Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Bine Lavinia! Adaug si eu un link util, cu drepturi si blablabla. E fain facut ca gasiti linkuri la diverse legi, OUG-uri samd. monis 27+ acum si cu poze |
nu-l poti pune pe prima pagina?
ma gandesc ca pana se termina astea 126 de zile sigur uitam...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Apoi atunci Ramona n-am stiut eu unde sa caut si ne agitam degeaba pentru tine. Unde sunt contactele astea, intru in gmail si? Iar sunt afoana tehnica, dar a fost tare neplacut sa nu stim unde gasim nr tau. 23 + Chiara Ada
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Da asa e,sunt multe pepsicoase pe aici.Nu mai retin daca Simina (care iar nu stiu pe unde umbla ) e de-a noastra sau fan pepsi. Cat despre orasul asta e cand Sinaia cand Brasov.Pana sa ma marit a fost Brasov, apoi Sinaia(m-am dus si io dupa barbat ca doar avea casa acolo) .In primavara ne-am achizitionat un apartament in Brasov si de ceva timp ,mai ales de cand a nascut sora mea locuim aici.Da mai mergem si in Sinaia. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+ |
esti brasoveanca??????????....si nu ai zis nimic pana acum...mai..mai..mai...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
laviniablaga spune:
mamici, uite ca am gasit pe un site ce drepturi avem si ce acte ne trebuie ca sa beneficiem de ele...curioasele pot sa dea click aici: www.tapusele.ro/tag/dosar-trusou-nou-nascut/" target="_blank">drepturi mamici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
lorelix spune:
nu mva mai postez nimic.
in capitolul trecut am postat o lista cu gramajul fatului..si toate mi-ati dat ignore.
am observat ca sunt persoane pe care le ignorati pe acest forum, si cred ca ma numar printre ele.
lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
monis5 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Multumesc de sustinere . Eu vreau sa te propun la un premiu pentru cea mai fidela sustinatoare a noastra . Ramona, 28+ noi 3 |
Subscriu
monis 27+
acum si cu poze
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui alexia_07 RamonaCopot imi pare bine ca sunteti in regula si tu si bebe.In legatura cu soacra si cu faptul ca nu iti aduce de mancare nu pot sa spun decat sa nu pui la suflet toate astea da-ti comanda de papica de pe net si stai linistita in pat.In viata asta roata se intoarce mai devreme sau mai tarziu.Ai grija de tine si de bebel alexia_07 |
Alexia . Asa este. Roata e rotunda. Si ca mama nu e nimeni. Doamne sper sa nu ma lasi sa devin si eu o soacra din asta, sa ai mila de mine!
Ramona,
28+
noi 3
vias spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, am citit pe undeva ca ochisorii bebeilor se streg cu picaturi de ser fiziologic si comprese sterile. Dar preturile la fiolele de ser fiziologic m-au fact praf. Stiu ca o fiola din aia o poti folosi doar odata. Deci zilnic macar ne trebuie cate una, daca bebe nu are probleme la ochisori. Am vazut ca is in cutii de 10 fiole undeva peste 25 lei. Mi se pare enorm, eu ma gandisem ca in jur de 5 lei sa fie..cu indulgenta. In loc de fiole din alea ma gandesc ca caut la farmacii ser fiziologic din ala ce se foloseste in spital la flacon mare si sa imi trag cu seringa din el cat imi trebuie si sa il tin la frigider. Oare o merge asa? Ramona, 28+ noi 3 |
poti cumpara o punga cu ser fiziologic (tip perfuzie)...si o sa-ti ajunga mult timp...are si dop...lasa fiolele...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Lorelix, nu te ignora nimeni. Eu am citit lista si multumim pentru ea, dar mi se parea penibil sa umplem un capitol cu "multumim de infirmatii". Cu totii avem uneori senzatia asta, nu esti singura, dar nu te ignora nimeni. Hai mai scrie 23 + Chiara Ada
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui lorelix nu mva mai postez nimic. in capitolul trecut am postat o lista cu gramajul fatului..si toate mi-ati dat ignore. am observat ca sunt persoane pe care le ignorati pe acest forum, si cred ca ma numar printre ele. lorelix 26+ sa fie SANATOS! [http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |
imi cer scuze daca am gresit cu ceva si ti s-a parut ca te-am ignorat, dar cred ca nu este vorba despre asa ceva...o sa recitesc din urma sa iti vad mesajul. nu cred ca cineva de pe forum are intentia de a ignora vreun alt membru...asa ca nu mai fi supi si scrie despre ce doresti si cu siguranta iti vom raspunde
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze