Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Giulianna, zi repede: ce a ales leusorul de pe tava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Giulianna, i-a zi repede: ce ales leusorul de pe tava?

:)
1. un cub cu numere pe el
2. o mingiuta
3. un pix
L-am lasat sa traga si al patrulea obiect si a ales banii :) Nah, acum cum o fi interpretarea lor habar n-am.

A mai avut pe tava telefon, pieptene, foarfeca, carte, cheile de la masina...cam atat cred. Am respectat traditia (deh, soacra tot soacra) si i-am lipit motul pe un banut de argint cu ceara de la lumanarea de botez.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

giuli, sunteti de coma :))

nu am mai auzit de obiecte asa inedite: cred ca semnificatia voi trebuie sa o stiti: nu puneti obiectele acolo pentru ce reprezinta ele pt voi?

dupa mine as prezice asa: ca adult va invata si va munci (pixul) din placere (cubul si mingea), ca o joaca. Bineteles o sa castige si bani din asta :))

Mergi la inceput

apropo, foarfeca ce inseamna ?

cu cheile de la masina m-am lamurit :)))

Mergi la inceput

Citat:

apropo, foarfeca ce inseamna ?

cu cheile de la masina m-am lamurit :)))

foarfeca cica seminifica croitoria

Ticker Edi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Citat:

dupa mine as prezice asa: ca adult va invata si va munci (pixul) din placere (cubul si mingea), ca o joaca. Bineteles o sa castige si bani din asta :))

Da, misto prezicerea asta.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!!
La multi ani pt sarbatoritii zilei!!
Boboceii sa creasca mari si frumosi si mamicile sa se bucure de ei!

s-a incheiat si la noi petrecerea de ceva timp, pentru mine...ca ceilalti au mai ramas la o vorba, la un pahar...
eu am intrat la 20.30 sa culc Razvanelul, ca era lesinat de oboseala, toata ziua a umblat, s-a jucat, a dansat...a urlat cand i-a taiat motzu!

daca-l intrebi de mot, pune minile in cap...l-a marcat, ce sa mai!
am avut si noi tavita cu obiecte si a ales asha: aur (bratara mea), piaptan si CD-ul Motzart for babies! alegerea asta s-a facut asha: lua obiectul si-l arunca jos...
al patrulea obiect a fost un pix...

am pus aici

cateva poze, ca se incarca mai repede, dar nu-mi place cums e vad...o sa le pun pe webshots cand voi avea nervi...intr-o juma de ora mi-a incarcat 2 poze!

bitza, poftin la www.okey.ro/claudette/index.php/kadaif.html" target="_blank">kadaif

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, eu sint foarte mindra sa va anunt ca astazi Ania a reusit pentru prima oara sa imbine doua blocuri de plastic (tip Lego dar mult mai mari). Poate pentru voi sint fumate astea de mult, la noi e o noutate.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

giuli de ce-ai scris la titulatura care este?

super cum v-ati distrat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

bravo ania!
edit: claudinna bietul fost motzat... probabil a fost prea mult pt el. O sa caut sa vad cum arata kataiful ala

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput