Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani Luca. Sa cresti mare si frumos si sanatos. Olivia sa-ti traiasca flacaul cel frumos.

Eu v-am mai tot citit, dar nu am prea mai avut timp de scris.
Monica imi pare tare rau ca nu am ajuns la Bucuresti sa ne vedem, mi-ar fi placut tare mult.

Hai sa va spun o discutie cu mezina.
Adela vine la mami sa-i arate ce vrea sa coloreze. Mami ii reaminteste sa faca intai marginile...caci in ultimul timp se grabeste si coloreaza cam uratel. Vine triumfatoare cu pagina foarte frumos colorata...la care mami dupa ce o lauda adauga...vezi ca se poate, dar trebuie sa....si nu-si gaseste cuvintele ...la care Adela...da trebuie sa comenteze mami.

Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Luca, la multi ani, sa cresti mare si sanatos! Olivia, sa va traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Raportam un super -we-nd, pozenoi aici. Am fost sambata dimineata in plimbari in Felix, apoi dupa`masa cu fetele la tzara Iar ieri am clocit in bucatarie si am modelat pasta de zahar

Voi ?!

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

madam spil, vad ca`ncepem sa ne`ntelegem;)) vez` ca la anu` imi fac casa si`am nevoie de idei in ale amenajarilor interioare, so, poti sa`ti incepi cariera cu noi
bestiali uka si adela, citeodata te pun in fund cupiii astia cu gindurile lor
vazut poze de la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

La multi ai, Luca! Olivia, sa fiti fericiti!

Dana, Super freza!

Ioana, Victor nu se prea cearta in parc, nu-i place, vine si mi se plange... De regula, la gradi iese cu fum si pocnete... cat despre cantareata saltareata... poate ajunge mai ceva ca Madonna

Robi, cum e Matei?

Io's zombi... breeee, cand nu mai prestezi chefuri asa te darama cate unul Am moshit, am benchetuit si am mancat carne de nu-mi mai trebuie pana la Craciun Victor a decretat ca ne mutam la Tg Jiu Asa ca azi cred ca va fi extrem de suparat. Noi am plecat azi dimineatza la 4 de acolo si aseara cand ne-am intors deja dormea... Mai sta o saptamana si apoi il aduc acasa... off-off, mai-mai. Sa vezi atunci distractie...
Ma gandesc sa-l dau pe Vic la niste cursuri de actorie...

O saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
LA MULTI ANI, Luca ! Sa cresti maaare si sanatos ! Olivia, sa iti traiasca baietii, sa fiti fericiti impreuna pina la adinci batrinete !
Am vazut si poze multe, mey, avem cei mai frumosi copchii pe cuvintul meu !
Emma, am vazut si noua tunsoare, imi place tare cum iti sta, categoric mai bine asa decit cu parul lung !
Eu sint pe aici, la muncile mele, nu am mai scris de ceva vreme ca avusei trebi peste trebi, de citit citesc evridei insa ! Stiu ca am promis poze, acu ca am reusit sa inviez calculatorul personal dacasa, sper sa pot pune si fotografiile promise !
In rest sintem bine, andreiush cred ca s-a pricopsit cu ceva paraziti intestinali, ca tot vad ca se scarpina la nas si zice ca-l doare burta ... pina la copro am trecut pe ceva naturiste ... mey, da s-a facut gizmoul o obraznicatura, vai de capu meu ! Ca tot citeam subectul de la parinti cu palmuirea copiilor ... brei, am albit incercind sa imi mentin calmul si sa vorbesc linistit, sa explic de o suta de milioane de ori ceva si sa primesc exact raspunsurile pe care nu le doresc auzite ! Ca totul incepe cu "nu" !! Pfff, carele ziceati ca se schimba odrasla dupa 5 ani ??
La Bucuresti, fainalii ploua !! Si s-a racorit tare, ma puse drequ si plecai dis de dimi imbracata cam sumar, mi-a fost chiar frig !
Va pup cu mare drag pe toate ! O zi faina sa aveti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!!!

LA MULTI ANI Luca de Kim!!! Sa cresti mare, sanatos si norocos!

Mama, am scapat sondajul Emei... eu as fi votat pentru par lung, dar mai scurt putin decit il aveai - dar am vazut pozele cu tunsoarea noua si iti sta superb, asa ca sa-ti fie de bine! Imi place cind esti asa activa, sincer eu ti-am simtit lipsa!

Stati asa cu casa, nu ma felicitati inca - mai e ceva pina atunci - dilema mea cea mare acum este ca s-ar putea sa nu ne ramina bani sa facem mobila de bucatarie si atunci inca nu am sa ma pot muta...in fien, vom vedea noi daca va fi anul asta sau in primavara cind vom aranja si gradina.

Am reusit sa pun si pozele din concediu - daca vreti sa le vedeti le gasiti aici: http://family.webshots.com/album/574358137sMjCBo

Mai revin daca mai pot...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Luca!

Olivia, sa va traiasca voinicul si sa va umple viata de bucurii!

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor!

Liliana, ar fi fost tare frumos sa ne intalnim, imi pare rau ca nu am reusit. Adela e tare simpatica

Noi ne-am adunat de pe drumuri, dar mai greu... pentru ca stomacele mai aveam putin si ni le lasam pe la mare
Oana e inca in greva maxima a foamei si diareica, credeam ca ii dau singura de cap dar o sa chem doctorul ca sa pot sa dorm noaptea linistita pen' ca vad ca nu se strange la burta (partea proasta e ca Maria, care e miorlaita si de o razgaiala maxima care ma scoate din sarite, cere tot timpul suc, guma, dulciuri, mere..si evident ca ii da si Ioanei pe furis. Tanti Ioana, pe care n-o duce capul mai mult decat pe Maria, i-a dat mar dupa ce am plecat "pentru ca a cerut!"...)
Din cauza de stat lipita de mama ei proprie si personala Ioana e maraita si nu ma lasa sa plec de acasa fara urlete monstruoase.
Din cauza de pupat in fund prea mult, Maria s-a rasfatat si s-a obraznicit la modul maxim...si cand o cert sau o pedepsesc imi spune ca nu sunt o mama buna, fuge si urla ca vrea cu taica-su...

Mi-e groaza de pubertate!

Insa am ajuns la servici, sa ma relaxez si sa ma odihnesc dupa concediu si va (si imi) doresc sa avem o saptamana excelenta!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in sfirsit una care voteaza par lung incepusem sa ma simpt complecsata;)) alice, brei, la 5 nu da` de la 6 schimbarea ie majora:D ai rabdare, vorba lu` cristal pin` la pubertate mai ie;))
gabi, vazut pozele din vacanta, iti scrisesem si doua pagini mai in urma ca am cautat poze cu casa mai recente si n-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, m-atz omorit cu astia cinci ani, acu e la sase, pfff, da merg pe mina Carmencitei, ca ea stie mai bine !
Acu ca tot vorbeam de obraznicii, ca vazui ca si Cristalina e mama rea, fata draga, poi nu esti singura ! Ba, mai mult decit atit, Andreiushu ma gratuleaza foarte calduros cu "Pleaca de aici, urito !" intr-una din dupaamiezele cind eram afara la joaca cu prietenii lui ! In secunda aia am vizualizat instantaneu niscaiva secvente din Mortal Kombat cu mine in rolul principal, dar am ales varianta "ignore" (ca cica asta functioneaza mai bine decit altele, hehe), chiar daca banuiesc io ca deja scoteam fum pe urechi cam ca in aceleasi desene animate !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput