Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Moni_iulia, chestia aia cu PI urile a fost remarcata si la mine la eco de 21 saptamani; datorita diferentei dintre valorile de pe stanga si dreapta(asta era mai mare) mi s-a spus ca exista risc de preeclampsie(disgravidie) de ultim trimestru; adica e bine sa ti se urmareasca tensiunea si alte analize de sange, plus monitorizare atenta a lui bebe daca incep sa apara probleme. Dar exista doar un risc, nu o certitudine, asa ca nu ai de ce sa te sperii.

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Multumesc ca nu m-ai uitat Lutoniana.. credeam ca daca nu am mai intrat de mult am fost data uitarii si nu mai aveam curaj sa mai intru in vb cu voi

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu cred ca Iulikai ii place sa ne tine asa incordate. Ma bucur ca a optat sa astepte contractiile natural. E bine supravegheata la spital asa ca...mai greu va fi pt sot. El cred ca e deja terminat de stres.

Crisbebe si moni iulia bine ati revenit.

Ralucapaun si mie mi-au placut grozav hainutele. Sa le poarte sanatoasa.

Monica inca o data mult curaj si fii linistita ca bebe e copt si vrea sa fie tinut de mami in brate. Cred ca la momentul asta doctorii isi dau seama cum e mai bine si pt mama si pt bebe.

Aida, am citit despre catel si Ema. Eu zic, daca poti sa-l iei acasa...ia-l. Desi s-ar putea sa nu vrea. Sa vrea sa stea acolo langa Ema. Eu cred in semne din astea. Asta e un indiciu ca Ema e bine acolo unde e. Multi

Ramsan, Cristina ana mai intrati si voi sa nu pierdeti atat de multe nasteri.

Claucia, printesa ta era superba de bobocel. Sa va bucurati de ea si de surioara ei care abia asteapta sa o cunoasca.

Luto, tu esti de coma. Cum gasesti tu o explicatie pt toate. Esti tare ce sa mai zic.

Raluk, cred ca esti super implicata in ceea ce se intampla aici pe forum. Pentru binele bebelului trebuie sa iei totul mai cu calm. Am vazut cat de agitata esti si te inteleg dar cred ca ar fi mai bine sa incerci sa privesti asa putin mai degajata ca nu care cumva Doamne fereste sa iti creasca prea tare tensiunea.

Uve ai dreptate le cam trag ca tine. E adevarat ca la mine arsurile sunt mai usoare. Greata e mai naspa.

Multumesc fetelor care s-au gandit la problemuta mea. Stiu ca mi-ati sugerat patilute si ginger. Din pacate dr mea mi-a zis sa nu iau nimic. Eventual perfuzii cu diverse. Eu am facut ceva perfuzii in primul trimestru si nu m-au ajutat prea tare asa ca am decis sa sufar in continuare atata timp cat bebe e ok si stiu ca e. Multi tuturor.

Iulikaaaaa, hai fato ca se raceste gratarelul. Poate ii e foame si lui Bruce.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Am vazut pe catalogul Cora un patut gen tarc la 209,99; pare ok, adica are doua nivele, geanta transport, masa de infasat; iar pretul este super mic. Ce spuneti?
OanaM, chestia cu tampoanele facute de noi e discutabila, in sensul ca depinde de spitalul in care nasti; stiu ca in multe locuri nu te primesc cu absorbante, pentru ca ele nu lasa pielea sa respire si sa se vindece rana mai repede. Insa absorbantele alea hand made chiar sunt necesare, ma gandeam sa cumpar suluri din alea de pansament si sa le fac singura.

31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Daca tot am revenit printre voi am mai pus si niste poze ca sa vedeti ce mare m-am facut

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monica, bafta multa...stii ce mi-ai zis luni cand am plecat eu la dr...ia o lama si da-o-ncolo de inutila, macar asta sa fie singura ta problema.
te pup...si scot si eu una mica si timida...saptamana viitoare vor fi mult mai multe

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Monica Curaj scumpa...Doamne Doamne e cu tine...nu o sa te lase nici o clipa...o sa ma rog pentru voi.

Te pupacesc sa-ti treaca frica...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Iulika nastere usoara scumpa...inca putin si-ti ti bebelusul in brate...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ciao fetele!

am lenevit si eu un pic..am vazut si Colombo,asa printre gene, ..nu prea am inteles ce s-a intamplat acolo

mai am de citit din urma..din cate am inteles, Iulika este in vechea formula

Oana M cand iti citesc mesajele, am impresia ca tu ai mai crescut cel putin 1-2 copilasi..esti bine documentata! bravo mami!

Ionika o sa te trec si eu in listuta de mess, numai ca acum scriu de pe un calc ce nu are instalat messenger..mai tarziu sau maine dimineata; merci mult pt raspunsul cu marimile din UK..poate ca o sa te mai intreb daca tot ai convertorul pe tel;

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Daca tot am revenit printre voi am mai pus si niste poze ca sa vedeti ce mare m-am facut

33 +cu bebe

ce burtica frumoasa

Si ce ti-au crescut sanii!!!

30+

Mergi la inceput