Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 4
_giulianna_ spune:
Corri esti mortala soro!
Da' tu unde-l tii pe Mihnea? Pe tavan?
Nu-l pui si tu pe jos ca tot omu' sa patruleze in stanga si-n dreapta?
Hai raspunde repede ca-s curioasa de mor.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
babytza spune:
Giuliana e mortal Edi
Corina si eu eram mai stresata la Valentina, dar cu timpul m-am mai linistit. Si eu am socat cateva mamici in parc, ca il las pe pici sa mearga de-a busilea pe jos pe alee....ca il mai las descult in parc pe jos... dar el este atat de fericit ca il las in voie.... ajung cu el ca un purcel acasa , arunc hainutele direct la spalat.... deja mamicile alea fug de noi cand ne dam jos din carucior , ca ne intindem jucariile si da-i cu joaca pe asfalt si vor si copiii lor langa David....dar ele nu le lasa, ca sunt cu rochite albe cu volanase si deja mi-au umplut frigiderul de multe ori cu diverse cand au reusit totusi sa se arunce langa David si s-au murdarit... Ce bine ar fi daca am invata sa nu mai judecam oamenii doar pentru ca nu gandesc a fel noi....Le simt cum se uita stramb la noi si comenteaza....dar deja ma lasa rece
Nu te mai stresa, fiecare mamica procedeaza asa cum crede ea
Daca imi permite Joy o sa va pun o postare sa vedeti cum se joaca puii nostrii in parc
Babytza si puiiValentina David
Poze
sabinel spune:
La multi ani, Razvan, sa cresti mare si sa fii sanatos, sa-ti fericesti parintii multi ani!!
am ajuns la zi, sper sa reusesc sa fiu mai activa, desi spatele meu in pioneze nu prea ma lasa sa stau foarte mult jos.
Amalia merge sustinuta, face tot felul de giumbuslucuri, e foarte activa, poate concura lejer la mersul in 4 labe viteza. are 9,900 g si 82 cm, lungana mamii.
in rest multa oboseala, abia astept sa plece ai mei sa ma linistesc si eu, ca au vrut plimbati peste tot. ei dorm noaptea, eu nu, trezirile amaliei sunt parca tot mai dese.
un pupic special pentru mamica de huni, pentru laura si roxana
acum o tai la somn...
Sabina si Amalia
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ La multi ani RAZVANELU' !!! Sa cresti mare, frumos si destept! |
Doua targeturi sunt deja atinse - e frumos, seamana cu maica`sa; e destept - cum spune el, scumpul, ca are 1 an!!!
Giuli
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
aly_c20 spune:
LA MULTI ANI, RAZVAN! Sa cresti mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!
Eva, Laura, Gabi
Noi suntem in Viena de o sapt si mai stam inca 2.
Sebi e bine...creste, parca prea repede. E indragostit de apa. Eu cred ca daca vom merge la mare nu vom reusi sa l scoatem din apa.
Rox, nici eu nu sunt stresata ca Sebi se murdareste. La fel si el, merge in 4 labe printre banci (sunt atenta sa nu se taie,loveasca), se aseaza pe fundulet in mijlocul trotuarului si se uita in sus razand la cei care trec pe langa el...
Alexia ce face? Nu am mai vazut de mult poze cu ea.
Gabi, zambaretul tau cum e? Am vazut pozele din Olanda...sexi mamica
!
ici si noapte buna!
le:clau, vreau si eu sa vad pe Razvanel...cum zice el ca are un an? Eu pe Sebi il intreb cati ani are si ridica aratatorul de la mana dreapta .
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Corri esti mortala soro! Da' tu unde-l tii pe Mihnea? Pe tavan? Nu-l pui si tu pe jos ca tot omu' sa patruleze in stanga si-n dreapta? Hai raspunde repede ca-s curioasa de mor. |
Scuze ca am intarziat, a trebuit sa livrez lapte la domiciliu
Nu il tin, ma, pe tavan. Stresul meu cel mare nu e ca se murdareste, oricum il schimb de 3 ori pe zi! Stresul e ca baga mainile alea murdare in gura. Si mai baga in gura si orice alta prostie pe care o culege de pe jos (scama, firimitura, piatra, nisip, praf, pamant..microbi..) Aia e...Asa-i ca nu ii mai lasati de maine sa misune pe jos, Giuli si Babytzu ?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
claudinna spune:
Multumiiiiiiiiiiiiiiim!!!
maine va invit la o felie de kadaif...abia sambata taiem tortul!
dar voi ce bananaiti la ora asta pe net???
la culcareeeeeeeeee! ca maien va iau boboceii de odihnite!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
LA MULTI ANI RAZVANELU!!!!!!!SANTOS, VOINIC FERICIT SI NOROCOS !!!
Te pupa Nikolicea si Karinutza pisicutza
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
babytza, giulianna, e tare frumos a vezi mamici relaxate cu pici voiosi jucandu-se acolo unde vor ei :)
si eu imi las copila pe jos sa umble dupa pofta inimii nu vreau sa o ingradesc, imi place sa cred ca se va dezvolta cat mai natural si firesc cu putinta.
insa vreau sa va fac o atentioanare: au aparut in forta capusele! dupa ploile de saptamana trecuta.
noi ne-am trezit cu curtea plina de capuse, am dat repede cu solutii plus ca asteptam pe unii cu dezinfectia sa scapam si mai bine de toate ganganiile din curte.
Intre timp i-am instalat un leagan afara sa aiba o preocupare placuta, iar pe jos deocamdata doar prin casa.......