blogul unei tipe care este in grupul pro alaptarea.Si asa am ajuns sa vad niste poze de la manifestarile din parcuri si chiar scria numele tuturor fetelor...si era si o Miruna, dar nu i se vedea fatza si ma gandeam dc esti tu, asa ca acum ai fost desconspirata!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Offf la naiba Anamona, stiu...am vazut si eu Mi-e o frica cu ele de mor Pe iarba nu prea il las si nici lui nu ii place, inca ii e frica . Dar nenorocitele astea sugative sunt peste tot.... Cu ce ai dat in curte ?
corina stiu ce zici, eu consum un pachet mare de servetele la 2 zile. Si asta numai afara cu stersul pe maini, pe fata si carut . NU e suficient , imi dau seama, dar nici nu putem sa ii ferim de toate cele....
Aly Sa ne pui poze cu voi la Viena
Babytza si puiiValentina David
Poze
300 spune:
Am facut ce-am facut si Anda tot nu dormea acum o ora apoi m-a adormit ea pe mine... asa ca ma vad obligata sa condensez 2 mesaje, altfel scrise din tot sufletul.
La Multi Ani Carla!
La Multi Ani Razvan!
Anca si Claudinna, felicitari pt asemenea comori!
Uf, sper numai ca nu visez si ca trimit mesajul asta aievea de data asta.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andreea_and spune:
LA MULTI ANI CARLA!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si plina de noroc!!
LA MULTI ANI RAZVAN!!! Sa ai o zi superba, sa fii fericit, sanatos si norocos!!!
Sper ca a avut Carla o zi superba, , m-am gandit la ea, mi-e imposibil sa citesc acum din urma, ne pregatim sa plecam la mare, pup fetele.
Mamica de Mina
lala77 spune:
Neata!
La Multi Ani, Razvan!Sa cresti mare si sa fii cuminte!Claudinna, sa-ti traiasca baiatul, sa te bucuri de el!
Am incercat si eu sa votez insa tot asa imi spune ,ca si fetelor, ca am votat deja. O sa incerc sa merg la home page si sa revin.Poate asa merge.
Babytza, si noi ne jucam tot asa in parc si se uita lumea ca la urs. Pacat ca au mintea asa de ingusta.
Sabinel, pupici Amaliei!
Corrina, oricum ei baga orice prostii prind in gura. Cand a inceput Alice sa mearga de-a busilea, avea o placere deosebita sa linga podeaua.Si ne chinuiam, o curatam; spalam in fiecare seara si aveam asa un stres; pe cand afara baga in gura frunze, suzeta o tavalea peste tot apoi o sugea cu pofta, etc. Si e bine sanatoasa. Si cred ca mai sunt multi ca ea. Nu-ti fie frica, nu pateste nimic.
Anna canta.I-am cantat eu la baie intr-o seara ca facea figuri la imbracat si i-am spus ceva cu "la,la,la". Si ma imita, spre surprinderea mea.Iar ,mai nou, daca vrea sa-i cant , vine la mine si ma trage de haine si spune "lalala"; si cand incep sa-i cant e asa bucuroasa ca in sfarsit a priceput baba grea de cap ce-a vrut ea.
Plec sa pap si-apoi la munca!
tzitziri spune:
La multi ani Razvan.Sa ai parte numai de lucruri frumoase si sa fi sanatos, zburdalnic si vesel mereu!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)