Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
Monikus multumesc mult
Fetelor, eu deja mor de somn, si de la lipsa acumulata , si de la faptul ca ploua la noi...
Sper totusi sa rezist daca la noapte se intampla ceva cu Iulika noastra!
30+
Dana15 spune:
Am ajuns la mesajul MarieiI..Doamne ajuta, scumpa noastra!
Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
iulika
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Monikus multumesc mult Fetelor, eu deja mor de somn, si de la lipsa acumulata , si de la faptul ca ploua la noi... Sper totusi sa rezist daca la noapte se intampla ceva cu Iulika noastra! 30+ |
Ai vazut ca esti membru matur? Tre sa ii faci cinste Iulikai.
Lasa ca gaseste Iulika pe cineva sa dea de veste. Eu zic ca daca te simti obosita sa tragi un pui de somn.
Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
uve_got_mail spune:
Acum ma uitam la tv, vorbeau de coplata serviciilor medicale...cata nesimtire cand dr oricum le vom da plicul...
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
anco spune:
deci, am transpirat toata calcand noua perdea si acum astept sa o puna soatza sus.
fetele, lamuriti-ma, de ce tre sa o execute pe monica dicut asa repede? e ceva sau de ce se grabeste doc. ei? ca vad ca ea saracuta nu mai reuseste sa intre de stresata ce e.
anco 34+???? si
poze
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Acum ma uitam la tv, vorbeau de coplata serviciilor medicale...cata nesimtire cand dr oricum le vom da plicul... 31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
da exact, am uitat, ca si eu tot acolo eram si asta de la 1 septembrie cica. inclusiv spitalizarea, 100 ron/saptamana, analizele 1ron/test, etc.deci asta ne asteapta pe cand mergem sa nastem. mai pregatiti niste bani!!!!
anco 34+???? si
poze
Danuta1979 spune:
MariaI, felicitari pt. grasun...1700g la 29 sapt e ff bine. Sa dea Domnul sa fie bine si mai departe cu bebe. asteptam vesti.
Iulica ...curajoasa ce esti....hai Bruce
Monica, o sa fie bine. Azi pleci la spital sau sapt. viitoare? Inginerul tau s-a intors de la Iasi? Nasti natural sau cezariana pana la urma? Hai curaj!
Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
uve_got_mail spune:
Am gasit pe net ca gravidele au "gratuitate", dar vom vedea, sumele nu sunt mari, dar ideea in sine mi se pare aiurea
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria