Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Buna fetelor...ma mai tineti minte???eu sper ca da..nu am mai intrat de foarte mult timp deoarece nu am avut dispozitia necesara...am avut ceva problemute si am fost cam ingrijorata... Am vazut ca unele fete au devenit deja mamici FELICITARI Deja m-au apucat emotiile rau de tot cand am auzit de mi-au dat lacrimile... Inca o data mii de felicitari si sa dea D-zeu sa fi-ti sanatoase si bebeii vostrii sa fie sanatosi,frumosi si cuminti... 33 +cu bebe |
ai uitat sa schimbi surpriza de la semnatura ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Monica sa nu ne lasi asa...sa ne tii la curent |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui crissbebe Ellenuta ma treci si pe mine in listuta cu baietel ? Bafta multa Monica....iti tin pumnii... 33 +cu bebe |
ITS DONE!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
raluk16 spune:
moni_iulia bine ai revenit! Nu ma pricep deloc, da va doresc numai sanatate tie si bebeului!
Monica sper sa ne mai spui cum te simti... am vazut ca imediat dupa mesaj ai tot iesit si de pe mess...
30+
crissbebe spune:
Am schimbat-o acum...multumesc
Raluk sincera sa fiu mi-e foarte greu sa va recuperez...cred ca am lipsit cateva capitole buneeeeeeee....si imi cer scuze ptr asta dar promit ca de acum sa fiu mai activa ca sa nu ma mai gandesc la problemute aiurea
33 +cu bebe
M Oana spune:
Selen de prin anul 2000 m-am apucat de nasit fetitze, ca a mea nu vroia sub nicio forma sa vie. Si toate finele mele, cum ma auzeau ca ma duc spre frantuzisme isi puneau manutzele pe capsor si ma implorau sa nu cumpar rochite, sa nu cumpar dresuri, sa nu cumpar finetzuri, sa merg pe clasice, dar eu nu puteam, faceam ca ele, dar mai scapam si in ale mele, ca murea sufletul in mine sa nu vad copilul ca-n reviste sau ca-n tari straine.
Si daca la inceput isi faceau griji ca nu sta copilul in dresuri (nu sunt subtiri, sunt grosutze si tare usor de imbracat, crede-ma), sa le vezi ce soc aveau cand vedeau ca mai toate "frantuzismele" astea sunt special gandite pentru nou nascuti, cu nasturei pe toate partile, dresurile imediat bagi copila in ele, poti sa incerci cu un astfel de exemplar, apoi vei capata dependenta......
Mkunica ca bine ai adus aminte de patuturile travel, am uitat sa va spui ceva.
Partea de sus, nivelul 1 e mai mic decat nivelul 2, adica la nivelul 1 salteaua tre' sa fie de 115/55, iar la nivelul 2 merge salteaua 120/60. Eu am stat si am probat si am ajuns la concluzia ca cea mai mica e buna sus, dar e ideala si jos, chiar daca e putin mai mica, deci am luat saltea de 115/55, cu 85 lei, de care sunt tare multumita, sper sa-i placa si fii'mei.
Iar acele huse de pat din bumbac super fin, de care va ziceam, in portocaliu/bleu/etc la 7 sau 9 lei (nu mai stiu sigur) de la Carrefour, sunt dimensiunea 120/60, dar sunt perfecte si pentru salteaua de 155/55.
Eu plec spre Valcea, pana ajung, poate ajunge si barza la Iulika, iar pana ma intorc in capitala ajunge barza si la Monica, deci trafic intens voi avea pe drum.....
34
uve_got_mail spune:
Monica, asa cum a mai spus cineva, fii barbata! Gandeste-te ca bebele va fii atent monitorizat de data asta si se va lua cea mai buna decizie! Si in plus in scurt timp iti vei tine comoara mult asteptata in brate, va fii un baietel sanatos mandru de mamica lui.
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
Si ca tot apar surprize asa, am zis ca de luni cand intru in concediu o sa am grija sa fiu mereu epilata si gata pentru marea intalnire cu Samburica mea...
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
lutoniana spune:
Crisbebe si Moni-iulia va stim, va stim, ce bine ca ati mai venit pe la noi.
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
lutoniana spune:
Mangulica mea cred ca munceste ca un rob
si seara doarme....
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura