Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Daria imi pare rau! sanatate muulta! ..si Luca este fun al lui Enrique!!
Carmen bine ai venit!
Ioana,Luca vroia sa mearga la inmormintare..cica sa-i cunoasca familia!..si avea o nedumerire..unde este sotia??
pako spune:
si Andreea il vrea pe decaseptul asta....cred ca le place mai mult ca le coloreaza limba, altfel nu inteleg
maaaiii, al meu barbat nu sta in CASA singur cu plozii....voi vorbiti de plaje sau altele....
philip spune:
La multi ani Luca!
La multi ani Matei pt duminica in cazul in care nu mai intru!
Sanatate Giuliei!
Daria, sunt scurta ca-s obosita, juniorul tot la 3 ore se trezeste noaptea, nici nu stiu cum de functionez.
US
cristalina spune:
La multi ani Luca!
Sa-ti traiasca voinicii Simona!
Ete si adolescenta noastra. Bine ai venit Carmen...:)))
Olivia, tare Luca!
Roxana, concediu placut!
Maria nu prea are scheme din astea, cred ca se uita o gramada la Etno si Favorit ( cot la cot cu tanti Ioana) dar pana acum nu si-a exprimat optiunile muzicale decat cu privire la muzica de la filmele de copii si desenele animate
Weekend placut tuturor! O noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza..
Vivia tare mai seamana copii astia ai nostri
Daria insanatosire grabnica Giulieisi la noi este la mare cautare decaseptul,dar si dropsurile alea verzi chinezesti...noi acum rontaim zilnic cate o pastiluta de vitamina C
Felicia tare Andreea cu preferintele muzicale dar si cu gradi...mandra mea este inebunita dupa piesa lui..Puya,stie tot refrenul
http://www.youtube.com/watch?v=745Eb-gvo3Y
hai sa avem o zi buna,ca io am fost la servici pana acum
edit:sa nu uit,inainte de a adormi, mandra m-a intrebat:"noi de ce nu avem sub calorifer,paianjeni parosi si veninosi, care atunci cand te musca iti amortesc mainile si picioarele???"
Dorsilia spune:
hello
la noi sunt preferinte muzicale pe varste: Danut pana la 2 ani a fost fan Etno, Puiu Codreanu si toata muzica banateneasca in special. Acum e fan Ozone- "Dragostea din tei", Dan Balan, mai ales cu "Crazy loop" si "Joanna shut up" si Cleopatra Stratan- "Ghita". Andreea idem, doar ca la culcare isi pune musai un cd cu Mozart de vreo luna incoace. Drept pt care eu tre sa pun tv-ul pe mut.
insanatosire Giuliei si Andreei!
weekend linistit!
n-am uitat de poze, dar am timp ??? off, trebuie sa fac un efort musai
szivarvany spune:
MATEI
Si o duminica frumoasa tuturor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
carmenp spune:
la multi ani, matei! gabi, sa-tz traiasca ficioru`, sa va aduca numai bucurii!
gata si pozili, pentru cine doreste http://family.webshots.com/album/574222022jrKyyY?start=0
philip spune:
Carmen, frumoasa vacanta si protagonistii la fel. pacat ca poza cu voi patru a iesit tulbure, e focusata mai mult ep langa voi, dar aratati bine, odihniti. pupici.
US
g_ioana spune:
Neatza,neatza,cafeaua-i gata
LA MULTI ANI MATEI,SA CRESTI MARE,SANATOS SI NOROCOSRobi sa-ti traiasca flacaul!
Carmen foarte frumoase poze...ce mari s-au facut tzucureii.. meii cred ca in vreo doi trei ani ai sa ramai cea mai mica din familie
hai sa avem o saptamana excelenta