Marirea fluxului menstrual in timpul menstruatiei
Stiu ca o sa vi se para bizara intrebarea mea....

dar stie cineva vreo metoda (daca se poate naturala, adica plante, vin, bai, etc) si daca se poate o metoda incercata de a mari fluxul menstruatiei?
Adica sa faci dintr-o sangerarea mai slaba o sangerarea mai puternica?
Stiu ca vi se pare bizar rau, mai ales ca majoritatea vrea sa ne curga cat mai putin.
Multumesc si astept sfaturi
Raspunsuri
AnaGN spune:
Buna,
De obicei 5 si e ok.
Dar uneori mai putin si parca are nevoie de un elan, mai ales daca am tinut post, ca acum.
Deci as avea nevoie de elan, de un declasantor.
cristina1974 spune:
Incearca si bea un pic de vin rosu.
La mine, cel putin, daca puneam in gura vin rosu, curgea mult mai mult decat in mod normal.
AnaGN spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina1974 Incearca si bea un pic de vin rosu. La mine, cel putin, daca puneam in gura vin rosu, curgea mult mai mult decat in mod normal. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Merci. Am citit de aspirina si vin rosu, nu in acelasi timp, dar in aceeasi zi :)
Desi vin rosu cu salata de vine si doar cu legume, s-ar putea sa ma

repede, repede, repedeCa am zis sa fac si eu un detox, tinand cont ca a fost postul Sf Maria
Multam de sfat.

Ma gandeam ca daca esti plante care micsoreaza fluxul, poate or fi si invers.
Dar vad ca nu le stie nimeni
Laura25 spune:
Ana, iei cumva pilule anticonceptionale?
Eu cand iau pilule am CM foarte scurt (2, maxim 3 zile) si cu hemoragie f. f. putina. Cand fac 'cure de dezintoxicare hormonala' si iau pauza de la pastile 3-4 luni, imediat creste perioada si fluxul. La fel, creste cantitatea daca fac efort fizic.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
m_ella2005 spune:
Mai bine iti faci o ecografie cu cateva zile inainte de menstruatie sa vezi grosimea endometrului si structura acestuia (omogena sau neomogena). Un endometru subtire va duce automat la o menstruatie cu sangerare mai slaba. O menstruatie redusa cantitativ poate avea si alte cauze: polip uterin, etc.
simonia spune:
continui opinia elenei, adaug ca si o sinechie uterina reduce considerabil fluxul menstrual.
si sinechia trebuie rezolvata mai devreme sau mai tarziu.
ecografie si histeriscopie pentru a vedea uterul in interior 
AnaGN spune:
Multumesc pentru sfaturi
Nu iau anticonceptionale, asa ca nu asta e cauza, ci dieta.
Referitor la analize, sunt cu toate la zi si sunt ok, ecografii endo si normale, etc, etc.
Am luat 2 aspirine :) una aseara, azi dimineata parca tot se chinuia ![]()
Una pe la 11 si de pe la pranz sunt ca de obicei 

O fi fost si cu caldura si cu postul, nu stiu.
In fine, probabil ca e anticongestionant, ca de anticoagulant am vazut ca scrie ca e.
Din punctul meu de vedere, subiectul se poate inchide.
Multumesc