Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !
Raspunsuri - Pagina 8
g_ioana spune:
Neatza...daca-i vorba de fugit in lume,vin si eu
Daria insanatosire grabnica Giuliei....a mea nu a mai racit din ianuarie asa ca ma gandesc cu groaza ca vine gradi si incep cu tusea si mucisorii...iar tie sa treci cat mai usor peste alergie...io mi-am starnit rinita alergica de la produsele de curatenie,asa ca-s praf
Robi si Vivia spor la pregatit petreceri
Pako hai meii ca ai cupii cumintite asteptam cu pozici noi!
Dana cum a fost prezentarea?
Cristal cum este vremea la mare,ce fac galushtele?
hai sa avem o zi buna...io astept sa se trezeasca fetele,ca-s obosite dupa o tura de shoping de dimineatzasi sa vad cum le mai distrez
cristalina spune:
Buna seara,
Galustile-s fericite ca se balacesc si sunt valurile mari ...Maria e gata oricand "sa plece in aventura" si Ioana e vanata cand o scot din apa, inoata de zor, baga la apa de mare, scoate apa pe nas ca balenele si le linge pe bot ca e sarata
Vremea e super, apa calda, nu e prea cald in aer si bate vantul asa ca nu te prea incingi pe plaja..
Eu in schimb stau in camera, John sireacu' e de azi dimineata responsabil cu fetele si eu zac pen' ca mi s-a facut rau pe plaja...
Drept e ieri au venit rusii (un simulacru din motive de mirena, sa traiasca cine l-a inventat), ca m-am trezit dis de dimineata cu o durere afurisita de cap, la mine sut asa de rare ca sunt evenimente, az noapte am suferit cumplit de cald, fetele n-au prea dormit asa ca somn pauza si la mine...si din durerea aia o dadui in rau de-a binelea...plecai de-a busilea de la plaja
Am niste ameteli cumplite, stari de voma si diaree, imi aduc aminte de vremurile "bune" cand am avut toxoplasmoza, am amanat doctoratul un an, am fost in concedii vreo juma de an, trei luni am stat aproape numai in pat cu ochii in tavan ca ma duceam cu capul in tocul usii cand ma ridicam din pat si cadeam pe jos ca mamaliga...hmmm...ce vremuri...
Sper ca e numai o cadere de calciu combinata cu vreun inceput de insolatie (haha...io's neagra ca o cioara, ma apuca rasul cand vorbesc de insolatie pen' ca astia din Africa asa ca mine nu prea sufera de asa ceva )
Am fi plecat numai ca eu sunt soferul iar in starea asta nu prea ma incumet la volan.
Asa ca ma tratez cu un calciu efervescent in timp ce John e cu galustile la ristorant si apoi la masinute.
Intre timp vreau sa termin lucrarea, noroc ca e numai de bibileala, "gandeala" o facui mai inainte si acum nu prea sunt coerenta
Dana, sper ca ai trecut cu bine de prezentare. Sanatate maxima celui mic.
Spor in toate, o noapte linistita si odihnitoare sa avem.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roller025 spune:
Buna seara!
Multumesc de incurajari! Prezentarea a iesit bine, lumea a fost multumita. Noaptea asta pot dormi linistita. De maine ne apucam de turul 2, pana in 24 septembrie trebuie sa terminam inca o etapa. Si apoi plec in concediu, iuhuhu...
Monica, ai grija! Cred ca saptamana asta e ceva in aer, ca toata lumea se plange de cate ceva... Distractie placuta si sanatate!
Ma'c sa ma culc devreme ca emotiile de azi si plimbarile de azi noapte m'au terminat.
Pupix.
Edit: Ioana vazui poze. Mumoaaaseeeee! CAnd vad reuniunile alea de familie ma apuca o jaleeee. Imi amintesc de copilarie si de mesele de duminca cu toata familia (bunici, unchi, matusi verisori..) Off, off, mai, mai...
cristalina spune:
Ioana, tare frumoase pozele de la sf. Maria...:) Gorodica e o frumoasa!
Olivia, spor la organizat! N-as spune ca-mi sunt dragi chestiile astea, o sa o am in vedere pe Daria cu proxima ocazie...hehehe
Daria, sanatate Giuliei!
Dana, felicitari!
Andreea, recunosc ca in prima luna l-am injurat pe doctor de muma-sa in fiecare zi...:))))
In primul rand ca scrie clar pe prospectul in limba engleza ca la uterele malformate (si sunt fericita posesoare a unuia dar eu am citit prospectul in engleza dupa ce am vazut ca nu se mai oprea sangerarea de dupa inserare ...) e contraindicat. In al doilea rand pentru ca m-a durut de m-a zapacit si ma gandeam cu groaza ca trebuie scos!!!
Doctorul, dat in ma-sa de altfel, l-a fixat totusi cumva pe sept, ajunge (conform ecografiei) juma intr-o cavitate uterina si juma in alta...
In fine, cert e ca in primele doua luni dupa inserare am avut o sangerare din aia...nici exagerat de abundenta dar nici nu se oprea (nici nu te omoara dar nici nu te lasa sa traiesti ). I-am zis in gand de mama si apoi au venit vremurile bune de care scrie in prospect....cu sangerari aproape inexistente...pot sa ma duc linistita la plaja...io sunt multumita.
Zice ca amelioreaza si durerile de dinainte de menstra...eu nu prea aveam din astea, n-am ce sa comentez. Nu imi dadeam seama inainte cand ma apuca, nici acum nu-mi dau... Noroc ca nu mi s-a intamplat niciodata una d-aia de pomina...sa ma prinda in buricul targului in pantaloni albi sau mai stiu eu ce...
Sangerarile, sau ce or fi astea, sunt nu-s mai dese de o data pe luna, dar mi se par mai lungi (sau am dat eu de bine si nu-mi mai amintesc!?
Daca n-am fi obositi ca niste caini dupa alergatura de zi cu zi dupa galusti probabil ne-am scoate si banii pe el
Editez pen' ca uitai sa zic...la mine s-au dus vremurile bune cu menstre regulate...Acu' e dupa cum ii tuna, ca alt agoritm n-am sesizat...
Gata pe ziua de azi cu articolul, mai e si maine o zi...am reusit sa adorm galustile acum juma' de ora asa ca ma duc sa continui cartea :)
O noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
LUCA
Blue, sa-ti traiasca feciorii !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, LUCA! SIMONA, SA ITI TRAIASCA BAIETII, SA FITI TOTI SANATOSI!
Eu azi sunt acasa... in concediu am pus deja doua masini de rufe la spalat, am lucrat ceva de acasa pentru job ca altfel se darama biroul , iar acum fac o ciorba, sa nu-mi ies din mana...
Dar am fost si o ora afara cu Matei cel foarte fericit pentru ca a primit cadou bicicleta si pedaleaza de zor.
Monica, sanatate!
Dana, felicitari!
Daria, tu cum esti?
Roxi, ocupata sau plecata?
V-am pupat!
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani, Luca! Simona, sa-ti traiasca baietii!
Multumesc, multumesc... Azi am program administrativ. Mi-am relocat echipa, am facut curat in dulapuri, am transferat niste activitati. Acum fac descrieri de posturi, imi pun echipa la punct.
Robi, cursuri culinare dai?
Io vreau sa intru pe ceva bloguri cu gateli ca mi s-a pus pata sa prajituresc in w/e...
Daria, asa scurt? E de la alergie?
Azi e vineri, tanananana... Iar am w/e doar cu Paul, sper sa nu fie prea cald, am de gand sa vedem des parcul...
alice2004 spune:
LA MULTI ANI, Luca !! Sa cresti mare si voios si sa fii sanatos ! Simona, sa iti traiasca amindoi ficiorii !! Te asteptam cu masa si dansul, ca ceva rece ar prinde tare bine !
Io-s suparata tare, acasa mi-a crapat calculatorul personal din motive de moarte pe care o cam asteptam si acu pina cumpar altu dureaza ceva vreme, asa ca sint pe uscat cu netu cind plec dacilea de la birou !
In rest, toate bune ... am citit aventurile "marine" ale Cristalinei (ma bucur ca aveti vreme frumoasa la mare ! ), acu ma duc sa termin trebile si sa ma gindesc ca vine uichendu si io ramin singura cu gizmoul (Florin are o cintare in afara orashului) !
O zi faina va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete