Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 4
selen80 spune:
Monica, sunt in asentimentul Luciei! CURAJ!
lasa-l incolo de epilat! gandeste-te ca in curand iti vei tine puiutzul mult visat in bratze
MOana, adevarul e ca la astfel de preturi...cred ca as fi luat si eu...dar cred ca tot mai mari, de la 6 luni incolo...pai pana atunci, in primele luni cica ti se pare ca bebe are mai multe brate si picioare, cum m-as chinui io sa-i trag pe ea ciorapei, de ex? nu stiu, poate exagerez si eu, dar asa mi s-a parut mai simplu pt mine
noi n-avem okaidi in CT
36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!
nunta
lutoniana spune:
Aida multumim de vestile cu Obelixa noastra
Eu nu ma pricep ca nu am mai nascut ....dar cred ca suporta bine durerile daca vrea sa mai astepte dilatarea asa ...natural, nu ????
Sper sa fiu si eu puternica
Monica sa nu ne lasi asa...sa ne tii la curent
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
mkunigunda spune:
Oana iti multumim pentru listele cu cumparaturi, sunt intr-adevar foarte utile As mai completa la patut, exista de la Chicco pat pliant Caddy cu doua nivele care costa in jur de 260 Ron (am vazut la Auchan la 250), iar saltelute puteti cumpara de la Mondo Carp, au si site cu prezentarea produselor (ca sa evit reclama, dati voi search in Google). In rest am gasit pe net la okazii un magazin, i se zice Lorialy, cu lenjerii de pat, preturi f bune, dar nu stiu daca materialele sunt chiar de bumbac 100% cum e prezentarea. Cred ca voi comanda un set sa vad cum e.
Ralucapaun foarte frumoase hainutele, sa le poarte sanatoasa!.
Felicitari Adi pentru vestile bune de la monitorizare, sunt sigura ca iti faci griji fara motiv.
_
32+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
crissbebe spune:
Buna fetelor...ma mai tineti minte???eu sper ca da..nu am mai intrat de foarte mult timp deoarece nu am avut dispozitia necesara...am avut ceva problemute si am fost cam ingrijorata...
Am vazut ca unele fete au devenit deja mamici FELICITARI
Deja m-au apucat emotiile rau de tot cand am auzit de mi-au dat lacrimile... Inca o data mii de felicitari si sa dea D-zeu sa fi-ti sanatoase si bebeii vostrii sa fie sanatosi,frumosi si cuminti...
33 +cu bebe
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut DEci, am un nod in gat. CUm sa va spun... am vorbit cu doc, m-a intrebat cum ma simt, una alta, i-am spus bla bla si mi-a zis sa ma prezint cu bagajel cu tot, cu dosar etc... sa imi faca analize una alta si saptamana viitoare sa executam treaba M-am panicat, total... si nici macar n-am apucat sa ma epilez ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
monicutza .. deja? iti face ceza pana la urma? sau iti provoaca nasterea? Doamne ajuta!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 33+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui monica_dicut DEci, am un nod in gat. CUm sa va spun... am vorbit cu doc, m-a intrebat cum ma simt, una alta, i-am spus bla bla si mi-a zis sa ma prezint cu bagajel cu tot, cu dosar etc... sa imi faca analize una alta si saptamana viitoare sa executam treaba M-am panicat, total... si nici macar n-am apucat sa ma epilez ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Wow!
Stai putin jos, calmeaza-te si incearca sa te aduni.
Eu zic sa intrebi inca o data de ce vrea sa nasti asa devreme, gandeste-te ca daca mai poti sa stai cu burtica, e cel mai bine pentru micut.
Iti tin pumnii sa fie bine!
_
32+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui monica_dicut DEci, am un nod in gat. CUm sa va spun... am vorbit cu doc, m-a intrebat cum ma simt, una alta, i-am spus bla bla si mi-a zis sa ma prezint cu bagajel cu tot, cu dosar etc... sa imi faca analize una alta si saptamana viitoare sa executam treaba M-am panicat, total... si nici macar n-am apucat sa ma epilez |
... si de fapt si la urma urmei momentul tot trebuia sa vina si oricum era de asteptat.
Asa ca scumpa nu e nici o problema , o sa fi supravegheata si o sa luati impreuna decizia.
si curaj ca va fi bine
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Uite ca Iulika noastra ii scria Aidei . ce de vesti!!! Eu mi-am permis sa-i spun ce ne-a zis la noi Moni cum a fost la ea cu dilatatia, sper ca nu-i problema. Ce curajoasa fata avem, o sa ne fie rusine sa ne plangem
Lucia eu zic ca se vede deja maturitatea mea, ca in mesajul ala pentru Moni numai primul aliniat a fost panicat
Imi place ca rezista fata, ca am tot citit ca daca iti induc ei contractiile, cica alea sunt mai randomly, nu sunt regulate, nu sunt crescatoare, si nu sunt tare sanatoase pentru bebe, pentru inimioara lui. Bine, noroc ca no, cu ajutorul provocarii se termina totul mai repede. Dar am inteles ca si pentru mama si pentru bebe (pentru inimile amandurora) e mult mai bine sa se astepte dilatarea si contractiile naturale.
crisbebe sper ca ai mai citit pe aici si daca nu ai scris, ca noi am tot intrebat de tine . Bine ai revenit!
30+
moni_iulia spune:
Buna!
Sper ca ma mai tineti minte si pe mine.
Felicitari proaspetelor mamici! Cat de fericite trebuie sa fiti!
Eu am revenit in Bucuresti doar pt seara asta ca sa merg la morfo de trim 3 , da' promit ca de luni (cand voi reveni definitiv) va voi citi si voi fi activa. Tare mult mi-ati lipsit!
Acum am si eu o pb vis-a-vis de eco asta mai precis un PI crescut la artera uterina dreapta: 2.36. Iar la concluzii scrie PI mediu 1.56 factor predictiv pt disgravidie de ultim trimestru. Va rog sa ma ajutati si pe mine daca stiti ceva despre asta.
Bebe e ok, chiar are un avans de 3 zile.
crissbebe spune:
Ellenuta ma treci si pe mine in listuta cu baietel ?
Bafta multa Monica....iti tin pumnii...
33 +cu bebe