Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !
Raspunsuri - Pagina 19
ema spune:
Va rog frumoa...stati la coada,noi suntem cu siguranta pe locul 1!copil mai incapatanat si mai neascultator ca ricardo sunt convinsa ca nu exista in lume...sun acum la politie sa vina sa va i-a,va zbor din casa mea...si multe multe altele...m-a inchis in camera lui juma de zi..jur...al certam ca nu a adunat si bodoganeam adunand...iar el a iesit si m-a inchis cu cheia...singuri acasa...nah belea...n-a negociat cu nimic...asa-ti trebuie daca nu asculti...acolo stai pina se face intuneric.Eu am trecut cu faza ingnoratului...asta n-are nici o limita...pina nu iau cheile de la masina si ies din casa...nu renunta...n-am vazut asa ceva la nimeni...deci...
aaaaaaaaaaaaaaaaa...aia cu 5 ani,cu 6...las ca discutam la 13-14-15....si am luat in calcul ca Serban a fost prototipul copilului model...absolut...care acum mi-o arunca...ah...esti absolut depasita...de ce ai mereu impresia ca ai intotdeauna dreptate...uita-te in jurul tau cum evolueaza totul...incearca sa ti-i si tu pasul...imi vine sa-l strangulez.
kim222 spune:
niste poze de ieri...faceti-va ca nu vedeti tava tortului...nu se stie cine si de ce a ales-O
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/Verii?authkey=Gv1sRgCNLz2L_61_ujFg#slideshow/5376089464864853234
alice2004 spune:
Absolut deliciosi verii ! Si tortul asisderea ! Hai ma, ca nu rid de tava, heheee, am si io una, si stiu si cine mi-a adus-o, mama !
Dana-emma, oau ! Deci tre sa fiu multumita ca nu m-a facut decit "urita" ... nah, generatia secolului 21 ! Mie cind eram copil nici prin gind nu-mi trecea sa fac vruna din facutele lor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp in sfirsit una care voteaza par lung incepusem sa ma simpt complecsata;)) alice, brei, la 5 nu da` de la 6 schimbarea ie majora:D ai rabdare, vorba lu` cristal pin` la pubertate mai ie;)) gabi, vazut pozele din vacanta, iti scrisesem si doua pagini mai in urma ca am cautat poze cu casa mai recente si n-am gasit tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
Pai nu am, cele mai recente sunt cele dupa ce am facut gardul, baile si curatenia cea mare dinainte de evaluare - astept acum sa termine parchetul si semineul si mai fac - astea sunt: http://good-times.webshots.com/photo/2959251350050279906PnpKYW - poate tu le-ai vazut cind le-am pus, pentru Ema erau noi...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza...mei am si io o tava identica,tot mama mi-a cumparat-o ca nu se stie cand o sa ai nevoie de ea...chiar seamana binisori verisorii...io recunosc ca-l ador pe Uka cu tzepi
Aliceio am zis ca se schimba cupii dupa 5 ani ca asa citisem ca-si gasesc echilibru,da' parol daca mai cetesc vreo carte de psihologie a mea devine mai revolutionara pe zi ce trece...daca pana ieri cand nu eram de acord cu ea sau o certam eram "o mama rea,nu mai esti prietenia mea pe vecie"...acum mai nou,isi baga degetele in urechi si incepe sa fredonoze in engleza ei made in hanahmontana...
Leeloo foarte frumoase poze la fel si protagonistii,ati avut vreme frumoasa cred ca v-ati si relaxat
Daria ati scos dulaul la plimbare?
Meii azi am fost la coafor cu mandra,asta-i unul din avantajele daca ai fetitza...ne-am caprit amandoua dar a fost distractiv.
Ema io nu citesc ce scrii tu despre Serban ca n-am curaj....vreau sa mai copilaresc pana atunci...cand ma gandesc ce repede trece vremea si mai au doi ani pana la scoala
Of topic,care aveti experienta unei rezectii dentare...ca dintoloaga mea vrea sa ma termine si fizic si financiar...miercuri m-a programat pentru asa ceva,mie mi se pare cam pripita hotararea ei...imi vine sa-mi iau campii...
sunt in zona,pupicei
ema spune:
Oliv...pai si mai conteaza tava...???cand cupii sunt frumosi de sa-i papi?
Gabizu...eu vazusem mult timp in urma in faza de proiect interiorul...vad ca l-ati materializat exact...felicitari...foarte frumos,de amanunte stau diseara la taclale.Adica sa-ti spun ce-mi place foarte...si chiar si daca as fi avut o alta sugestie cu privire la vreun amanunt...dar stiu ca tu nu esti suparaciasa...si ca n-o s-o iei in nume de rau.De fapt e irelevant...stii...toate chestiile finale...vase,vaze,aranjamente,draperii,pernute...toate astea sunt extrem de importante...dau aerul ala final...!Uite,livingul meu e absolut o panarama gol...insa mobila si mai ales toate ciurucaraiele(dupa care am umblat saptamani intregi pe la antichtati,prin pivnitele rudelor,pe la vechituri)alea dau de fapt farmecul incaperii.Acum...spre ex sunt ocupata cu transformarea unui dulap ce l-am gasit in beci la o matusa de-a lui Mario...janic arata...vechi si plin de carii...al dau la smirghel fin si pe urma am dulap ptr. carti ptr. dormitorul nostru...inca ma gandesc daca dau in baitz sau nu peste...dulapului.ieri am terminat o vaza...am gasit-o la o ruda in pod..vai mama ei...am dat-o cu spray aramiu si pe urma am pictat-o in ulei..niste flori..imi place de numa,am pus-o pe o masuta...si aia de la vechituri adunata si reparata.deci...bazar am aici...nu gluma...acu nu-s toate de la vechituri...pe draperie am dat 600euro...imi trebuia ceva greu,sofisticat,tesut cu matase..pe ramele foto am dat iar o groaza de bani...sunt genul baroc cu rame late,dantelate ...superbe.Hai ca daca m-a apuc de de astea termin diseara.
Carmen...pin la anul am treaba cu Oliv...da te anunt dinainte...am niste idei cam paranormale,
Adema s-a ingrozit de ce model de dormitor i-am dat...drept ptr. care dormitorul meu arata exact cum ai dadusem ei ideea.Am zis sa pun in fapta sa vad...si a iesit ok...peretele de la capul patului arata exact ca materialul de pijama...vorba lui Mario...da ce sa-i faci daca mie imi place!
ema spune:
eu am ,eu am rezectii...cica trebuie musai...ca ramane acolo chistul ala si uite sorumea...ce mai trage biata de la faptul ca i-au pus lucrare peste granuloamele din gingie...deci patru operatii ,cu drene dupa ea saraca...de doi ani se chinuie ,i-au gaurit sinusul maxilar...si inca nu e ok.si nu doare deloc deloc,te coase frumos...si gata.
szivarvany spune:
Si eu am un copil cuminte, da ? Dar sa va zic ca vineri dimineata la 7 juma` ma suna prietena mea ca Giulia e pe prima pagina a celui mai citit ziar local Si-o intreb: unde`ai umblat ? La care ea, nicaieri Deci io la din`astea ma astept, ca doar am mai vazut-o in ziar cand ea a zis ca a fost la gradi
Kim, ce faine pozele si baietii si tortul !!!
Ce-ai cu tava ? Au uitat sa o imbrace in staniol si gata. Nici nu s-ar fi vazut.
Ema, nu mi vine sa cred ce zici ce Ric.
Ioana, citeste pls cartile alea si da-ne sperante.
Euinca mor de ciuda ca astanu vorbeste. Deci orice se intampla ea nu vorbeste. NU stiu ce ma voi face cu ea Nu aflu nimic, nici pe unde merge cu bona, nici ce a mancat, nimic-nimic.
Ma voi tampiii, cum sa o determin sa povesteasca ceva ... horror.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
leeloo2004 spune:
Ema, stii ca nu ma supar, chiar astept sa-mi spui impresii si bune, dar mai ales ce deranjeaza, stiu ca pina la urma e gustul omului, nu-l schimbi, dar poate imi dai ceva idei, de ce nu? Si eu sunt de acord ca micile detalii decorative de mai tirziu dau de fapt aerul incaperii si personalitatea ei - oricum simbata mi-au spus ca semineul e gata, poate-l si monteaza la inceputul saptaminii viitoare si atunci deja livingul va arata altfel...din pacate nu am timp seara de mess, dar astept comentariile pe PM daca ai cum!
Eu ma duc spre gradinita, ne "auzim" miine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.