Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 4

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rivali Buna! ![]() ![]() ![]() Intru si eu dupa muuult timp. Am fost si noi plecati putin pe la mare. Ne-am intors duminica si luni Vlad s-a imbolnavit. Are nasul infundat si tuseste. tare imi era teama ca face iarasi pneumonie, dar din fericire nu am ajuns pana acolo. Daca Vlad a racit din spirit de solidaritate Stefan are si el nasucul infundat si este taaare marait. Azi am fost la medic si Stefan a reusit sa ia intr-o luna doar 200g ![]() ![]() A mai introdus cineva cerealele? De care? Cum ati procedat? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
eu ii dau cereale, dar dimineata !!
i-am dtat in prima zi 1 lingurita a2 tot 1 si apoi 3,4 tot asa pana o sa ajung la portia de pe cutie
Mami lui

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Ela78 spune:
Si eu tot dimineata ii dau cerealele..., in prima zi 1 lingurita, a doua zi 2 lingurite, pana ajujng la 7 lingurite in 200 ml de lapte, cat scrie pe cutie.
Elena, mami de bebe Ianis (04.04.2009)
Poze la:
http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu

novus spune:
citat din mesajul lui Ela78 Novus: Ne bagam si noi la munte! ![]() Rivali: Noi am inceput cu Milupa Bio-Getreidebrei, Schmelz-Reisflocken = fulgi de orez incepand cu 4 luni. Am preferat sa raman tot la Milupa pentru ca lapte praf in completare ii fac cu Aptamil. Ieri a halit 150 ml lapte+cereale si a dormit 5,5 ore dupa aceea ![]() ![]() Elena, ![]() Poze la: http://picasaweb.google.ro/Ela783/PicasaElenaTurcanu |
ok

maine o sa fac rezervarile asa ca e super
Mami lui

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

novus spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 multumim de urari pt ziua de ieri! ![]() s-ar putea sa mai vina o prietena de-a mea cu noi la munte..o primiti? are bebe de 19 martie 2009..o frumusete de fata..intra si ea zilele astea pe forum! ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de ![]() nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
ok notat

dar o asteptam si pe forum !!
Mami lui

millie spune:
Rivali ai dau cu biberonul,de la humana e un pic mai gros ca lp si nu merge dat cu lingurita.Tot treptat i-am pus si eu pana am ajuns la portia de pe cutie
Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

novus spune:
DODO PUI
Sa ne traiesti mamica luptatoare si invingatoare !!!!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)

Monnvas spune:
Am intrat sa va ca maine plecam la socri. 500 km pe drum...
Bine macar ca acolo o sa dau de PetraTudor, asa ca n-o sa fiu total rupta de forum.
si s-aveti zile tot mai frumoase!
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

novus spune:
Mai astept raspuns de la :
In asteptare
Pisigri (depinde de locatie)
Aris
InaPreda
Simina (daca poate sotul)
Pisik (daca poate sotul)
ca deocamdata suntem 14 familii deci trebuie pensiune mareeee !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)

novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am intrat sa va ![]() ![]() ![]() ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Drum bun sa aveti si multi

Mami lui