Am si eu niste intrebari.
Sarut māna tuturor doamnelor de pe acest forum.Ma numesc Alex si am 18 ani.Am sosit pe acest forum cu niste īntrebari, mai mult niste nelamuri de ale mele.
Dupa cum am spus si mai sus,am 18 ani si nu am avut nicio prietena pāna īn ziua de azi.Pot spune ca am fost dadacit mult de mama si nu o pot īnvinovati.Ies cu prietenii mei īn oras si nu cred ca sunt o fire inchisa.Am si prietene cu care ma īnteleg foarte bine dar sa īmi gasesc o iubita mi se pare foarte greu.
Prietenele mele spun ca sunt prea "gentleman" cu fetele cu care ies.Nu sunt genul de tip care sa īncerce sa iasa īn evidenta prin look, personalitate sau asa ceva.
Ma tem ca o singura data am simtit iubirea(sau ma rog,cīt am putut simtii la acea vārsta) si nu ma mai pot indragosti de cineva.Incerc, si chiar vreau.Prietenii imi spun de ce nu gasesc si eu pe cineva si le spun ca nu pot.Au disparut fetele cu bun simt si mai "cuminti?"
Nu stiu daca am postat unde trebuia.Daca nu e corect, rog un moderator sa mute topicul.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Raspunsuri
Ana68 spune:
Alex,nu trebuie sa disperi....si nu e timpul pierdut!Bucura-te de viata,de prieteni,de distractie si fi convins ca ce-i al tau e pus deoparte....si cand va fi timpul,o vei cunoaste si pe cea care iti va fi in minte clipa de clipa....Sa fi sanatos!
Ayla21 spune:
Atunci cand incerci fortat sa gasesti pe cineva doar pt ca asa te indeamna prietenii, nu gasesti, sau vei gasi pe cineva doar de moment.
Va veni si ziua cand vei gasi pe cineva, si nu iti vei mai pune atatea intrebari. Nu dispera si lasa sa se intample totul de la sine.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
AlexToma spune:
Multumesc pentru raspunsuri!Amandoua aveti dreptate, cand va veni si acea fata probabil voi simti exact ca este potrivita :)
agho spune:
Alex, ce e aceea iubita? Prietenii tai probabil ca au cate o iubita la 2, 3 luni? Asta iti doresti si tu?
Daca toti ar gasi persoana potrivita de la 18 ani, probabil ca toti ar ramane cu acea persoana toata viata. Insa cum nu se intampla asa, cred ca ai tot timpul sa cunosti destule fete, dar aleasa poate sa apara si mai tarziu.
Baiatul meu de aproape 14 ani considera ca la varsta lui, fetele reprezinta o pierdere de vreme. Si sincer, mi-e cam mila de fetele care incearca sa si-l apropie si el e indiferent. (Desi as fi inspaimantata sa fie indragostit, topit dupa vreo fata si neatent la scoala).
Eu ma bucur ca esti educat si ca te comporti frumos cu fetele. Se intampla ca baietii educati sa dea peste niste fete mai fitzoase si invers, fetele linistite sa fie mai retrase si din cauza asta, nu le observa baietii ca tine. Continua-ti cautarile si visele!
AlexToma spune:
Eu nu caut acum sa ma insor :), nici nu ma gandesc la asa ceva inca, as vrea insa o relatie mai de lunga durata.Personal cunosc prieteni care sunt impreuna din scoala generala.
Ma asteapta BAC-ul la anul si chit ca nu e propice sa ma "indragostesc" acum, eu as vrea.Cred ca pot sa ma concentrez destul si la scoala.
Nici nu mai stiu cum e sa fii indragostit de cineva.Spunea cineva mai sus ca daca incerc sa fiu cu cineva fortat nu va dura mult relatie si cred ca are dreptate.
Toate fetele care le intalnesc, ba sunt emo sau mai stiu eu ce aere au in cap, altele fitoase si asa mai departe.
marius spune:
Alex - lasa fetele acum vezi de examene. Acestea sunt foarte importante pentru tine si viata ta. Fetele si relatiile cu ele sunt importante insa NU mai importante decat examenele. Toate la timpul lor si cu importanta lor. Nu-ti pierde timpul si energia unde nu merita acum.
E un sfat prietenesc si direct. Concentreaza-te pe ce este important acum. Examene luate. Apoi restul - ai timp pt ele insa examenele sunt ACUM.
Bafta!
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Ana68 spune:
Si as mai adauga,Alex...pentru ca imi place ca esti un tip serios...ca e bine sa prinzi trenul la timp,caci nu se stie daca mai vine vreodata in gara vietii tale.Adica asa cum iti scria si Marius,acum e sansa ta sa pasesti cu dreptul in viata si cu fruntea sus,prin examene luate si invatatura,caci ele sunt sansa ta catre un viitor sigur si bun pentru tine si viitoarea ta familie.
M-a amuzat o afirmatie de a ta :
Citat: |
Nici nu mai stiu cum e sa fii indragostit de cineva |
De cate ori in viata ta de pana la 18 ani ai mai fost atat de indragostit de vreo fata incat sa uiti cum este acest sentiment?!
Sa ai multa intelepciune ca sa poti lua decizia cea mai buna pentru tine!Succes!
ladyJ spune:
Alex, indragosteala asta nu vine asa cand vrei tu sau cand iti propui:-)
Vezi o fata, iti place de ea, vorbesti cu ea, descoperi alte si alte calitati ale ei(fizice si intelectuale) te trezesti ca iti face placere compania ei chiar daca doar stati in fata blocului si vorbiti de vreme:-)
si...apoi ti se face dor sa vorbesti cu ea, incepi sa nu mai ai rabdare pana nu o vezi..simti emotii cand va intalniti...
Se poate intampla oricand. A te indragosti nu inseamna neaparat la prima vedere. Poate la a doua. Poate la a zecea:-)
Fetele cu bun simt nu au disparut, doar ca nu se vad dintre celelalte(poate si ele, ca si tine, nu vor sa iasa in evidenta)
AlexToma spune:
Este adevarat ca dragostea asta nu vine cand iti propui:) dar ma gandeam si eu...de ce nu pot fi si eu un tanar "normal" si sa nu imi pese de cine e langa mine si ca oricand pot avea pe altcineva?
Asta e ciudat, lumea se uita la mine si zice ca sunt tanar si nu e normal sa stau asa dar eu nu pot.
Si cand se intampla sa intalnesc pe cineva care imi place, ma respinge si ma simt asa de prost cateva saptamani.De parca orice as incerca, nimic nu da roade.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexToma Este adevarat ca dragostea asta nu vine cand iti propui:) dar ma gandeam si eu...de ce nu pot fi si eu un tanar "normal" si sa nu imi pese de cine e langa mine si ca oricand pot avea pe altcineva? Asta e ciudat, lumea se uita la mine si zice ca sunt tanar si nu e normal sa stau asa dar eu nu pot. Si cand se intampla sa intalnesc pe cineva care imi place, ma respinge si ma simt asa de prost cateva saptamani.De parca orice as incerca, nimic nu da roade. |
Alex - intr-o relatie asa cum simt eu ca ti-ai dori-o conteaza ca pasul numarul unu sa fie sinceritatea. Atata vreme cat cineva iti intoarce spatele fi fericit ca stii cu cine ai de a face. Apreciaza adevarul asa cum este el nu cum ti-ar place tie sa fie. Este mult mai dura o experienta in urma careia sa ajungi la un adevar crud printr-o minciuna frumoasa. Ai rabdare cu tine, diamantele sunt ascunse in noroi.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa