Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
SI EU SUNT MARIA....DA????????VREAU FLORI SI PUPICI MAINE!!!NU MA UITATI
!
le: dau in schimb cioco elvetiana
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
elly_16 spune:
Babytza, multumesc frumos ca ti-ai facut timp si m-ai adaugat in lista. 
Am vazut pozele tale. Vreau sa spun ca arati S-U-P-E-R, nici n-as zice ca esti mamica, poate sora Valentinei si a lui David.
Mamica de
Bianca Maria
anamona spune:
haideti sa va fac sa radeti cu soferita lui peste....
ce am patit eu azi pe un fond cronic de oboseala crunta (am muncit noptile pt la servici din cauza unor deadline-uri presante, copilul s-a trezit noaptea mai mult decat de obicei, samd.)
plec de la servici, constat ca nu mai am benzina, ma opresc la prima benzinarie dar coada mare la pompe ....
cum ma grabeam sa ajung la Tzuki acasa, zic ca fac o smekerie si ma bag la o pompa libera dar care avea furtunele pe partea cealalta a rezervorului meu.... Evident ca am facut o gramada de manevre sa i mi pozitionez masina in asa fel sa ajunga furtunul, si mai evident ca m-a claxonat si m-a balacarit unul din spate rau de tot.
Cand in sfarsit zic ca am pozitionat bine masina, ma dau jos apoi ma urc inapoi sa scot cheia, trag de furtun, trag si trag si trag...degeaba nu ajunge sub nicio forma.
intre timp alte claxoane....
ma urc inapoi in masina, mai incerc 2 manevre, vad ca ala care m-a claxonat deja isi pune benzina la alta pompa ma enervez, ma apuca plansul si plec!
dupa vreo 2 km, la un semafor ma atentioneaza un sofer de tir: " Auzi, auzi, vezi ca ti-ai uitat alea deschise la benzinarie". Cobor din masina: clapita deschisa iar capacul de rezervor statea bine merci prins in clapita!!!!
rad si curcile de pataniile mele....
LE: acum ca v-am povestit rad si eu...nu mai spun cum aia 2 km cu capacul deschis la rezervor i-am parcurs foarte sportiv, noroc ca nu avea ce sa scurga de acolo :)))
nikolici spune:
anamona bine ca nu ai plecat cu furtunul![]()
Iaca ca sa aintamplat in Otopeni la un avion...au uitat sa targa furtunul de alimentare...coool nu?
Hai ca astea sunt faze sa te amuzi dupe nu pe loc....cu astea ramanem dintr-o zi istovitore, nu?Sau ce vroiai vreo zi linistita?![]()
nikolici spune:
Karina cum am mai scris are 99% ROSEOLA!
Mai fete daca nu citeam pe forum cand ati postat ca au avut bebicii vostri boala( stiu exact si cine: nerantula, kllemi si ada)....HABAR NU AVEAM cu ce ma lupt!!!mai ales ca sunt si plecata din tzara.Personal forumul este un castig pentru mine si bebicul meu!
nikolici spune:
anamona multzu mult de urari si ia o cioco elvetiana de la mine virtualmente![]()
DAU DE BAUT SI DE MANCAT!
SA TRAIASCA TOATE MARIILE SI MARIOARELE!!!
elly_16 spune:
Pentru ca maine nu stiu daca intru, vreau sa urez anticipat LA MULTI ANI boboceilor care-si serbeaza maine onomastica: Maria de Kid2003, Ruxandra Maria de a-rose, Maria de Cocutica, Andreea Maria de Irina, Elsa Maria de Piolica, Alexia Maria de Andy.p, Daria Maria de Lenyi79, Eva Maria de Andreutac, Maria Elena de Mariana flo. 
LA MULTI ANI si pentru mamicile sarbatorite. Mai ales pentru cele care s-au anuntat deja: Babytza, Andy.p si Nikole. 
Si nu i-am uitat nici pe bebeii nascuti intr-o zi de 15, LA MULTE LUNITE: Luca de Maria2004, Andrei de Iriss_04, Ilinca Anastasia de Tigresa, Alexandru de Bilitza2004. 
Distractie maxima! Gata!
Sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, trageti-ma de maneca, ca n-a fost cu rea intentie.
Mamica de
Bianca Maria
anamona spune:
nikolici ca bine zici :))
uff ce m-ai tanjesc dupa o zi linistita, de fapt ce ma seaca e ca tot timpul sunt sub presiunea timpului: in trafic, la servici ca sunt overloaded, inapoi acasa in trafic.... tot timpul sunt cu ochii pe ceas.
apoi ajung acasa si sunt frustrata ca sunt prea stresata sa ma bucur 100% la copil: imi aloc tot timpul ei dar simt ca as fi putut face mult mai mult daca nu as fi asa obosita.
Nu mai spun ca tot azi a facut primul cucui din cauza mea: a sarit peste bara aia de protectie de la pat sub ochii mei...insa viteza de reactie a lasat de dorit iar copchilul sa ales cu un cucui in frunte. Ma simt ingrozitor de vinovata.....
vroiam la munte in weekend, dar am decretat weekendul asta voi dormi
acum sa bag pompa aia odata sa ma bag la nani dupa :)
elly_16 spune:
N-a mai fost niciun "anticipat"... ca pana m-am mocait sa scriu mesajul, a si sosit ziua cu pricina.
Mamica de
Bianca Maria